Posted October 5, 200915 yr Bronze My Blaster Runs Really, Really Hot Score 10,000 points on My Blaster Runs Hot. Q-Force Cadet Complete the game on Casual. Bronze Champion Win the Bronze Tournament. Silver Champion Win the Silver Tournament. Gold Champion Win the Gold Tournament. Raritanium Champion Win the Raritanium Tournament. Fastoon Warrior Upgrade one weapon to level 5. For a Rainy Day Collect 10,000 bolts. Greed is Good Collect 50,000 bolts. Silver Q-Force Hero Complete the game on Medium. Zoni Collector Rescue all Zoni. Bolt Collector Collect all gold bolts. The Gunsmith Collect all Constructo modifications. The Samaritan Complete all space missions. Retirement Fund Collect 250,000 bolts. Gold Preferred Customer Purchase all GrummelNet Weapons. Thrifty Collect 1,000,000 bolts. Q-Force Champion Complete the game on Hard. Glutton for Punishment Complete a Challenge Mode playthrough. Platinum The Lombax Triumphant Collect all trophies in the game. plus 17 ukrytych zrodlo: konsolowisko.pl powiem tak: fajnie, ze pucharki nie pokrywaja sie ze skillpointami tak przynajmniej zgaduje (zgaduje tez, ze SP beda) i fajnie, ze trofea ukryte sa ukkryte Edited November 10, 200915 yr by Old_Kyo Dodano ankietę!
October 5, 200915 yr Przyjemna lista, ale ostatnio te ukryte trofea faktycznie są ukryte co jest dość ciekawe. Tak czy siak pełna lista razem z ukrytymi kiedyś tam będzie dostępna, bo nie domyślę się ich chyba xD(nie licząc tych za fabułę i za samo granie).Miodzio cholera jasna, jestem takim fanboyem tej serii, że głowa mała. Nie wiem skąd wezmę na nią pieniądze, bo ostatnio to zalew tytułów : ]
October 5, 200915 yr Nie wiem skąd wezmę na nią pieniądze, bo ostatnio to zalew tytułów : ] Sprzedaj nerkę Po ToD przestałem być fanem serii (NUDA) ale z tą częścią wiąże duże nadzieje a i platyna może przy okazji wpadnie
October 5, 200915 yr A jakie są stawki za nerki obecnie xD. Ja jakoś nie mogę się znudzić tą serią, nie wiem może to przez moje maniactwo hehe. Tak czy siak nie mogę się już doczekać i to będzie bardzo miło spędzony czas zanim "wyruszę w podróż w świat" i będę skazany na PSP lol. Edited October 5, 200915 yr by Wolak10
October 5, 200915 yr wydaję mi się, że trofea ukryte zawsze są ukryte, dziennikarze mają gry wcześniej to sprawiają, że przestają być ukrtye
November 9, 200915 yr 10 minut temu wbiłem platynkę. Nie było trudno ją zdobyć, a do tego gra się bardzo przyjemnie, więc bawiłem się świetnie. Czas - ok. 25h gry (dwukrotne przejście fabuły + wszystkie misje poboczne i znajdźki).
December 11, 200915 yr Bardzo przyjemna platyna Na deser zostawiłem sobie 3 gold bolt'y w Great Clock - zagadki Clank'a stanowią świetną alternatywę dla rozpierduchy Ratchet'a
December 18, 200915 yr Siemanicacja legalizacja Brakuje mi jednego brązu, chodzi mi 10,000 punktów w My Blaster Runs Hot. Jest na to jakaś "ukryta" metoda , a może w dwójkę przechodziliście? Co do pucharków są bardzo intuicyjne, nie męcz oraz nie pozostawiają wrażenia mozolnej walki o platynę. z góry dzięki za odpowiedź. Edited December 18, 200915 yr by balon1984
December 18, 200915 yr Siemanicacja legalizacja Brakuje mi jednego brązu, chodzi mi 10,000 punktów w My Blaster Runs Hot. Jest na to jakaś "ukryta" metoda , a może w dwójkę przechodziliście? Co do pucharków są bardzo intuicyjne, nie męcz oraz nie pozostawiają wrażenia mozolnej walki o platynę. z góry dzięki za odpowiedź. w poczatkowcyh rundach probuj wystrzelac pociski "w powietrze" a jak sie naladuje specjal to probuj 1 strzalem zabic cala grupe. Wtedy dostajesz mnoznik. Dzieki takiej grze mozliwe jest zdobycie 10 000 pkt przed bosem (ja tak zrobilem) bo boss jest dosc trudny. No i trzeba lapac oczywiscie wszystkich cywilow
December 18, 200915 yr Siemanicacja legalizacja Brakuje mi jednego brązu, chodzi mi 10,000 punktów w My Blaster Runs Hot. Jest na to jakaś "ukryta" metoda , a może w dwójkę przechodziliście? Co do pucharków są bardzo intuicyjne, nie męcz oraz nie pozostawiają wrażenia mozolnej walki o platynę. z góry dzięki za odpowiedź. w poczatkowcyh rundach probuj wystrzelac pociski "w powietrze" a jak sie naladuje specjal to probuj 1 strzalem zabic cala grupe. Wtedy dostajesz mnoznik. Dzieki takiej grze mozliwe jest zdobycie 10 000 pkt przed bosem (ja tak zrobilem) bo boss jest dosc trudny. No i trzeba lapac oczywiscie wszystkich cywilow Nie czaje jak "w powietrze" no i jak odpala się specjala? chodzi o ten niebieski laser, który w sumie nie wiem kiedy można użyć. Edited December 18, 200915 yr by balon1984
December 18, 200915 yr Siemanicacja legalizacja Brakuje mi jednego brązu, chodzi mi 10,000 punktów w My Blaster Runs Hot. Jest na to jakaś "ukryta" metoda , a może w dwójkę przechodziliście? Co do pucharków są bardzo intuicyjne, nie męcz oraz nie pozostawiają wrażenia mozolnej walki o platynę. z góry dzięki za odpowiedź. w poczatkowcyh rundach probuj wystrzelac pociski "w powietrze" a jak sie naladuje specjal to probuj 1 strzalem zabic cala grupe. Wtedy dostajesz mnoznik. Dzieki takiej grze mozliwe jest zdobycie 10 000 pkt przed bosem (ja tak zrobilem) bo boss jest dosc trudny. No i trzeba lapac oczywiscie wszystkich cywilow Nie czaje jak "w powietrze" no i jak odpala się specjala? chodzi o ten niebieski laser, który w sumie nie wiem kiedy można użyć. Zapewne chodzi mu o celowe nietrafianie we wrogów aby naładować specjalny strzał a następnie przy jego pomocy zabić większą grupkę nagromadzonych przeciwników. Specjala odpalasz po tym jak przegrzeje Ci się blaster
December 20, 200915 yr Jakoś po mękach udało się nabić te 10 tys pkt na tym po#@$nym automacie arcade (najtrudniejszy pucharek jak dla mnie). Mam jeszcze ostatnie pytanie, po nabiciu wszystkich trofeów, kolejnym pokananiu bossów, został mi ten chalenge mode. Wybrałem ten warian z nowym savem i gra rozpoczeła mi się od początku. Czyli jak domniemywam trzeba przejść jeszcze raz grę na obojętnie jakim poziomie trudności z odstępnymi wszystkimi umiejętnościami i broniami ? thx for anserw
December 20, 200915 yr Jakoś po mękach udało się nabić te 10 tys pkt na tym po#@$nym automacie arcade (najtrudniejszy pucharek jak dla mnie). Mam jeszcze ostatnie pytanie, po nabiciu wszystkich trofeów, kolejnym pokananiu bossów, został mi ten chalenge mode. Wybrałem ten warian z nowym savem i gra rozpoczeła mi się od początku. Czyli jak domniemywam trzeba przejść jeszcze raz grę na obojętnie jakim poziomie trudności z odstępnymi wszystkimi umiejętnościami i broniami ? thx for anserw No nie na obojętnie jakim poziomie tylko na challenge mode (twardsi wrogowie zadający większe obrażenia / więcej bolts'ów / możliwość upgrade'u broni do VX). Poziomy broni, bolts'y, Zonie oraz ostatni zakupiony armor pozostają do Twojej dyspozycji. Od siebie dodam, że owy tryb nie stanowi większego wyzwania i można go bardzo szybko ukończyć
