Opublikowano 4 maja 201113 l Jakoś nie przypadły mi do gustu, kurde mam ochotę na zegarek z final fantasy ale jak na złość nigdzie nie widzę aukcji znowu ;/
Opublikowano 4 maja 201113 l Na eBay masz od cholery http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=final+fantasy+watch&_sacat=See-All-Categories
Opublikowano 4 maja 201113 l ja zawsze chciłem miec tego seiko z spirits within... zawsze gdy widze cene, to mi przechodzi jest jeszcze wersja "bardziej pr0" ale nigdy nie widziałem w sprzedaży.
Opublikowano 5 maja 201113 l Gdybyś nie wkleił tego zegareczka, to pewnie już bym sobie o nim nie przypomniał. Dobrze, że nie noszę zegarków, bo chęć posiadania byłaby nie do zniesienia >
Opublikowano 25 listopada 201410 l Lada dzień wjadą do salonów Croppa t-shirty z motywami kilku blockbusterów ostatnich tygodni i miesięcy. Na pierwszy ogień idą po 2 teesy z Destiny i Call Of Duty Advanced Warfare i jeden z Assassin's Creed Unity. Jeśli temat się przyjmie (a wszystko na to wskazuje) będziemy regularnie wypuszczać ubrania (nie tylko t-shirty) z growymi motywami, zarówno z gier retro jak i najnowszych i zbliżających się gier. Poniżej mały sneakpeak tego co nadciąga:) Dajcie znać jak wam się podoba. btw – Więcej fot możecie obadać na moim instagramie: @damagecult
Opublikowano 25 listopada 201410 l Ta biała z lewej mi się podobała, ale potem zobaczyłem napis destiny.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Badziewne. Ostatnio kumpel podesłał mi link do sprzedawcy na Allegro, który robi koszulki z emblematami superbohaterów w bardzo dobrej jakości i śmiesznej cenie < 40 zł. Świetnie wyglądam w czerwonym longsleve z czarnym pająkiem na klacie
Opublikowano 25 listopada 201410 l Zdjęcie poglądowe, kijowe oświetlenie nie oddaje żywej czerwieni: Po świętach kupię pewnie ze 2-3 z różnymi emblematami. Edytowane 25 listopada 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 listopada 201410 l Daliby z Mario, Bombarmanem czy Super Frogiem to sambym kupił jakąś pierwszą rzecz (i to nie jedną) z tego sklepu. Pomijając fakt, że z powyższych gier to tylko Assassina akceptuję to w ogóle zbyt duże/ krzykliwe te motywy, trzeba już było całkiem okładkę z gry naprasować razem ze znaczkiem PL. Niestety nie daję okejki za ten projekt.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Zdjęcie poglądowe, kijowe oświetlenie nie oddaje żywej czerwieni: Po świętach kupię pewnie ze 2-3 z różnymi emblematami. ta moja zaczyna sie spierac juz, sredniej jakosci, tez z allegro.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Zgadzam się, trzeba się szanować Jedynie biała koszulka z Destiny prezentuje tu akceptowalny poziom @Don może to kwestia zdjęcia, ale ta koszulka też wygląda badziewnie ;] Edytowane 25 listopada 201410 l przez asax
Opublikowano 25 listopada 201410 l Na żywo wygląda 5x lepiej, zdjęcie jakie jest każdy widzi Kumpel ma ze 3 koszulki/bluzy już od jakiegoś czasu od tego sprzedawcy i jak na razie nic się nie spiera. Edytowane 25 listopada 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 listopada 201410 l IMO jedynie biała z destiny spoko, koszulki całe uwalone z kolesiem z karabinem czy assassynem...wstyd chodzić w tym po ulicy. Dobre zawsze były koszulki z serii GOW:
Opublikowano 25 listopada 201410 l Don, zarzuć linkiem do tego sprzedawcy, chętnie bym przygarnął t-shirt ze Spider-Manem.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Z chęcią się przejdę i obczaję, co będzie - koszulki growe zawsze na propsie, kupię jedną czy dwie i zobaczę jak to będzie wyglądać "w praniu"
Opublikowano 25 listopada 201410 l Don, zarzuć linkiem do tego sprzedawcy, chętnie bym przygarnął t-shirt ze Spider-Manem. Tu jedna z aukcji, są też inne z wzorami Supermana albo na krótki rękaw: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4776300550&ref=last-visited
Opublikowano 25 listopada 201410 l Chodzic po ulicy z logiem Assassins Creed...ciekawe jakie to uczucie.