Opublikowano 1 stycznia 200817 l Jest tragedia. Dashboard się kręci i kręci, wczytuje i wczytuje... Nie mówiąc już o pograniu wieczorem online Grubą kasę płacimy za golda a są takie problemy
Opublikowano 1 stycznia 200817 l Znajomy z clanu zadzwonił do MS aby się dowiedzieć co się dzieje...odpowiedzieli jemu tylko iż w stanach większość serverów padło i przez to są obciążenia a szczególnie wieczorami w Europie...W sumie każdy z nas już to wie...;/
Opublikowano 2 stycznia 200817 l Mam nadzieję ,że w końcu coś z tym zrobią .W końcu płacę ( i to sporo) za ten cholerny LIVE . Niech dadzą wszystkim odszkodowanie , miesiąć LIVE za darmo
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Niby trochę się ten live ustabilizował ale nadal wiesza się dashbord i długo szuka meczy szczególnie w lost planet
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Taka sytuacja trwa już ponad tydzień.. o komfortowym graniu można zapomnieć. Akurat wtedy kiedy mam urlop
Opublikowano 3 stycznia 200817 l Hmm mam pytanko, myślałem że to przejdzie, ale jednak... Nie mogę ściągnąć map-packa 1 z GoW (old bones i raven down). Wyskakuje błąd że "nie można pobrać/can't download item". Po prostu. Bez żadnej lokacji, błędu itp. Nie i tyle . Czy to wina marketplace czy znowu mam jakieś curewskie szczęście?
Opublikowano 4 stycznia 200817 l Hmm mam pytanko, myślałem że to przejdzie, ale jednak... Nie mogę ściągnąć map-packa 1 z GoW (old bones i raven down). Wyskakuje błąd że "nie można pobrać/can't download item". Po prostu. Bez żadnej lokacji, błędu itp. Nie i tyle . Czy to wina marketplace czy znowu mam jakieś curewskie szczęście? Może być wina Live'a. Teraz się takie cuda dzieją, że wszystko jest możliwe. Mi czasem wcale z Livem nie łączy. Zwłaszcza wieczorami.
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Dla pocieszenia zobaczcie sobie w temacie o COD4 na PS3, że tam też nie jest najlepiej.
Opublikowano 5 stycznia 200817 l :wkurzony: Niby trochę się ten live ustabilizował ale nadal wiesza się dashbord i długo szuka meczy szczególnie w lost planet no w lost planet bywa ciezko... P.S: to ty OBI PL?
Opublikowano 5 stycznia 200817 l po lewej masz jego gamertag.. a co do live, to niby było już ok wszystko a dzisiaj znów jakieś wałki są z "rynkiem". chciałem dema zassać to wywala mi błędy.
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Nic nie da sie sciagnac z tego Live, dobrze, ze mam troche nauki to konsola odpoczywa. Fajnie, ze przynajmniej dadza jakas gre na arcade za free, ciekawe czy bedzie mozna sobie wybrac
Opublikowano 7 stycznia 200817 l A więc kabelek jest podłączony (TriaxNet/kablowka) wszystko jest cacy.Robie test w moim XO wszystko jest w porządku adres ip itp. Wkońcu chce zrobić profil na xbox live.Daje ok ok dalej dalej i dochodzi do momentu w którym chce pobrac aktualizacje.Daje OK i w pewnym momencie wywala błąd ze nie mozna pobrac bla bla bla wejdz na www.xbox.com/supprot :F próbowałem chyba wszystkiego i za każdym razem jest to samo.Może ktoś wie w czym twki problem? @EDIT Już po problemie wgrałem update z używając mp3 :> Edytowane 7 stycznia 200817 l przez Dagadagadaga
Opublikowano 7 stycznia 200817 l Możliwe, że problem nie leży po twojej stronie. Od pewnego czasu Xbox Live ma wewnętrzne problemy techniczne, które ujawniają się także przy ściąganiu aktualizacji nie tylko tak jak ta twoja (dashboardu), ale i do gier. Spróbuj kiedy indziej, może ściągnie bez problemu. ps. jesteś zarejestrowany na USA?
Opublikowano 7 stycznia 200817 l Pewno że tak chyba nikt inaczej nie uważa , to pierwsza taka wpadka od początku - pozostaje nam czekać , bo co za dużo to nie zdrowo , niech się ogarniają szybciej.
Opublikowano 7 stycznia 200817 l A panowie jak z halo 3 u was jest?? Bo u mnie NIGDY nie znalazlo "Ideal match" a czesto nawet niema "Close match" wiec niewiem czego to moze byc wina?? Moj net to 1mb/s Tp.Sa
Opublikowano 7 stycznia 200817 l Wina problemów z XBL. tyle ze mi nawet Ideal Match nieznajdowalo tak tydzien przed swietami kiedy problemow z XBL raczej niebylo ;/
Opublikowano 8 stycznia 200817 l Masz tutaj plik do sciągniecia nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale u mnie był jeszcze w folderze $SystemUpdate więc wrzuć ten plik do tego folderu (utwórz taki folder).Wyczyscilem całą mp3 wrzucilem ten folder za pomocą przedlużki (kabelek-obie konćówki z wejsciami usb) podpiąłem do Xo (bo inaczej mp3 nie chciala tam wejsc) uruchomilem konsole.Pisalo cos u update dalem ok.Doszło do połowy konsola sama sie zrestartowała,odpiąłem mp3,wbiłem na liv'a i juz nie wymagało update : > Download : http://www.sendspace.com/file/js5b8m
Opublikowano 9 stycznia 200817 l No ku.rwa Jak chcę zgrać to albo coś nie tak z Livem albo neostrada mi się je.bie(na 6mb mam ostatnio ok 100kb, czyli coś ponad 1% prędkości łącza:/).
Opublikowano 9 stycznia 200817 l Kpina. Niech lepiej naprawia tego Live'a, a nie obiecuja gre z Arcade. Grac chce! :]
Opublikowano 9 stycznia 200817 l To jest padaka, co się dzieje. Przez te problemy M$ jednak paradoksalnie może zarobić. Sam bym grał tylko w VF5 online, ale z powodów problemów z Livem kupiłem/wymieniłem sobie kilka gier na singla.
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Witam wszystkich, Od dwóch dni mam problem z zalogowaniem się do LIVE, mimo, że konto jest... opłacone, a konsola nigdy nie była przerabiana smile.gif Co ciekawe - problem dotyczy wyłącznie mojego Gamertaga, gdy stworzę nowy - wszystko jest ok. Konsola zwykle loguje się i zalogować nie może, czasem nawet nie ładuje profilu gracza tylko cofa do ekranu w wersji bez zalogowania . Czasem pojawia się komunikat: Twoje konto zostało zablokowane w wyniku problemu z rodzajem płatności czy coś. Prosi o zmianę systemu płatności w profilu, a do profilu gdy się zaloguję natychmiast mnie wyrzuca do ekranu głównego. Co to może być? Szlag trafił oprogramowanie czy co?! I w takim razie czemu na innym gameratagu i koncie logowanie do Live działa bez zastrzeżeń?! Jakieś pomysły ?
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Witam wszystkich , z gory przepraszam za brak polskich znakow , ale jeszcze w pelni nie skonfigurowalem swojego ubuntu , do rzeczy , podlaczal ktos juz swoja 360tke na linuxie do x live ??, jesli tak to prosze o pomoc wydaje mi sie ze opis wystarczy , jednakze jesli ktos sie pofatyguje o maly poradnik ze zdjeciami bede wdzieczny , zreszta pewnie nie tylko ja . z gory dziekuje za pomoc .