Opublikowano 21 listopada 200915 l Przecież dowiedzieliście się, co jest na sygnecie tego gościa co cierpi na niewyraźność!!!!!11111unoonejeden!!!!
Opublikowano 21 listopada 200915 l Lost wraca - 45min o osobie z tla serialu - poszukiwania laski, gadki szmatki i 40min zmarnowane...
Opublikowano 21 listopada 200915 l Ten serial skonczył się długo przed pilotem jak go nazwano następcą LOST. Nie ma co narzekać, jest całkiem ok jak na średni serial do obiadu.
Opublikowano 22 listopada 200915 l Ale Japoneczka jest przesliczna, szczegolnie w wizji, cudowny usmiech
Opublikowano 23 listopada 200915 l Autor Jestem po 5 epie i podoba mi się. Widać, że potencjał ten serial ma prze, prze ogromny ale z pewnością go nie wykorzystają. Nie do końca rozumiem muzyki pod koniec 5 odcinka, ale co tam. Kolejne obejrzeć obejrzę, ale mam mieszane uczucia.
Opublikowano 24 listopada 200915 l http://www.filmweb.pl/ABC+anulowało+serial+%22FlashForward%22,News,id=56332 hehe a (pipi) nie doczytalem w komentach http://www.flashforward.pl/component/content/article/37-pierwszy-sezon/323-flashforward-przerwa-w-dostawie Edytowane 24 listopada 200915 l przez Narkus
Opublikowano 24 listopada 200915 l przerwa spowodowana niska ogladalnoscia spowoduje dluzsze prace nad serialem co pozwoli na utrzymanie jakosci i wysokiej ogladalnosci.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Ostatni odcinek przelał czarę goryczy. Co za żenada. Wątek z doktorkiem daremny, w ogóle nie emocjonuje. A szczytem biedy było "komputerowe" Tokio No jakbym oglądał jakąś wersję roboczą, koncepcyjną odcinka. Daruję już sobie dalsze odcinki i zostaję przy V.
Opublikowano 30 listopada 200915 l W sieci są już linki do 10 epka, a przecież ten miał się pojawić dopiero w czwartek/piątek (tydzień temu nie było w ogóle nowego odcinka). Jakiś wyciek, czy może fałszywe linki?
Opublikowano 30 listopada 200915 l Zaden fejk, pelnoprawny odcinek. Z tego co widzialem przeskakujac co kilka minut - bedzie sie dzialo.
Opublikowano 30 listopada 200915 l Ba. Tylko kiedy jakieś napisy. Poprzedni odcinek ewidentnie najgorszy ze wszystkich.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Nie powiem, żeby 10 był jakiś specjalnie nudny. Obejrzałem po pracy do obiadu i muszę stwierdzić, że cała akcja z odszukaniem jednej baby w wielkich Chinach po paru chwilach opieierając się na dedukcji chińskiego Sherlocka Holmesa "baba ktora do mnie dzowniła brzmiała jak jedna z aktorek z Batmana, ona pochodziła z Persi, jesteśmy w perskiej dzielnicy , ta kobieta brzmiała jakby paliła papierosy, na pewno pali perskie papierosy , tylko w jednym miejscu w chinach sprzedają perskie papierosy :potter:, to musi być TU! " to jeden z najbardziej żałosnych motywów serialowych jakie kiedykolwiek widziałem, no może poza wymuszonym zeznaniem twardziela Benforda od irańskiego kucharza.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Troche magia serialu spadal po ogloszeniu kto to zrobil czy pokazaniu postaci odpowiedzialnych za to.
Opublikowano 4 grudnia 200915 l No ale może się okazać, że to wcale nie ich wina, bo jak wiemy pierwszy blackout miał miejsce już w 1991 roku w Somalii. I tam też już były te wieże, które Simon dopiero wymyślił rok później rzekomo. Tak więc jeszcze różnie może być.
Opublikowano 4 grudnia 200915 l dlaczego ja to obejrzalem ? znowu (pipi)a 40 razy " thank you very much" " again... thank you Olivia" "thank you" no i pan szepczacy glowny bohater, ja pier,dole jaki cwok ;D zal
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Nie martwcie się. Przerwa od dziś, do 4 marca 2010. xD Ten serial jest martwy. Gdyby chociaż był jeszcze tak zabawny, jak PB. Nie, jest tylko martwy i żałosny.
Opublikowano 5 grudnia 200915 l 4 marzec? xD nie wiem, musieliby chyba od nowa zaczac, ale drugi raz bym juz sie nie dal nabrac. na bank nie dokoncza 1 sezonu.
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Nie martwcie się. Przerwa od dziś, do 4 marca 2010. xD O kur'wa xd Niektóre seriale mają krótsze przerwy między sezonami.
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Obejrzałem jakoś w okolicach premiery ze 3 odcinki - chu.jowizna. Nie oglądam dalej patrząc po komentarzach w tym temacie.
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Nie martwcie się. Przerwa od dziś, do 4 marca 2010. xD O kur'wa xd Niektóre seriale mają krótsze przerwy między sezonami. Przynajmniej pod względem przerw w emisji serial przypomina Losta:)
Opublikowano 6 grudnia 200915 l No śledztwo jak ze scooby doo w Hong-Kongu cudne było :> Ale ten odcinek nawet nie taki tragiczny w porównaniu z ostatnimi. Pół roku przerwy ? Kur/wa, dopisują scenariusz na bieżąco xD Ładnie się pogubili z tym serialem.