krupek 15 474 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ja piszę o Dealz, bo tam bywam częściej. W Action faktycznie mniejszy wybór spożywki, ale też mi się zdarzało kupować i nie powiedziałbym, że to jakaś niska jakość jako ogół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Dealz nie ma produktów z UK? W sumie trochę kraj trzeciego świata z taką polityką imigracyjną jaką mieli przez ostatnie dekady Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Taki trzeci świat, że w sprzedaży żywności są lata świetlne przed nami. Dla przykładu, produkty z kończącą się datą przydatności do spożycia sprzedaje się za symboliczną cenę, aby nie marnować żywności, a nie jak u nas z niewielkim rabatem, o ile w ogóle ktoś o to zadba. Śmieciowe żarcie typu chipsy i słodycze kupuje się w wielosztukach i niskich cenach, a nie jak u nas, chipsy po 10 zł za zwykłą paczkę. Do tego ceny żywności podstawowej adekwatne do zarobków. Inna sprawa, że ludzie tam są leniwi i nie chce im się gotować, więc są ulańcami i jeżdżą skuterami elektrycznymi po czteropaki coli. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Action to inportuje przecie te rzeczy z Holandii czy tam skądś. Są energole, czy czekolady - niektóre słodycze są i w polskich sklepach ale pewnie lepszy skład mają zagraniczne. Jak np niemiecki nussbaiser ma więcej orzechów. Albo brak oleju palmowego w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 ALE MEJMOWI NIE SMAKUJE, OK?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Jak ktoś jest fanem produktów Roleski, to Kauf ma chyba najlepsze ceny w Polsce. Kiedyś zamawiałem ze smartem z allegro, ale najtaniej 7,5zł za sztuke, delikatesy u mnie na dzielni 10,99 Teraz raz na kilka miesiecy jade po zgrzewke i mam spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia mi coś ostre sosy zbrzydły, Wolę klasyczny majonez i plasterki jalapeno (ktore sam marynuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Znów nowinki z Roleskiego. 3 czosnki i 3 pieprze brzmią ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Myślałem, ze mam ujebany ekran tam nad tym paprykowym i czostkowym xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 1 godzinę temu, Frantik napisał(a): Znów nowinki z Roleskiego. 3 czosnki i 3 pieprze brzmią ciekawie Nie no szanuję kreatywność, ale oni te sosy wprowadzają z prędkością wodospadu. Potem tylko leży to i zalega na przecenach w Biedrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi