Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect 2

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

ale zes forum popsul... ogolnie Bioware ma chyba najlepszych grafików... to co oni potrafia stworzyc to niebo w gebie!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 166,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pogratulować odwagi. Usuwanie niewygodnych postów, obrażanie innych użytkowników. Brawo, chylę czoła.   Jako użytkownik tego forum, chciałbym, żeby odebrano Ci moda z tego subforum.   Pozdrawiam.

• Koniec tego dobrego kiepy. A ty panie S (pipi)j do siebie kulfonie i nie pyskuj bo za krótki w uszach jesteś.

• Fabularnie ME2 > ME3 > ME1    Szukanie drużyny i questy dla nich to naprawdę świetne historie. Sama końcówka mega. ME2 to dla mnie kwintesencja story by bioware. Od 0 do bohatera plus romanse

Opublikowano

Tylko nie ten standardowy goguś Shepard na okładce !!! :o

Mam nadzieje , że mi BW tego nie zrobi.

Mój Shepard to prawdziwy kozak :] i nie chcę tego oryginalnego buca na okładce

Odnośnie savów z pierwszej części:

http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Dzialan...fect_w_ME2.aspx

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

No wiesz ty co. Przecież image standardowego sheparda idealnie pasuje do tej postaci. ;)

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Gdyby panowie z BioWare zobaczyli mojego Sheparda "Bruce Willis style", to trafiłby on na okładkę dwójki :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakość tekstur na modelach oraz ilość szczegółów to pierwsza klasa. Prawdziwe cudo tej generacji. Tylko Uncharted 2 dorównuje drugiemu efektowi masy pod względem jakości elementów wymienionych wcześniej.

Opublikowano

Od momentu w którym prezentowany jest nowy Kroganin-madafaka, trailer robi się taki se.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znajomosc pierwszego ME jest wymagana, zeby cieszyc sie pelnym fabularnie obrazem gry w 2ojce, czy ta jest odrebna historia, niepowiazana mocno z czescia pierwsza?

Opublikowano

No akurat w przypadku tak "obszernej" gry jak ME, wypadało by zaliczyć część pierwszą. Fabuła, fabułą ale choćby samo uniwersum trzeba a przynajmniej wypada znać żeby lepiej smakowała druga część. Sam muszę jak najszybciej dorwać ME zanim wyjdzie ME2 bo skończyłem go tylko raz i niewiele pamiętam.

http://www.xbox360achievements.org/news/ne...reat-Thane.html playtest

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano
Znajomosc pierwszego ME jest wymagana, zeby cieszyc sie pelnym fabularnie obrazem gry w 2ojce, czy ta jest odrebna historia, niepowiazana mocno z czescia pierwsza?

Warto zaznajomić sie z pierwszym Mass Effect bo historia ma być bardzo powiązana z tą w dwójce. Zresztą to jest trylogia - trudno, żeby nie była powiązana.

'We’ve taken out a lot of the RPG mechanics for shooting for example. So being a newbie doesn’t kill you anymore... the bullets go where you want them to go,” commented Houston.'

Ten fragment mnie trochę martwi. Czy aby nie przesadzają z tym przesuwaniem balastu w stronę shootera? No, żeby mi nie spier.dolili tej produkcji.

Opublikowano

Pinnacle Station jest bardzo biednym DLC. Właściwie takie wyzwania powinny być oferowane za darmo bo to nawet 5 dolarów nie jest warte.

Coś czuję, że takie wyzwania będą zaimplementowane jako jeden z trybów gry w drugiej części ME :/

Opublikowano

Towarzysze niezbyt przydatni. Ten sam lame meele attack. Znowu kupa strzelania...

Co ja pieprze. Dla tej gry trzeba kupić Xa. Nie ma innego wyjścia. Miazga.

Opublikowano
  • Autor

gameplay wyglada po prostu jak w jedynce z ulepszeniami. IMO w ogole go zmieniac nie musieli, wiec jest oka. I tak ME2 kupuje przede wszystkim dla fabuly

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na PGA 17 pażdziernika EA będzie pokazywało efekt masy number two. W godzinach pokazu będę - (pipi)a - na zajęciach więc nie zdołam tego zobaczyć. Jeśli wieczorem nie będzie możliwości zagrania na standach w ME2 to proszę osoby, które odwiedzą Targi Poznańskie o zdanie relacji w tym temacie z prezentacji lub ewentualnie gry w tego hiciora.

BTW kto z poznaniaków się wybiera na PGA 2009?

Edytowane przez Gooral

Opublikowano
Na PGA 17 pażdziernika EA będzie pokazywało efekt masy number two. W godzinach pokazu będę - (pipi)a - na zajęciach więc nie zdołam tego zobaczyć. Jeśli wieczorem nie będzie możliwości zagrania na standach w ME2 to proszę osoby, które odwiedzą Targi Poznańskie o zdanie relacji w tym temacie z prezentacji lub ewentualnie gry w tego hiciora.

BTW kto z poznaniaków się wybiera na PGA 2009?

Moi koledzy będą. Ja nie jada bo siara sie pokazywać publicznie z konsolomaniakami z foruma. Całkiem spoko ten komiks.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Startują pre-ordery :

http://www.gram.pl/sk3_9QvrJO1_Mass_Effect_2.html

oraz info którego nie znalazłem wcześniej , a ma dla mnie ogromne znaczenie:

"Dodatkowe informacje o wydaniu:

Gra ukaże się w polskiej wersji językowej - napisy i/lub dubbing."

Mam nadzieje , że jest to potwierdzona informacja , bo :diablo:

Edytowane przez TheBesTia