Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak robię makaron z pomidorami to często dodaję pastę z suszonych pomidorów jeszcze, żeby smak był intensywniejszy. Taki ketchup też sprawdzę.

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 89,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak zwany sos czosnkowy.

• Roleski trochę się rozdrabnia z ilością sosów ostatnio, bo wybór jest przytłaczający, ale smakowo im to bardzo dobrze wychodzi.    Nadsos. 10/10, zostawia w tyle większość tego co jest

• Za rzadko zaglądam na ten dział na forum :v Włączę się więc do dyskusji z przed kilku miesięcy i posta, w którym Yano zastanawia się gdzie kupić srirachę - w Warszawie jest co najmniej kilka bardzo d

Opublikowano

Takie coś zakupiłem będąc u hitlerowcow:

X5XcuDK.jpg

y9cABLX.jpg

Bj1bYqb.jpg

Była też masa innych sosów ale mnie z gotowcó generalnie interesuje tylko ketchup, oprócz tego trochę musztard wziąłem ale ten Heinz powinien być dobry a nawet lepszy niż standardowy.

ToP LeL (pipi)a typie, Heinz to największe ścierwo, przecier z proszku, gorszy niż z Tesco.

Nie to co Pudliszki, no nie, 180 g świeżutkich pomidorków z wolnego wybiegu na 100 g produktu.

Opublikowano

Na tym heinzie napisali, że jest 207g pomidorów na 100g ketupu.

Opublikowano

tym bardziej wiecej chemi, lain juz pewnie dzwoni oburzona do kolezanek aby strzelic z ucha co tam sie w internecie wyrabia

co do smaku, te kulinery keczup dla mnie sredni bo slodki a nie lubie slodkich, ale mam jeszcze tego w wersji Bio i jest gites

konsystencja jest podobna do sosu do spaghetti lub pizzy, generalnie gesty, grudkowaty, dobry ale slodki wiec nie kazdemu przypasuje

Opublikowano

nie mam koleżanek :(

a kojarzy ktoś orzechowy sos podawany na ciepło (najczęściej do mięsa), on chyba z Holandii jest? ;f albo spotkał się ktoś z takim w PL ?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sos heinz, pieprzowy, 6.99zl za 220g, nie polecam. Smakuje dosc octowo, jakby zalewa po grzybach. Smak pomiędzy octem, pieczarkami? No i tego pieprzu jest tam 0.09%.

Opublikowano

Sos czosnkowy Fanex, 4,99zł za 400g, Chyba najlepszy sos czosnkowy, jaki do tej pory jadłem. Wyrazisty smak i aromat, nie pozostawia nieprzyjemnego, kwaskowego posmaku w ustach, jak niektóre inne sosy. Sos meksykański z tej samej firmy również bdb - choć niby pikantny, a prawie w ogóle nic nie czuć na języku. Za to nadrabia bardzo intensywnym smakiem i wyczuwalnymi kawałeczkami papryki  :good2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłem nowy ulubiony majonez Roziego :sorcerer:

13336038_243948279313952_428463310118404

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sos czosnkowy Fanex, 4,99zł za 400g, Chyba najlepszy sos czosnkowy, jaki do tej pory jadłem. Wyrazisty smak i aromat, nie pozostawia nieprzyjemnego, kwaskowego posmaku w ustach, jak niektóre inne sosy. Sos meksykański z tej samej firmy również bdb - choć niby pikantny, a prawie w ogóle nic nie czuć na języku. Za to nadrabia bardzo intensywnym smakiem i wyczuwalnymi kawałeczkami papryki  :good2:

Polecam pikantny arabski z Faneksu, najlepiej na hot-dogu z Żabki.

Opublikowano

Dziś widziałem reklamę Nowego Kotlina na fb. Bez octu i konserwantów. Podjarałem się, Preorder złożony :D

1-4.jpg

Opublikowano

no ciekawe, kotlin uważam za najbardziej sztuczny i odległy od pomidorów smak, jest całkiem dobry ale naprawde odmienny i dziwny

nie wiem co chcą uzyskać nową linią ale chyba wyprobuje

Opublikowano

no chyba to

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

i-folwark-800g-remulada-dunska.jpg

Niesamowita.

Ta z Fanexu też dobra.

Opublikowano

no ciekawe, kotlin uważam za najbardziej sztuczny i odległy od pomidorów smak, jest całkiem dobry ale naprawde odmienny i dziwny

Tortex to od kilku ładnych lat król ketchupow w polandii.
Opublikowano

to już musztarda jest lepszym keczupem niż tortex

Opublikowano

Do tej pory kupuję tortex i na polskim rynku nie ma lepszego ketchupka. Nie ma takiego zajzajera jak przy heinzu czy innym chemicznym tworzę tylko spokojny wyważony smak idealne do świeżo wypatroszonego cielaka.

Opublikowano

tak jak _M_ pisze, Tortex najlepszy ketchup

Opublikowano

Do tej pory kupuję tortex i na polskim rynku nie ma lepszego ketchupka. Nie ma takiego zajzajera jak przy heinzu czy innym chemicznym tworzę tylko spokojny wyważony smak idealne do świeżo wypatroszonego cielaka.

tak jak _M_ pisze, Tortex najlepszy ketchup

cff.png

Opublikowano

Dobry trolling milordzie z tym Tortexem.