Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 169 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano
Cały czas 5 strzałów.

Dobrze wiedzieć zacząłem już w H3 biegać z samym pistolem i walić 5ki tak w ramach treningu i całkiem całkiem idzie :-/

A może już się dowiedziałeś albo ktokolwiek inny już wie co to za kawałek leci w tym Deliver Hope ?:D

Opublikowano

Jakby było pięknie gdyby jutro Ultima zaczęła rozsyłać gry i już w sobotę można by się cieszyć rozwałką :) Znając moje szczęście to pewnie dostanę grę 15 września :P

Początek "Tip of the Spear"

http://www.youtube.com/watch?v=ICQhLl7P6BU

Jutro ma na marketplace się pojawić materiał o Firefight.

Opublikowano

a tryb MLG do Halo 3 po jakim czasie został dodany?

sprint mógłby zostać.

4-5 miesiecy po premierze? W kazdym razie, nie spodziewac sie playlisty mlg na start, bo MLG zacznie tworzyc zasady dopiero po 14 wrzesnia ;)

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano

a nie dopiero jak skonczy sie u nich sezon z h3 ?

Opublikowano
  • Autor

Nie, już na następnym evencie mają zaplanowane turnieje w Reach na zasadach 4v4 i 1v1, więc zasady pojawią się na początku października najpóźniej.

Opublikowano

a nie dopiero jak skonczy sie u nich sezon z h3 ?

Mam nadzieje, ze nie :o

Opublikowano

Witam! :)

Mam pytanie do graczy którzy prowadzą intensywną konwersacje na temat HALO REACH od długiego czasu ,a chodzi mi dokładniej o to czy BUNGIE wróciło do starej opcji z H2 "Zakładam gre (Custom) mam Hosta" ???????

plis answer fast bo nie wiem czy mam jutro kupywać gre bo jest u mnie na stocku :)

Opublikowano

Moim zdaniem bedzie to tak samo jak w H3, chociaz mam nadzieje, ze sie myle

Opublikowano

działa działa juz wczoraj oglądałem jak typy grają

Opublikowano

Moim zdaniem bedzie to tak samo jak w H3, chociaz mam nadzieje, ze sie myle

Jak to milo zrobic upgrade do Neo6 (a raczej 6,5! :D) :D.

Opublikowano

Jezeli liczysz na hosty to zapomnij jezeli masz host spree zrąbany, nawet lącze 50/50 nic nieda czesc eSo Blade :(

PS> Chyba ze przy Reach beda zerowali :)

Opublikowano

Mysle, ze beda zerowali. Ale jesli mnie pamiec nie myli to dawalo rade je troche zboostowac customami (dolaczajacymi sie ludzmi do ciebie po paru sekundach)?

Plus raczej z polakami (ten sam region) zapowiada sie gra MM.

Zwlaszcza, ze nareszcie podlaczyli mnie na ADSL2+ karcie (stad download zamiast 6, mam 6.5 :D).

Opublikowano

Dalej graja sobie :P

edit: E... chyba dostal... odpalilem po 30min przerwie i to zwykly filmik streamowany (bo od nowa mi to samo zaczal odpalac). Not live feed.

Opublikowano

A ja mam wrażenie że xlive będzie masakrycznie obciążony, mam nadzieję że nieco wzmocnią servery jeszcze przed premierą.

Opublikowano

Ja zakupiłem wczoraj na Allegro nówkę po 157 i powiem szczerze, że zmusił mnie do takiego czynu krótki urywek gameplay'u. Bodajże początku gry. No przyjemnie mi się to oglądało i jak przy niewielu grach po prostu chciałem w to juz zagrać. Gameplay Halo jest magiczny. Rzekłem.

Opublikowano

Ultima dzisiaj wysyła :D W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać :D

Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy :rolleyes:

Opublikowano

klik

recka od DC_GT czyli dosc_glupot na poly, chyba każdy wie kim one jest na tym portalu ale można się pośmiać z jego głupoty, na starcie to że listonosz przyniósł my HR na 1.5tyg przed premierą xD

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Ultima dzisiaj wysyła biggrin.gif W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać biggrin.gif

Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy rolleyes.gif

ja nic takiego u siebie nie widzę.Od kąd złożyłem zamówienie to jest napisane ''zamówienie w trakcie realizacji'' i nic więcej.

No recka z poly jest konkretna;) zupełna odwrotność recki z neo+, jak myślicie kto ma rację?:P

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

Teraz mi się zmieniło na "Zamówienie zostało zaakceptowane", hmmm... A wcześniej na pewno się nie pomyliłem bo dwa razy sprawdzałem i było napisane, że w dniu dzisiejszym zostanie wysłane.

A ten many z Poly nawet w grę nie grał. Zresztą marne prowo.

Opublikowano

obyś miał rację, bo miło by było gdybym jutro dostał reacha w swoje łapska;) w sam raz na weekendzik :)

Opublikowano

Jak coś majstrują przy zamówieniach to znaczy, że już grę mają. Pytanie tylko czy wyślą dzisiaj.