Opublikowano 16 stycznia16 sty Tak, słyszałem sporo dobrego o tym autorze. W sumie już dawno chciałem się wkręcić w Cosmere, ale przerażała mnie ilość książek jaka składa się na to (multi)wersum. No, ale w końcu się przemogłem i lecę jak burza, w kilka dni skończyłem pierwszy tom, więc jeżeli tempo się utrzyma to w kilka miesięcy powinienem nadrobić resztę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Vesperki. W ubiegłym roku przeczytałem Wojnę starego człowieka. Lekkie, szybko się czyta. Świetny materiał na grę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Specjalnie szałowych zakupów u mnie ostatnio nie ma... Ba, powiedziałbym, że robi się już z tego ,,co must have and read it!" miałbym do ogarnięcia... swoista kupka wstydu. No ale... mam swoje mini plany kupna, np. duet z serii komiksów o Donaldzie i Daisy. Na początek bardziej interesowałby mnie ten o Daisy: widziałem kadry, mniej więcej podział historii etc. - oba tytuły z tej serii mogą być kapitalną lekturą!A na drugie skrzypce... kusi coś takiego:Z tym Snowpiercerem zastanawia mnie jedno: pierwszy tom będę brał być może na próbę. To komiks europejski, nie wiem jak bardzo stylizacja narracji i grafiki jest tu, w tak ciężkim gatunku i okolicznościach tego Uniwersum... po prostu typowo europejska. Jak siądzie, to się kupi i cz.2... A ktoś czytał w ogóle ,,Snowpiercera"? Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez JaskinieTerrigenoweMarvela