December 20, 200915 yr Jakoś po mękach udało się nabić te 10 tys pkt na tym po#@$nym automacie arcade (najtrudniejszy pucharek jak dla mnie). Mam jeszcze ostatnie pytanie, po nabiciu wszystkich trofeów, kolejnym pokananiu bossów, został mi ten chalenge mode. Wybrałem ten warian z nowym savem i gra rozpoczeła mi się od początku. Czyli jak domniemywam trzeba przejść jeszcze raz grę na obojętnie jakim poziomie trudności z odstępnymi wszystkimi umiejętnościami i broniami ? thx for anserw No nie na obojętnie jakim poziomie tylko na challenge mode (twardsi wrogowie zadający większe obrażenia / więcej bolts'ów / możliwość upgrade'u broni do VX). Poziomy broni, bolts'y, Zonie oraz ostatni zakupiony armor pozostają do Twojej dyspozycji. Od siebie dodam, że owy tryb nie stanowi większego wyzwania i można go bardzo szybko ukończyć Jakiś chyba ostatnio jestem uwsteczniony:). Jak ma wybrać ten tryb chalnge mode? mam coś zmienić w opcjach, czy jak? Powolutku. Zebrałem wszystko, pokonałem raz jeszcze bossów. Wybrałem drugi wariant z chalenge mode. Rozpoczęło od nowa grę Clankiem. To jest ten chalenge mode? mam przechodzić grę raz jeszcze? czy może to się jakoś inaczej wybiera? pozdro i dzięki za męki ze mną
December 20, 200915 yr a na jakim poziomie trudności? bo nie wiem czy nie zmieniłem na easy żeby przejść szybko 2 raz ostatni duet. A może w ogóle się nie da zmienić i docelowo nam narzuca jakiś tam wysoki poziom?
December 20, 200915 yr a na jakim poziomie trudności? bo nie wiem czy nie zmieniłem na easy żeby przejść szybko 2 raz ostatni duet. A może w ogóle się nie da zmienić i docelowo nam narzuca jakiś tam wysoki poziom? jesli mozesz zdobyc 6lvl w broniach to tak jestes w challange mode . Zmien na casual i pakuj jak najszybciej do przodu
January 15, 201015 yr mam pytanie do osób które zdobyły złoty puchar za przejście gry na hard. Zaliczyłem już jeden raz gre na normal i teraz zabieram się za challenge mode, jeżeli na samym początku zmienie poziom na hard to dostane puchar czy musze wybrać new game i dopiero przechodzić na hard?
January 17, 201015 yr Thrifty Collect 1,000,000 bolts. Aby zdobyć ten pucharek trzeba mieć milion śrubek na liczniku czy gra po prostu liczy nam śrubki przez cały czas, i te wydane też się liczą?
January 17, 201015 yr Thrifty Collect 1,000,000 bolts. Aby zdobyć ten pucharek trzeba mieć milion śrubek na liczniku czy gra po prostu liczy nam śrubki przez cały czas, i te wydane też się liczą? Liczy śrubki cały czas, także te wydane.
January 21, 201015 yr mam pytanie do osób które zdobyły złoty puchar za przejście gry na hard. Zaliczyłem już jeden raz gre na normal i teraz zabieram się za challenge mode, jeżeli na samym początku zmienie poziom na hard to dostane puchar czy musze wybrać new game i dopiero przechodzić na hard? Przyłączam się do tego pytania. Wie ktoś jak, to z tym jest?
January 22, 201015 yr mam pytanie do osób które zdobyły złoty puchar za przejście gry na hard. Zaliczyłem już jeden raz gre na normal i teraz zabieram się za challenge mode, jeżeli na samym początku zmienie poziom na hard to dostane puchar czy musze wybrać new game i dopiero przechodzić na hard? Przyłączam się do tego pytania. Wie ktoś jak, to z tym jest? Cała gra musi być ukończona na hard. Platynkę idzie zrobić w 2 podejścia. 1.Gra na hard 2. Challenge
January 22, 201015 yr Czyli jesli skonczylem na normal, i zmienie na hard w chalange to bede musial smigac 3 raz? jestes pewny? ;]
February 14, 201015 yr Co do trofeum My Blaster Runs Really, Really Hot warto tą grę arcade włączyć na 2 graczy, mamy mniej żyć ale z partnerem możemy się nawzajem "ożywiać" nie tracąc ich. Punkty są sumowane na koniec gry więc jest o wiele łatwiej zdobyć te 10,000 pkt