Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Czy dexx ma bana? zauważyłem że od 2 dni go nie całkowicie, a ostatni spam był tydzień temu?

Tak się zastanawiam że ma bana, biorąc pod uwagę jego nagły spadek "aktywności" i poniższy zrzut ekranu.

"

ekcX0vg.jpg

"

Mylę się?

Edytowane przez Sephrio

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

Od wszystkiego trzeba odpocząć, nawet od PPE :). Może sobie na wczasy wyjechał :).

Opublikowano

Pewnie dostał w końcu od rodziców szlaban na internet.

Opublikowano

Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie?? :)

Opublikowano

Musisz kupić konto premium, a wtedy samo się odblokuje.

Opublikowano

Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie?? :)

Po pierwsze nie ten dział/temat :P

Po drugie ja tam nic nie mam takiego :P

Po trzecie pewnie to działa na zasadzie masz "nowe konto" i nie możesz tam wejść. Słyszałem że musisz mieć 10 postów - pewności nie mam spytaj admina.

Po piąte nie dziw się że tak jest ludzie nie chcą ryzykować handlu z kimś nowym, wiadomo istnieje większe ryzyko że coś pójdzie nie tak niż w przypadku gdy starzy userzy sobie handlują. Siedzą tu razem i się już trochę znają, ufają sobie.

po szóste nie było po czwarte wiem, i nie uważam się za starego usera :P

Ja tylko raz coś tu sprzedałem, i nie miałem żadnego hasła, hej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem ludziska. Chory poprostu byłem. Widzę że mam wielbiciela w postaci Sephirio :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczę jak ten czas zapieprza, już 5 lat minęło z portalem. Działo się coś ciekawe na rocznicy?

Opublikowano

Opijali ogromny sukces. Portal, który składa się w 90% z gimbazy to całkiem niezłe osiągnięcie.

Za rządów Buczera PPE trzymało znacznie wyższy poziom. Mam nadzieję, że kiedy rednacz będzie któregoś dnia odchodził z PE, to nie odda szmatławca Rodżerowi.

Opublikowano

Nie no widzę, że właśnie Roger.

Ale co Ty Pix masz do Rogera? Wydaje mi się, że ten gość jako jeden z nielicznych w PE, gra dla przyjemności i pisząc do PE/PPE, robi to co kocha:)

Opublikowano

Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego.

Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze.

Opublikowano

Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego.

Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze.

A jakie w Twoim mniemaniu powinien mieć cechy naczelny portalu internetowego? Tu uwaga - weź poprawkę na budżet strony i np. pewne wymogi stawiane przed takim naczelnym (bo to nie jest jego domowy blog, gdzie sobie pisze co chce i kiedy chce). A, no i jeszcze istotne - poprawka także na branżę, w jakiej portal działa. Plus otoczenie - kto będzie Twoim potencjalnym odbiorcą, jak może taki portal zarabiać etc. Bo to się super pisze - "łeee, onetowe tytuły, kiedyś to było poważniej" itd. Tylko że kiedyś, to portal był "doklejony" do pisma (i od niego uzależniony), a dzisiaj działa samodzielnie, przyciąga coraz więcej osób, zdobywa coraz lepszą pozycję w branży. A to wszystko w bardzo dużej mierze właśnie dzięki Rogerowi.

Opublikowano

Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam.

Opublikowano

Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam.

A co jak ktoś się przykleił? i nie da się odkleić :sir:

Opublikowano

Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam.

Już nie wchodzę. Ale portalu szkoda.

Perez, dobrze, że chociaż nie próbowałeś bronić Waszych praktykantów. Najwyraźniej zdajesz sobie sprawę z poziomu jaki reprezentują.

Opublikowano

Nie mam nic do naszych praktykantow. Ucza sie i coraz lepiej ogarniaja swoje zadania. Zreszta po to tez maja status praktykantow.

Opublikowano

Ranking miesięczny się nie wyzerował i nabija dalej za marzec :sorcerer:

@edit nie aktualne :whoops:

Edytowane przez Sephrio

Opublikowano

Pytanka dwa:

1. Czy jest opcja żeby na portalu dało się wgrać więcej zdjęć HC gameroomu? Ewentualnie żeby dało się wgrać większe z komponentem zooma :P

2. Nie mogę znaleźć na forum czy jest gdzieś temat dotyczący wydań kolekcjonerskich i łowów na takie? :)

Dziękuję i pozdrówka

Opublikowano

1. Będzie w 3.0. 

2. Na PPE takiego czegoś na pewno nie ma. Co do forum, to niech bardziej obeznani dadzą znać. 

Opublikowano

Dziękuję wam obu :) Zatem pozostaje cierpliwie czekać i przekopywać pchli targ w poszukiwaniu kolekcjonerek...

Swoją drogą jeszcze taki jeden babol rzucił mi się w oczy:

Napis "Mój pokój gracza" ma za wysoki z-index, co ładnie pokazuje screen

lRSYU12.jpglFcvJX3.jpg

wystarczy w pliku CSS poprawić te linie:

media="screen"

.box2 h4, .box2 h4 span a {

1. color: #101010 !important;
  2. font-size: 18px;
  3. position: relative;
  4. z-index: 101; // tu zmienić na AUTO

}