czesio83 21 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nareszcie pojawiło się demo kinect sports tylko sprint i kręgle są dostępne :confused: kręgle dają rade Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam zakupiłem dzisiaj kinecta w wersji box.Z tyłu opakowania piszę że posiada kabel zasilający ale nie zasilacz ;o Zapłaciłem za niego 600 zł to znaczy że nie odpali na starym xboxie 360 tylko na slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Odpali na starym. Jakbyś miał z bundle ze Slima to by brakowało kabla, tak jest ok. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zasilacz to tylko taka nazwa pospolita. Faktycznie jest to właśnie kabel z większą końcówką (jak np. przy ładowarce do telefonu), który podłączamy bezpośrednio do gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dzięki wielkie bo już się bałem że będę leciał zwracać go:)Po za tym zauważyłem że nie jest aż tak wielki popyt na kinect(cena) nawet w media wczoraj zostały jeszcze po tym jak kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Oplaca sie kupic kinecta? patrzac na to, ze moj kolega go ma i moge czasami na nim pograc, i czy on sie szybko nie znudzi . czy moze lepiej zachowac ta kase? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Grał ktoś może w motionsports ? ciekawe gierki w niej są zawarte ale nie wiem jak jest to wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 W PSX jest recenzja. Gra podobno bardzo słaba. Oplaca sie kupic kinecta? patrzac na to, ze moj kolega go ma i moge czasami na nim pograc, i czy on sie szybko nie znudzi . czy moze lepiej zachowac ta kase? Skoro możesz czasami pograć to chyba możesz stwierdzić czy opłaca się kupić?! Skąd ktoś ma wiedzieć, czy twój kolega szybko się znudzi? Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Grał ktoś może w motionsports ? ciekawe gierki w niej są zawarte ale nie wiem jak jest to wykonane Dziadostwo. Kinect Sports to jedyny dobry zestaw sportowych mini-gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Szkoda czyli nie ma za dużo ciekawych tytułów w obecnej chwili na kinecta. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kinectimals, Dance Central, YourShape, ew. Kinect Sports i Sonic- to naprawdę nie jest źle porównując z chociażby startupem PS Move Cytuj Odnośnik do komentarza
HolylegendPL 3 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 mam xboxa podlaczonego do monitora 22" czy jakbym podlaczyl kinecta i chcialbym zagrac np w odbijanie pilek w kinect adventures (na 2 graczy) to czy byloby to strasznie male na ekranie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Stań ok. 2,5 metra od monitora i się przekonaj, czy coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 okej - a czy wystarczy 2 metry, badz nawet nie cale, by dobrze pograc na kinectcie ? Mam za maly pokoj, by stac 2,5 metra od kamerki... Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Część gier może działać ok, ale poniżej dwóch metrów to generalnie za mało. Sam sądziłem, że mam sporo miejsca a okazało się, że mogło by być więcej. Niektóre gry wymagają ruchów, na które potrzeba miejsca za plecami. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Wlasnie o to mi chodzilo - dzieki ! Szkoda, bo sie zastanawialem czy sobie nie sprawic prezentu po swietach. <_< Edytowane 28 Grudnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) KUPIŁEM! Vobis - 639zł Super zabawka, szkoda że mam na razie tylko KINECT Adventures xD (kasy nie starczyło na gry) Mam w pokoju tv 21 cali i jest ciut za mały, ale da się grać Nieraz się zniesie Kinecta do salonu z 40 calowym tv i będzie git Czemu w sygnaturce kinect adventures ma takie dziwne logo? EDIT: DEMO Dance Central jest za(pipi)iste Nawet nie wiedziałem, że tego typu(taneczna) gra mi się spodoba Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 okej - a czy wystarczy 2 metry, badz nawet nie cale, by dobrze pograc na kinectcie ? Mam za maly pokoj, by stac 2,5 metra od kamerki... najlepsza opcja to pożyczyć od kogoś kinecta i sprawdzić, na allegro widziałem jakiś czas temu kolesia który wypożycza kinecty po 25zł/doba w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Może mi ktoś dokładniej napisać, o co chodzi z tymi maskotkami w KINECT Adventures? Odblokowałem na razie jedną, ale głos się nie chciał nagrać i nie wiem po co one są EDIT: W drugiej statuetce nagrał mi się już głos Szkoda, że nie można używać głosu w MENU, bo to za(pipi)isty bajer jest Dzisiaj próbowałem i wszystkie komendy działają idealnie, no ale przełączanie się na inny profil tylko po to, żeby sobie pogadać mija się z celem Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nagrywanie głosu (dotyczy to również Kinect Adventures) nie działa w naszym pięknym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Działa Tylko pierwsza statuetka nie chce nagrywać głosu, ale reszta jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 szkoda sciągać demo jest tam tylko sprint jeden bieg trwa to 7 sekund i kregle zbicie 18 kręgli nastepne :confused: kręgle ryją beret jak uj :potter: nigdy nie grałem w kręgle na żywca ale na xie jest ogień power normalnie czuć moc rzutu . nawet da się rozwalić parkiet jak rzuci się do góry ,fajny bajer. a podobno według znawców kręgle są słabe w porównaniu z siatkówką i pinglem. ja właśnie dzięki kręglom postanowiłem kupić sportsy. wszędzie wykupione dopiero w sklepie pe znalazlem i już do mnie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Właśnie dla tych kręgli chcę obczaić demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 poczekaj z 1-4dni i kinect sports będzie dla silverów Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Kinect Adventures ssie. Natomiast Kinect Sport rządzi. Ping pong czy siatkówka dają sporo radochy i satysfakcji. Martwi mnie natomaist ciągłe stanie przy TV. Jeśli tak będzie przy każdej grze, to po prostu zrobi się z tego taki EeyToy, dobre party game tudzież gra na max 30 minut. Fajny ten Konect, ale czy wart 600zł? Tego jeszcze nie wiem, pewnie hmm nie. Zobaczymy co przyniesie przyszłość, póki co jest kilka mini gier dla każdego. Jednak oczekuje że Microsoft wykorzysta jego mozliwosci także dla hardcorowców. Z drugiej strony, kosztuje tyle co PSP czy dobry telefon. Pierwsze z lekka już prehistoryczne a drugie wiadomo, nic specjalnego. Ja zainwestowałem, bawię się dobrze. Ale zakwasy to ja mam już po pracy, a przy konsoli zawsze odpoczywałem Boję się tego... Edytowane 29 Grudnia 2010 przez .:marioo:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi