Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

IMG_20221020_095604.thumb.jpg.a119a3efdd21072ad9984eeb1fad9cc5.jpg

Wziąłem za free z żabkuponu, ale krindż marketing mocno wleciał xdd Takie piękne slogany dla wody z kwasem i tauryną. Piłem ze wstydem trochę.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 314,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z tym budzeniem instynktu predatora i uwalnianiem zwierzęcej natury to może być metamofara ze sraniem po energolu.

Opublikowano

⁹Piłem w poniedziałek monsterka fantowego po ponad miechu przerwy i... Nie pije od tej pory. Zero powera, smak fajny ale cukier morde wykręcił. Za to jakie wczoraj espresso piłem w jednej z kawiarni w galerii handlowej to :obama: na nowo zakochałem się w kawie sypanej i rozważam zakup maszyny pod espresso. 

Potwierdzam @krupek - jakość srania po energolu taka sobie, dużo wybuchów. :smutas:

Godzinę temu, _Red_ napisał:

Wziąłem za free z żabkuponu

O kurwajapierdole. :facepalm:

Opublikowano

Nowy smak energola z biedry ohyda, melon a wzialem 3 puszki w promce

Opublikowano

Ogólnie napierdalam głównie Monsterki, Red Bulle i niebieskie Rockstary. Co jest jeszcze wartego uwagi?

Opublikowano
4 minuty temu, Psyko napisał:

Ogólnie napierdalam głównie Monsterki, Red Bulle i niebieskie Rockstary. Co jest jeszcze wartego uwagi?

Babcia.

Opublikowano

Żart ci się obniżył tragicznie przez te 10+ lat jak mnie nie było. Nie wiem, idź matce pomóc w kuchni, pograj na PS3, zrób coś ze swoim życiem, żeby w końcu kupić PS4. Ba, może nawet PS5! Powodzenia życzę, ziomek

Edytowane przez Psyko

Opublikowano
20 minut temu, Psyko napisał:

Tajgery

Opublikowano

Nie no, kurwa, pytam poważnie xd

Opublikowano
6 minut temu, Psyko napisał:

Nie no, kurwa, pytam poważnie xd

Najlepsze energole, najwiecej roznych smakow, ten goty20221003_122109.thumb.jpg.8c9e00d43aa1afb7ea109af2e244178e.jpg

Opublikowano
27 minut temu, Psyko napisał:

Żart ci się obniżył tragicznie przez te 10+ lat jak mnie nie było. Nie wiem, idź matce pomóc w kuchni, pograj na PS3, zrób coś ze swoim życiem, żeby w końcu kupić PS4. Ba, może nawet PS5! Powodzenia życzę, ziomek

Daj 50zl to pojde.

Opublikowano

Mamę poproś, wystarczy skoczyć do kuchni :lapka:

Opublikowano

Dzieki za tipa, pilnuj dzieciakow zeby sie do ojca nie wrodzily.

Opublikowano
41 minut temu, Mejm napisał:

Babcia.

Wyzywasz Chujaszka, a tak samo się zachowujesz jak on :kekyayaya:

Opublikowano

Niech chłopak ma jakaś rozrywkę z życia oprócz forumqa, matki za ściana i walenia konia w skarpetę :lapka:

o ps3 nie wspominam, bo to jest już turbo kek

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Wieprzku skąd w tobie tyle nienawiści? Jest sobota wieczór, nie masz dziewczyny i nawet własna ręka się z ciebie śmieje gdy próbujesz zwalić nią konia czy jak??

Więcej wyrozumiałości dla @Mejm - to stary chuj już jest. W dodatku wciąż czeka na tą jedyną księżniczkę by oddać jej swoje ciało i niewinną duszyczkę konsolomaniaka.

Więcej miłości forumki! :cool: :lapka:

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Uzyl slowa "napier.dalam" a w jego przypadku kojarzy mi sie tylko z jednym. No nie moja wina.

Opublikowano
W dniu 22.10.2022 o 19:35, Shen napisał:

Najlepsze energole, najwiecej roznych smakow, ten goty20221003_122109.thumb.jpg.8c9e00d43aa1afb7ea109af2e244178e.jpg

Chyba do wylania do zlewu. Niestety imo przekombinowany smak :sadkek:

Opublikowano

Wypiłem ostatnio trochę Monstera złotego, który prawdopodobnie miał być ananasowy. Prawdopodobnie bo smakował jak każdy energol, który nie chce być klasycznym red bullem: słaba oranżadka o losowym smaku + pył/kurz/proszek z musujących tabletek z multiwitaminą, które można znaleźć na półkach przy kasach w marketach. Ja totalnie nie rozumiem fenomenu. Rozumiem go w przypadku dzieci, którym to smakuje albowiem dzieci nie mają gustu dlatego też te puszki wyglądają tak bardzo młodzieżowo cool story bro :boomer:. Jeśli już muszę to mała puszka red bulla ale tych kolorowych tutti-frutti pierdutti oranżadek nie mogę znieść a najbardziej mi przeszkadza ten kurz na podniebieniu i zębach. Te losowe smaki to też śmieszna sprawa bo równie dobrze mogliby napisać, że to smak żeberek BBQ albo ogórki małosolne i też by przeszło bo ten szajs i tak nigdy nie smakuje tym czym niby powinien a jeśli cokolwiek czuć to gdzieś tam daleko, za górami, za kurzem na podniebieniu gdzieś może ale nie wiem do końca jakieś to wszystko takie nie wiem :balon:

Opublikowano

Czarny zwykły Monster (z zielonym M), albo Red Bull. Reszta syf. Wiadomo, że tamte to też syf, ale przynajmniej są jakieś i można bez obrzydzenia wypić :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelander napisał:

Czarny zwykły Monster (z zielonym M)

comment_C5MmqqoMjnKJj8nRDMRwPScP9tjV8cnM

Ten? Najwieksze go.wno wsrod soczkow owocowych z lekkim gazem i domeszka tauryny. Nawet na puszce dodaja, ze w sklad tego wchodzi jeszcze uryna.

Opublikowano

Uryna Sama Portera Bridgesa, czyli ambrozja. Ten smak kojarzy mi się z ostatnim normalnym rokiem 2019 :pechowiec:

Opublikowano

Nie piłem tego w PL, u mnie jest znośne. Ale z drugiej strony te żarcie jest tak obrzydliwe (w sensie słodycze, ciastka, chipsy i ogólnie takie pakowane rzeczy, wędliny i tak dalej), że nawet coś znośnego staje się mega. Problem jest też taki, że Red Bulle są drogie. Mała puszka kosztuje 3$, ta duża 5. A Monster duży niby normalnie 2.5$ ale zawsze jest albo po 1.5 albo buy 1 get 1. Te inne kolorowe Monstery, a sporo ich jest, smakują jak byś pił oranżadkę z nie do końca opłukanej szklanki z płynem do naczyń. A już największa patola smakowa to te niby No Sugar

Opublikowano

Po prostu nie, nie masz racji, mylisz się zupełnie.

Opublikowano
13 minutes ago, Rozi said:

Po prostu nie, nie masz racji, mylisz się zupełnie.

Wiesz co, po tych kilku latach spędzonych na tych popieprzonych smakach zapewne masz rację :) I nawet nie probuję zaprzeczać :)