Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Shadow Complex - przekozacko się w to szarpie, a to "tylko" gra do ściągnięcia :thumbsup:.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Mass Effect 2 + kilka DLC. A później Mafia II.

Opublikowano

Skończyłem klepać bete GoW3 niby gierka oka ,ale pozostaje pewien niesmak .....

A teraz na warsztat idzie kupiony dzisiaj Dead Space 2 :D , jednak zanim do mnie dotrze to klepię Black OPS na multi na zmianę z FIFĄ 11 .

I chyba zabiorę się za calakowanie /kończenie gier które z różnych powodów odstawiłem .... do jesieni mi zejdzie :P

Opublikowano

MW2 multi - uzależnienie powraca , nie mogę przestać . Każdy wieczór jest jak koszmar - odpalam konsole patrze na friendliste , kilka zapów na MW2 , myśle pogram chwile i odpale nowo kupionego Crysisa, wszystko fajnie , po kilku godzinach MW2 czas spać , aż tu nagle wyrzuty , czemu znowu go włączyłem , miałem rozpocząć Crysisa, kolejny wieczór to samo , nawet dziś i tak w kółko od, hmmm dłuugo , koło się zamyka ,pomocy, nie mogę przestać!!!

PS. Mam sprytny plan , jutro go wywioze do brata , obym tylko nie osiwiał/wyłysiał...

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Dragon Age II na zmianę ze Star Ocean The Last Hope

Opublikowano

Non stop Halo: Reach po sieci :)

Opublikowano

Aktualnie gram w Fifę 11 i Smack Down vs. RAW 2007. W międzyczasie odpalę jakieś demko ściągniętę z Xbox Live. :)

Opublikowano

Aktualnie ciągnę Lost Odyssey :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie NFS Shift nawet fajne fajnie się gra biorąc pod uwagę ze samochodówek nie cierpię :)

Multi katuję CoD: black ops już mi nieco bokiem wychodzi :P ale tryb zoobie w co-opie daje radę .

Od czasu do czasu kopnę coś na Live w fife 11

Opublikowano

Skończyłem Metro 2033 - bardzo fajne i niełatwe. Polecam w szczególności tym, którzy czytali książkę. Kończę L.A. Noire i robie case'y na 100%.

Opublikowano

Obecnie Singularaity kupione na spontanie w markecie - generalnie świetna gra - połączenie Bioshocka, Falluta i Half-Lifa. Dobra oprawa, fajne patenty, grywalne multi - POLECAM ode mnie 8 z małym + :) Jeżdżę również w Forze3. Typowe multi - najczęściej BF1943 i czasami Black Ops.