Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 746
  • Wyświetleń 63,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO

• Nie ... jak robie rzut w Combosie to sie mozna rzutem wyrwac a jak robie normalnie jako rzut bez combosa to sie wyrwac nie da w ogole

• Sorry za wczoraj btw moj router zdecydowal sie zawiesic zanim to uruchomilem znowu wszystko to minelo pol godziny itd ... Jak chcesz grac to mozemy nawet i teraz

Opublikowano
Aha ... Czyli guzik co gracie a ja tu napedzam scene :lol:.

Pocwiczylem troche wczoraj za to z "qmplem masherem" (Kupa vs Kupa) i jednak jest ode mnie ta postacia ciut lepszy (mimo ze nie ma bladego pojecia co robi, chociaz juz troche rozumie, a najgorsze ze on bezproblemowo robi AH czy DD w ONLINE moim padem !! :o).]

A takie jedno pytanie bo na DS3 nie gram - Odkrylem cudowne mozliwosci prawej galki i ... To online tez mozna normalnie uzywac, i tak robia ludzie ??

W rankingu wylaczone i nie da sie wlaczyc.

W player roomach na defaulcie chyba wlaczone i trzeba wylaczac recznie przy ustawianiu pokoi :)

Swoja droga szkoda , ze jak jest 4 kolesi w pokoju to nie moga isc 2 walki na raz.

Opublikowano

Bede w domu za jakies 2 godziny ktos chetny na maly w(pipi) ?? Postaram sie grac tylko Bangiem ;p

Opublikowano

Czekolada znowu przestał grać w BB i się temat zawiesił :(

Mały progress odnośnie moich wypocin z score attack, Rachel padła już od kilku dni i biję ją jak chce, hakufag 60/40, Nu 70/30, ale ten Ragna ze Cziteredge la Ultimejt to jest jakiś bastard i tyle ;p już mnie palce bolą :(

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Ragna ze chitaedge strikes back! prawie drania pokonałem w score attack, i mnie @#!# z DD zabił >.< 70% energii mi zabrał jednym siup jak już prawie był martwy....screw it! :(

Opublikowano

Serio mogli by dać opcję dzielenia się riplejami... Czasem jestem z siebie dumnyXD

Opublikowano

Własnie czekam na gierke mam nadzieje ze do weekendu dojdzie, tak wiec widzimy sie online, a takie pytanko da rade pograc na laczy 2mb?

Opublikowano

Mi bez problemu na 1mb neo chodzi. Oczywiscie z europa.

Opublikowano

Cool ktoś nowy ;p tylko proszę nie graj kisielem >.< Jin Win jest już lepszy ;p

Opublikowano

Kisiel? WTF O.o Ja juz mam 2 postacie na oku zobaczyy co z t4ego wyjdzie :D FCK juz sie doczekac nie moge

Opublikowano

Na Allegro sklep game over sprzedaje Blazblue za 199, ja już zamówiłem i nie mogę się doczekać. ^^

Opublikowano
  • Autor

Masz szczęście Ukyo, że nie gram, bo bym cię zbił na kwaśne jabłko. Niech o moim skillu świadczy fakt, że przeszedłem SF4 na normalu!

Opublikowano

Dzisiaj trafiłem na niezłego gracza taokaka :) postanowiłem nagrać replay, więc enjoy! ;p

PS: Czekolada, test wypadł świetnie, niedługo wstawię kopa w mordę twojemu ragnie xD

Opublikowano

haha gdzie mi tam do dobrych :) z Ukyo jak 2 na 10 walk wygram to jest dobrze ;p ...ale on to gra Jin Winem więc mu wybaczam ;o

Anyway, dzisiaj wstawię replaya z moich pieeeerwszych dni jak z Czekoladą sobie noobujemy i mu Tagerem przerwałem DD Ragny kopniakiem w głowę ^^. Mam też jednego replay z Ukyo jak udało mi się wznieść na moje wyżyny i wygrać, może też wstawię ^^

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

właśnie kupiłem od chłopa na allegro tak więc w przyszły weekend można coś pograć[może nawet sajan skończy mi sticka robić ;P ] PSN id:SobanPL możecie już dodawać,ale grę będe miał dopiero najwcześniej w czwartek.

Edytowane przez Master JIN

Opublikowano

OMG dawno mi sie tak morda nie cieszyla przy odpakowywaniu gry, szkoda tylko ze dostalem na 30min przed robota, teraz czas na lekkie ogarniecie :] slusznie zrobilem zamawaiajac BB zamiast T6 :D

Opublikowano

No Czekolada weź się w garść bo kolega z góry ma zadatki na hakumena ;p

Opublikowano

Oklep dostalem ladny ale zobaczymy jak na practise posiedze troche w pazdzierniku mam urlop to bede kombinowal, jeszcze tylko sie blokowac naucze i bedzie git, HAKU ROX