Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Kożystając z tego, że jeszcze mam kilkanaście dni wolnego przed wyjazdem za granicę mam codziennie kilkugodzinny etat- x360 :D Myślałem, że jestem już stary (26 lat :P ) i hardcorowe granie mam już dawno za sobą " TAKI (pipi)" :D za dnia Rayman Orgins ( skończyłem podwodny level) gra jest FENOMENALNA , wieczorem Skyrim ( 23 lvl ,36 godzina grania ) przerywane meczami i spotkaniami z moją seksowną dziewczyną i od wczoraj nocna zmiana Gears of War 3 ( zaliczony pierwszy akt MASAKRA) lekkie zdziwko, że

większość tego aktu i widać, że w drugim też sterujemy Parowozem Cole ( "rewelacyjne " tłumaczenie :confused: )

Z głową nie zaprzątniętą ciągłym brakiem czasu i wyborem między robieniem jednego czy drugiego przypomniałęm sobie jakie gry są za(pipi)iste i ile dają radochy :)

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 192,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Jako, że na razie posucha z nowościami (recenzje Gry o Tron odstraszają od wydania 150 zł), wróciłem ponownie do Johna Marstona - i od nowa - zarówno RDR jak i dodatek.

Opublikowano

Obecnie na nowo przeżywam przygody blondasa w pomarańczowym wdzianku, tym razem z Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 (chyba najlepsza bijatyka oparta na anime na 360), a w kolejce czeka Splinter Cell Conviction.

Opublikowano

Miałem ochotę na Alicję ( :D), niestety nie na mój gust.

Przymierzając się więc do Alpha Protocol pogrywam w Anomaly: Warzone Earth.

Opublikowano

Braid :)

Opublikowano

po dłuższym czasie odkurzyłem konsole i nadrabiam zaległości - aktualnie na tapecie "arkham asylum". miazga!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no Arkham Asylum zabiło mnie swojego czasu klimatem, gameplayem i grafą - jak dla mnie to niemal idealna gra w uniwersum człeka-nietoperka.

Aktualnie ACII - po tragicznej jedynce byłem średnio przekonany, ale ostatecznie warto było, bo druga część jest dokładnie taka jaka powinna być pierwsza. Kozak.

Opublikowano

Odkopałem na HDD BORDERLANDS + all DLC .... świetna gra ... przechodzę ją drugi raz od początku i ma to coś w sobie co pozwala zapomnieć o świecie i spędzić z grą kilka h bez przerwy . Szkoda tylko że wolnego czasu niewiele

Opublikowano

Alpha Protocol.

Potrzebowałem dwóch podejść, zeby w końcu wbić się w skórę głównego bohatera, ale wygląda na to, ze warto poświęcić trochę czasu na tego nietypowego rpga.

Opublikowano

Deus Ex Human Revolution. Póki co ciężko mi się wypowiedzieć. Słyszałem dużo dobrego, a początek jest obiecujący, ale szczerze powiedziawszy wnerwia mnie zmiana z FPP na TPP. To drugie powinno być priorytetem dla twórców. Ciągła zmiana rzutu troszkę mnie męczy.

Opublikowano

Driver: San Francisco. Nie spodziewałem się niczego specjalnego a otrzymałem solidną produkcję z bardzo przyzwoitą oprawą graficzną i niezłym jak na dzisiejsze czasy poziomem trudności. Warto!

Opublikowano

Rayman Origins we dwoje i od dziś Saints Row 3. Dwie poprzednie części chłonąłem jak gąbka, a trójka po pierwszej godzinie grania prezentuje się i rusza jeszcze lepiej niż prequele - zanosi się zacny szpil.

Opublikowano

DIRT Showdown - w brew recenzjom po nastawieniu najwyższego poziomu trudności czsówki są na serio wymagające a rywale mocno dają w kość :)

Opublikowano

wkurzam sie na syndrom ostatniego meczu w Fifa street a w przerwach assasin creed revelations i Geralt z Rivii czyli Wiedzmin 2

Opublikowano

Wolfenstain. Za pierwszym podejściem rok temu wyłączyłem po 15 minutach, wczoraj nie mogłem się oderwać. Za(pipi)ista gra! :D

Opublikowano

"Mirror's Edge" - gra już skończona, ale czego się nie robi dla kilku achi :blush:

Opublikowano

"siódemek" ciąg dalszy - 50 Cent: Blood on the Sand.

Dziwna sprawa bo wpadły mi archivenety za 2 i 3 misję a za 1 nie. WTF?

Opublikowano

Bastion - dawno nie grałem w tak klimatyczną grę. Muzyka i narracja niszczy system. Nieustanne "jeszcze jedna plansza". Must have.

Opublikowano

Forza Motorsport 4 + kierownica od M$ = WHOAAA!

Czuję, że przede mną kilka tygodni dobrej zabawy :)

Opublikowano

Borderlands z dodatkami - straszny średniak ale jakoś te kilkadziesiąt godzin zapełnia bez problemu. Dwójkę przez to też kiedyś kupię ale na pewno nie zaraz po premierze.

Opublikowano

W singlu Metro 2033 trzecie podejscie i w końcu ukończyłem grę ... początek słaby /nudnawy ale im głębiej w tunele tym ciekawiej . Fajny klimacik . Teraz jeszcze dodatek i pomyślimy o calaku ? :P

W multi CoD: BO i Zombiaki ... 4fun

Opublikowano

Call Of Duty Modern Warfare 3, Red Dead Redemption i cały czas Fifa 12

Opublikowano

Driver SF - włączony bezpośredni po la noire urywa dupe. Świetna grafika, dynamika, MODEL JAZDY. Jedna z najbardziej niedocenionych gier ze względu na brak poruszania sie pieszo. Ale w kategorii pościgów i ogólnej motoryzacyjnej rozwałki nie ma sobie równych