Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja piszę o Dealz, bo tam bywam częściej. W Action faktycznie mniejszy wybór spożywki, ale też mi się zdarzało kupować i nie powiedziałbym, że to jakaś niska jakość jako ogół.

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 89,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak zwany sos czosnkowy.

• Roleski trochę się rozdrabnia z ilością sosów ostatnio, bo wybór jest przytłaczający, ale smakowo im to bardzo dobrze wychodzi.    Nadsos. 10/10, zostawia w tyle większość tego co jest

• Za rzadko zaglądam na ten dział na forum :v Włączę się więc do dyskusji z przed kilku miesięcy i posta, w którym Yano zastanawia się gdzie kupić srirachę - w Warszawie jest co najmniej kilka bardzo d

Opublikowano

Dealz nie ma produktów z UK? W sumie trochę kraj trzeciego świata z taką polityką imigracyjną jaką mieli przez ostatnie dekady :kekw:

Opublikowano

Taki trzeci świat, że w sprzedaży żywności są lata świetlne przed nami. Dla przykładu, produkty z kończącą się datą przydatności do spożycia sprzedaje się za symboliczną cenę, aby nie marnować żywności, a nie jak u nas z niewielkim rabatem, o ile w ogóle ktoś o to zadba. Śmieciowe żarcie typu chipsy i słodycze kupuje się w wielosztukach i niskich cenach, a nie jak u nas, chipsy po 10 zł za zwykłą paczkę. Do tego ceny żywności podstawowej adekwatne do zarobków. Inna sprawa, że ludzie tam są leniwi i nie chce im się gotować, więc są ulańcami i jeżdżą skuterami elektrycznymi po czteropaki coli.

Opublikowano

Action to inportuje przecie te rzeczy z Holandii czy tam skądś. Są energole, czy czekolady - niektóre słodycze są i w polskich sklepach ale pewnie lepszy skład mają zagraniczne. Jak np niemiecki nussbaiser ma więcej orzechów. 

Albo brak oleju palmowego w składzie 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ktoś jest fanem produktów Roleski, to Kauf ma chyba najlepsze ceny w Polsce. Kiedyś zamawiałem ze smartem z allegro, ale najtaniej 7,5zł za sztuke, delikatesy u mnie na dzielni 10,99:)

Teraz raz na kilka miesiecy jade po zgrzewke i mam spokoj:red:

Przechwytywanie.JPG.1f7a6c38f969a2f5a3de2f78a97f68b9.JPG

Opublikowano

mi coś ostre sosy zbrzydły, Wolę klasyczny majonez i plasterki jalapeno (ktore sam marynuję:)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Znów nowinki z Roleskiego. 3 czosnki i 3 pieprze brzmią ciekawie:whistling:

450077946_798113489194562_8992756309623574008_n.jpg

Opublikowano

Myślałem, ze mam ujebany ekran tam nad tym paprykowym i czostkowym xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Frantik napisał(a):

Znów nowinki z Roleskiego. 3 czosnki i 3 pieprze brzmią ciekawie

450077946_798113489194562_8992756309623574008_n.jpg

Nie no szanuję kreatywność, ale oni te sosy wprowadzają z prędkością wodospadu. Potem tylko leży to i zalega na przecenach w Biedrze.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś kiedyś jadł/robił arabski sos czosnkowy toum ? Podobno kozacki.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Potwierdzam, ale rzadko u mnie bywa. Hamburgerowy też spoko od Madero.