MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Moze jeszcze sa nie wlaczone. Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Może mi ktoś powiedzieć co oznaczają na głównej te obrazki przy działach? Zwykły folder i folder z cudzysłowem. Czym to się od siebie różni? Ponadto nie można podglądać ostrzeżeń innych, a po kliknięciu na swoje forum odmawia dostępu ;/ Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 battle wroci jak autorzy dostosuja go do nowej wersji silnika A mozna by zrobic ankiete czy chcemy battle czy nie ? Bo ja np. wolałbym zeby tego nie bylo, jest przejrzysciej. Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 ale cytaty są chu.jowe :// no i ogolnie jakoś dziwnie tak ;] Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 battle wroci jak autorzy dostosuja go do nowej wersji silnika A mozna by zrobic ankiete czy chcemy battle czy nie ? Bo ja np. wolałbym zeby tego nie bylo, jest przejrzysciej. Mam nadzieje, ze jak juz battle bedzie to mozna bedzie go wylaczyc (tak jak na starym silniku). Odnośnik do komentarza
Gość Haibane Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 nowa twarz forumingu bardzo w porządku, czekam jeno na poprawienie niedoróbek o których wspominali moi przedmówcy Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 jestem lekko zdziwiony pierwsza reakcja- "co się dzieje się?" pewnie się przyzwyczaimy, bo forum konsolowiska chyba ma podobny silnik forum. Chociaż mamy pierwszy plus tej zmiany czyli brak reklam U mnie podobnie. Ogólnie jestem negatywnie dotych zmian nastawiony, ale pewnie sie przyzwyczaje. W pewnych miejscach cytowanie cytatu i cytatu nie wychodiz wcale i cieżko to rozczytać. Tu np http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=70303&view=findpost&p=1937711 Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nareszcie znowu działa opcja "oznacz forum jako przeczytane". Pierwsze wrażenie pozytywne, choć trzeba będzie się przyzwyczaić Idę testować dalej. Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Na szybko i na gorąco. Nie podoba mi się dizajn, pisałem wcześniej, że jak to ma tak wyglądać, to ja dziękuję za nowy silnik i dawajcie czarną skórkę i o co chodzi z licznikiem postów, dlaczego mam ich tylko 14? Nie chodzi o to, że jestem spamerem, bo nie jestem, ale chodzi mi o to, co się stało z resztą? Nie przenieśliście całej bazy? Mi tak licznik postów nie robi, kto chce nabijać proszę bardzo, ja jestem za stary na takie statystyki. Edytowane 5 Września 2009 przez sir_ryszard Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 przeciez licznik postow juz od dawna nie zliczal tak jakby chcieli tego nabijacze, wiec co za roznica? Jesli chodzi o skorke to IMO jest ladna i nowoczesna, czarno-szaro-bure kolory fajnie wygladaly w internecie 10 lat temu, wiec jak ma byc zmiana to najlepiej zostawic kilka do wyboru. Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Lepsze bylo stare forum... Już mi brakuje tego starego "Dizajnu"... I od razu przypominają mi się piękne czasy z gimnazjum (3-4 lata temu), kiedy spędzałem mile czas na forum ;( Psx Extreme przeszedł przemianę, ale forum od dawna przechodziło metamorfozę. Inni nazwą to ewolucjią a inni jescze... Umieraniem forum lub auto destrukcjią. Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Mam nadzieje, ze bedzie wybor starej (lub podobnej do niej) skorki. Oj ja też. Wiem, że ma być szybciej, nowocześniej, wiem, że chcieliście dobrze, ale muszę powiedzieć, że wizualnie nowe forum wygląda tragicznie. Tak landrynkowo jakoś... EDIT: I te zielone cytaty AHA, gdyby to ode mnie zależało wypieprzyłbym pasek "szybkiej odpowiedzi", i przypisał przycisk jak w starym forum. De facto nie widać kto topic przegląda. Edytowane 5 Września 2009 przez Maiden Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Na pewno niedlugo beda dodane nowe skorki, ja juz mam dwie dodatkowe. Jedna jasna, druga ciemna. Ta jasna, jest duzo lepsza od podstawowego skina. Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Lipa ten nowy wyglad.. Wczesniej odrazu bylo widac w ktorym temacie jest nowy post. teraz musze patrzec na date albo na lipne ikony. W ogole calosc jest malo czytelna. PROSZE, dajcie do wyboru klasyczna skorke... E: Na dote nie ma nawet bezposrednich linkow do tematow/dzialow wyzej tego, w ktorym aktualnie sie znajdujemy. Teraz trzeba wybierac z okienka i klikac "Idz"... Nigdy tego nie uzywalem tylko tamtego.. Podczas pisania postow nie ma emotow do wyboru. Edytowane 5 Września 2009 przez Emet Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mi brakuje opcji logowania widoczniej na stronie glownej. Teraz musze kliknac najpierw "zaloguj sie". Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nie wiem o co chodzo z tymi cytatami, ale narazie widziałem 2 odznaczające się od tekstu, reszta to nie wiadomo gdzie sie kończy. Gdzie się podział pasek do poprzednich działów na dole strony ? Na starym skinie fajnie były poodznaczane działy w głównych tematach, teraz tak wszysko razem, na jedno kopyto. Jak dla mnie minus. No i dlaczego linki nie otwierają sie na nowej karcie ? Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Na plus nowego silnika mogę z pewnością zaliczyć szybkość jego działania. Przynajmniej ja to u siebie czuję. Bardzo się to chwali i mam nadzieję, że nie będzie problemów z wyskakującymi błędami, chociaż na starym silniku też nie było aż tak tragicznie z errorami. W zasadzie wszystko pewnie obija się o przyzwyczajenie, z biegiem czasu naturalnie przyswoję sobie nowy wygląd oraz opcje, mimo iż ostatnimi czasy rzadko bywam na forum. Edytowane 5 Września 2009 przez sir_ryszard Odnośnik do komentarza
Gość Lacan Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) może marudzę ale jak dla mnie mało czytelna jest sygnalizacja o nowych tematach i postach w temacie ( może jakiś kolorek) czasami ciężko mi jest połapać co czytałem a co nie. I wciąż za dużo informacji pod nickiem moim zdaniem ale i tak dziękuję adminom za aktualizację Edytowane 5 Września 2009 przez Lacan Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mnie się nie podobają tematy przyklejone , nie są wydzielone i mały burdel jest. Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 podpisuje się pod tym co napisał Lacan. mało czytelnie Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Dobry patent z subskrybowaniem ulubionych tematow (nie wiem czy to bylo wczesniej) ale przydalaby sie jakis szybki odnosnik do swoich ulubionych bo teraz trzeba sie przegrzebywac przez swoje ustawienia. Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 przeciez licznik postow juz od dawna nie zliczal tak jakby chcieli tego nabijacze, wiec co za roznica? Jesli chodzi o skorke to IMO jest ladna i nowoczesna, czarno-szaro-bure kolory fajnie wygladaly w internecie 10 lat temu, wiec jak ma byc zmiana to najlepiej zostawic kilka do wyboru. Wpis. Na plus ze emotki nie otwieraja sie w nowym oknie a w panelu bocznym. Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Dodajcie opcje szybkiej odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Kisa v16 0 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Dodajcie opcje szybkiej odpowiedzi Masz na samym dole cały czas włączoną o ile nie wyłączyłeś w opcjach swojego profilu.W tym stylu kolory powinny wyć bardziej ...kolorowe? Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;// ja chce starego forumka i dlaczego nie ma starych postów? przecież właśnie lata 2006-2007 były jednymi z barwniejszych (albo to ja się starzeje) wygląd też jakiś taki zbyt "miękki" może to kwestia 3letniego przyzwyczajenia poczekamy kilka dni zobaczymy. ale cieszy zapowiadany powrót szałta ;] na razie tak sobie mi się to widzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi