Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 864
  • Wyświetleń 100,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wiadomo, jaka będzie najkrótsza opcja wyścigu? Np. jak jest w F1 Challenge 3 okrążenia to tu ile będzie?

• Nikt tu nie piraci. Michal ma zablokowany dostep do LIVE tak jak i ja do listopada przez Bete Dasha. Idzta w pizdu forumowi prorocy. Recenzenci sa w chuy rzetelni

• Gameplay:     No no wygląda to całkiem nieźle .

Opublikowano

Nie no, ja nie mam więcej pytań - ogień !

Bardzo liczę na jakiś tryb "full hardcore", gdzie byle kontakt ze skrzydłem innego bolidu zafunduje nam kapcia :)

To samo kontakty ze ścianą = urwane koło i koniec wyścigu ;)

Edit: jeśli ta gra spełni wszystkie moje oczekiwania, to GT5 może być zagrożone jeśli chodzi o pozycję lidera :D

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

A po co komu limitka?

Ja najbardziej żałuje tego, że nie będzie bolidów z zeszłego sezonu. Mogliby to dac na jakąs nagrode za najtrudniejszy poziom/whateva, bo bym se chętnie Brawnem pośmigał ale czytałem że z powodu licencji stare auta zostaną tylko na starych trailerach :/.

Opublikowano

Mi starych bolidów nie brakuje, BRAWN był po prostu brzydki, pośmigasz se Sauberem jest podobny z tym, że wolniejszy :P a co do tankowania to imo nie jest to potrzebne. Mi go nie brakuje, zmiany opon dają podobne o ile nie większe emocje w tym roku

Opublikowano

Ale mi ciśnienie skoczyło po ostatnich filmikach. W dzień premiery biorę wolne z pracy, bo człowiek nie będzie w stanie normalnie funkcjonować wiedząc że może zaraz odpalić i przetestować grę :thumbsup:

Opublikowano

No to nie będziesz tró.

Ja swój preorder złożyłem w pierwszy dzień jak tylko ultima dodała F1 do swojej oferty i chocby gra zbierała 1/10 to i tak bym brał ;).

Opublikowano

pięknie to wygląda, wiadomo coś o demie?

Dema niestety nie bedzie...

Opublikowano

Co tylko pokażą jakiś filmik to ja jestem coraz bardziej nakręcony na ten tytuł :D . Trzeba będzie chyba złożyć pre-order, mam nadzieję że przed premierą pojawi się już sporo recenzji, bo aż się nie chce wierzyć że to się tak dobrze zapowiada :) .

Opublikowano

Cieszy mnie, ze ta gra nie miala zadnego deadlinu. Codies na spokojnie tworzylo gre, nie spieszac sie z niczym. To chyba dobry przepis na udana gre. Podstawowe rzeczy maja zapewnione. Teraz moga sobie pozwolic na wypuszczanie corocznego tasiemca.

Opublikowano

Po tak długiej przerwie od gier związanych z F1 ja z otwartymi rękami przyjmę takiego tasiemca.

A biorąc pod uwagę częste pomysły zmian w regulaminie przez FIA Cody będzie miało co robić, a jeśli ta edycja będzie tak dobra na jaką się zapowiada to tylko szlifować taki diament :thumbsup:

Opublikowano

Wiadomo coś o polonizacji ? Bo jeden gościu na Allegro sprzedaje grę po polsku.

Opublikowano

kiender a skąd te info? bo zmieniłem swojego preordera na ultimie na wersje PL ale dopiero potem się skapnąłem, że mają tam napisane "pełna polska". Z kolei nie chce mi się wierzyc, żeby nagrywali komunikaty z radia itd.

Opublikowano

Dadzą Pazure na inżyniera, albo jakiegoś innego pedała i dopiero będzie wczuwa. Wiem jaki potencjał mają w tłumaczeniu gier, więc wykładam pompke i łykam angola, pozatym w polskimi wersjami często nie działa DLC, więc mogą mi wyssać moszne ;] rzeklem