Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

U mnie Saturn ma za 199 i 249, edycji z kuferkiem nie widziałem.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Łódź - Empik - 219 zł za zwykłą edycję - po(pipi)ało ich :D

Centrum Sony - 199 zł - tam właśnie kupiłem swój egzemplarz :)

Opublikowano

To moze zacznijmy temat o MW3 ?? Może w weekend będzie juz w sprzedaży ?? Słyszał ktoś ??

Opublikowano

MW3 w Tesco w dniu premiery 179zł - ktoś ma lepszą cenę? Nie sądzę ;]

Opublikowano

Interesting shit, Ultima dzisiaj wysłała mój preorder MW3, w poniedziałek z pewnością dotrze :) szybko ...

Edytowane przez RajuPL

Opublikowano

Dębica, Empik. Skyrim konsolowy za 199, przy kasach. Po premierze będzie chyba za 229.

Opublikowano

Assassin's Creed: Revelations już dostępny w Media Markt Płock! Cena: 199,99 zł

@DOWN:

Oficjalna premiera chyba dopiero we wtorek, więc byłem trochę zdziwiony że już jest i dlatego dałem znać ;) .

Edytowane przez Sarge

Opublikowano

Ja widziałem w Wawie w MM i Empiku właśnie :)

Opublikowano

Dzwonilem u mnie i mówią ze maja kolekcjonerki za 239 i wymieniają zawartość nexusa. Ale nexus w necie za 290. To o co biega, po ile u was był?

Opublikowano

Dzwonilem u mnie i mówią ze maja kolekcjonerki za 239 i wymieniają zawartość nexusa. Ale nexus w necie za 290. To o co biega, po ile u was był?

Jeżeli Michał masz na myśli infolinie MM to nawet nie wierz w żadne ich słowo, dzwoniłem na premierę Battlefielda i Uncharted, zmyliła mnie pani, choć brzmiała jakby się znała w temacie gier.

Opublikowano

U mnie chyba po 279. Zwykła 199.

Opublikowano

W Saturnie w Tychach Revelations kolekcjonerka za 249 zl. Tyle tez zaplacilem dzien przed premiera. A na gram.pl 300 zl - jakas masakra, chyba bym sie zalamal jakbym tak przeplacil :P Jesli komus zalezy niech szuka najnizszej ceny.

Opublikowano

W media 230, a w muve.pl 300, to jest dopiero dzwine, miałem odpuscic to ek, ale skoro za 70zł taniej mozna miec.

Opublikowano

Zastanawiam się nad Final Fantasy XIII-2 w wersjach limitowanych. Czy ceny 230 zł i 350 za Limited i Crystal są już nie do zbicia?

Opublikowano

Zastanawiam się nad Final Fantasy XIII-2 w wersjach limitowanych. Czy ceny 230 zł i 350 za Limited i Crystal są już nie do zbicia?

Poczekaj spokojnie... póki co muve wystawiło, bo liczy, że ludzie się rzucą, ale już za niedługo pojawią się kolejne oferty, a do premiery jeszcze całkiem sporo czasu. Sam chyba szarpnę się na edycję Crystal - IMO tak powinna wyglądać każda, niedroga edycja kolekcjonerska. Mam FF XII w CE, więc do kolekcji przyda się i 2 część.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może nie na premierę ta gra, ale nie wiedziałem gdzie zadać pytanie więc jeśli to zły wątek to proszę moderatorów o przeniesienie do właściwego. a teraz do sedna: ktoś wie gdzie można dostać tanio Uncharted 3 z dubbingiem w okollicach Katowic/Sosnowca? ewentualnie jakiś sklep internetowy, ale wolałbym odbiór osobisty by przez święta pograć