Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 5

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 327,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SKOŃCZYŁEM  ok 120 h na liczniku. Ostatnie 20 h to gra mną mocno pozamiatała i nie pozwalała odejść od konsoli (każdą wolną chwilę grałem w persone). Wymaksowałem wszystkich i true ending bez poradnik

• Persona 5 wreszcie skończona, po 4 latach... Czyli bardziej "przemęczona". Muszę z siebie wyrzucić parę rzeczy, nawet jeśli opinia mało kogo obchodzi. Ktoś pewnie powie, że sam jestem sobie winien, że

• Patrzę na P5 i mam w pamięci P4 i P3 - myślę jak to za(pipi)iście ewoluowało, brawa! Mam w pamięci FFVI,VII,VIII,IX, X - patrzę na FFXV i myślę - ku*wa co poszło nie tak ? Stary, dobry turowy syste

Opublikowano

Pękło 50h xD niczego nie żałuje :banderas:

Opublikowano

No to jak, lepsze niż 4?

Opublikowano

Od tamtej środy.

imo lepsze, szczególnie te dungeony są (pipi)a niesamowite, ekipa jest sztywniutka i miasto też. Chociaż chyba wole takie wiejskie klimaty jak w p4

Opublikowano

@Pawcio

No ładny wynik, ale Ukyo pewnie pobije :v

Ja tam się cieszę, że klimat powrócił do miasta, 4-ka przegrywa u mnie z FESem i P2, chociaż lżejszy klimat gry rzeczywiście dobrze pasował do wybranej lokacji. 

Opublikowano

No przynajmniej sie w gierce w miescie nie zgubie bo to jest Shibuya 1:1 ktorej znam kazdy zakamarek :ragus:

Opublikowano

Mam jedno zasadnicze bardzo ważne pytanie. Pytanie to może rzutować na mój odbiór gierki po zagraniu w goty symulator randkowicza mass effect. Czy można RUCHAĆ?

Opublikowano

To jest poważna gierka blanti, tu wszystko można.

Opublikowano

Zeldunia prawilnie ograna, tylek Ganona skopany. Instaluje Japanese Audio Tracka i z czystym sumieniem mozna brac sie za kolejnego sztosa. 

Pierwszy Personeusz w moim dorobku, takze jest podjarka  :cool:

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Wykrakales : D W 2 scenkach nie bylo dzwieku tylko glosy. Sprawdzilem, az dla pewnosci na youtube i tam bylo ok. No nic, usuwam wszystko i ponownie bawie sie w instalacje. Oby tym razem bylo ok :x

Opublikowano

@Pawcio

No ładny wynik, ale Ukyo pewnie pobije :v

Ja tam się cieszę, że klimat powrócił do miasta, 4-ka przegrywa u mnie z FESem i P2, chociaż lżejszy klimat gry rzeczywiście dobrze pasował do wybranej lokacji.

Oj tam przebije... Dostalem gre okolo 10:00 w Poniedzialek i powaznie mialem najszczersze intencje pograc tylko kilka godzin... Wlasnie dostalem Makoto mam 23h na liczniku i rozwazam czy nie brac L Quattro w pracy bo gram w arcydzielo i jedna z najlepszych gier swojego zycia.
Opublikowano

Ja tylko po pierwszych kilku godzinach jestem (i małej ilości snu :v), ale damn,  P5 ma najlepsze rozpoczęcie w serii (pod względem zawiązania akcji, zarysowania świata i postaci), no i kurczę - Meguro dowalił do pieca OST, tak, że nie mam pytań. Tylko teraz jak mam wybierać między Automatą, a P5 w kwestii najlepszego soundtracku, no nie da się.

Opublikowano

Wczoraj po kinie miałem tylko 1h na granie przed snem i siedziałem ponad 2 h. Potwierdzam najlepsze rozpoczęcie person w które grałem (grałem 3 i 4). Podoba mi się to że gra jest poważniejsza i chyba też mroczniejsza od 4. Tutaj przypomina mi troszkę p3. Wspaniała przygoda się szykuje. 

Opublikowano

Ja juz widze ze tej gry nie ma sensu odpalac na godzinke :/ Bede niewyspany cale zycie.

Opublikowano

Kolejna gra ze slaba dostepnoscia. Czeka na mnie do odbioru wersja z steelbookiem w dobrej cenie ale wiem, ze nie bede w to teraz gral. Myslalem, ze tylko gry Nintendo sa u nas slabo dostepne a tu dupa u Sony to samo. Nie kupie teraz to pewnie pozniej jakiemusz Bogdanowi bede 300zl placil za opsmarkana wersje. Czytam wasze komentarze, ogladam gameplaye i wiem, ze jak tylko skoncze to co mam to musze P5 miec. Stycznosci z Persona nigdy nie mialem nie liczac Tokyo Mirage Sessions na Wii U, ktore bardziej bylo jakims dziwnym polaczeniem FE i Persony. Mimo tony kiczu gra mega ratowala sie walka i lokacjami.

Opublikowano

Nie pomagasz. Mogles napisac, ze straszny syf w porownaniu do TMS. Serio to ciesze sie, ze kolejna udana gra w tym roku. 2017 zapowiada sie genialnie. Nie wiadomo w co rece wlozyc.

Opublikowano

Przepraszam   :rose:  Serio Tokyo Mirage to był dla mnie niezwykle udany spin off persony tyle że z o wiele gorszą fabułą (ale i tak ciekawą) 

Opublikowano

Jaka taka gra jest świetna :banderas:

JP VA oczywiście,zawsze jak mam wybór biorę oryginalny VA :)