Opublikowano 27 lutego 201114 l A DB GT nie jest aż takie tragiczne, Pikol dobrze prawi. Tam chyba tylko opening i ending jest na poziomie. Fabuła jest denna, z Trunksa zrobili ciote, a Pan to jedna z najbardziej irytujacych postaci jaka widzialem w anime. Wygląd ssj4 = nigga please.
Opublikowano 27 lutego 201114 l A DB GT nie jest aż takie tragiczne, Pikol dobrze prawi.Tam chyba tylko opening i ending jest na poziomie. Fabuła jest denna, z Trunksa zrobili ciote, a Pan to jedna z najbardziej irytujacych postaci jaka widzialem w anime. Wygląd ssj4 = nigga please. Wszystko święta racja, ale trzeba jeszcze doliczyć do tego: -Super Ubub. Po fuzji z Bubu powinien być na poziomie SSJ4(skoro sam Bubek miał siłę troszkę mniejszą od 3SSJ). Jaka z niego ciota, nie trzeba chyba nikomu przypominać... :confused: Nawet kurde regeneracji nie przejął. (Nadzieja ludzkości, gdyby zabrakło GOKU... :potter: ) -Gohan. Jedna z najsilniejszych postaci Z (ULTIMATE GOHAN FTW!), w GT jeszcze większa ciota od Super Ububa. -Zmniejszony Goku - no nie mogłem na niego patrzeć. -Vegeta. No a jakże również ciota. -SSJ4. Żaden Sayan nie pokazuje niczego nowego przez 3 serie... No i dużo, dużo więcej...
Opublikowano 27 lutego 201114 l No jest troche smieciowate, ale i tak sobie obejzyj, bo nie wierze ze tego nie zrobisz po skonczeniu Z xD A Uub to nigga, nie moze byc najsilniejszy w japonskiej bajce Tousen padł, niedlugo czas na Killer bee ;D
Opublikowano 27 lutego 201114 l No jest troche smieciowate, ale i tak sobie obejzyj, bo nie wierze ze tego nie zrobisz po skonczeniu Z xD A Uub to nigga, nie moze byc najsilniejszy w japonskiej bajce Tousen padł, niedlugo czas na Killer bee ;D A Afro Ninja Samurai? Edytowane 27 lutego 201114 l przez Mr. Blue
Opublikowano 27 lutego 201114 l No jest troche smieciowate, ale i tak sobie obejzyj, bo nie wierze ze tego nie zrobisz po skonczeniu Z xD A Uub to nigga, nie moze byc najsilniejszy w japonskiej bajce Tousen padł, niedlugo czas na Killer bee ;D A Afro Ninja? Afro Samurai lepsze.
Opublikowano 27 lutego 201114 l No jest troche smieciowate, ale i tak sobie obejzyj, bo nie wierze ze tego nie zrobisz po skonczeniu Z xD A Uub to nigga, nie moze byc najsilniejszy w japonskiej bajce Tousen padł, niedlugo czas na Killer bee ;DA Afro Ninja?Afro Samurai lepsze. Specjalnie dla mnie:
Opublikowano 27 lutego 201114 l Wiedzialem ze ktos wyjedzie z Afro samurajem. ogladalem jedna kinowke czy co to tam bylo, nuda przy ladnych animacjach.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Porównując GT do Z, to rzeczywiście... khem.... w zasadzie nie ma żadnego porównania. Ale jak oglądałem za dzieciaka, to nawet się łykało te odcinki bez większego smęcenia. W sumie nie ma się co dziwić, że wyszło coś takiego, skoro sam Toriyama nie brał w tym udziału.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Toriyama brał udział przy tworzeniu postaci i pierwszych paru odcinkach jednak fabuła nie jest jego autorstwa i on sam się pod nią nie podpisuje. Po DBZ nie tworzył dalszych części, bo nie chciał by seria straciła swój charakter i specyficzny humor. GT to dla mnie marnowanie czasu - tak jak ktoś wspomniał - większość postaci stało się ciotami a wnuczka Son Goku tak wkur.. sobą, że nic tylko przywalić w ekran. Patrząc na to co wykombinowali nie dziwię się, że Akira nie chciał ciągnąć tego dalej.
Opublikowano 5 marca 201114 l Autor Ta odświeżona seria Kai, to kończy się na Cell'u, tak? HAHAHA... O_O. NIEEEEEE Edytowane 5 marca 201114 l przez raven_raven
Opublikowano 5 marca 201114 l I bardzo dobrze, nie zepsują buu sagi przynajmniej Dawaj Raven zetke oglądaj, a nie sie bedziesz pierniczyc. Nawet jak jakimś cudem bedzie buu saga w kaiu, to wg moich skromnych obliczeń z półtora roku będzie trwać.
Opublikowano 5 marca 201114 l Autor No nie powiem, jestem troche zalamany. Co prawda oznacza to koniec czekania dla mnie, ale... jestem zawiedziony .
Opublikowano 9 marca 201114 l Ta odświeżona seria Kai, to kończy się na Cell'u, tak? HAHAHA... O_O. NIEEEEEE Następnym razem jak nie masz nic ciekawego (a tym bardziej zgodnego z prawdą) do powiedzenia, to się nie odzywaj. Bo seria Kai kończy się na Cell sadze (na 98 epizodzie): http://dbpolska.net/.../86/#komentarze P.S. Miejmy jednak nadzieję, że kiedyś postarają się 'odnowić' i ostatnią sagę z Zetki. Edytowane 9 marca 201114 l przez MBeniek
Opublikowano 9 marca 201114 l Początkowo faktycznie wydawało się że zmieszczą się z całym tym BDZ w tym Kai'u ale po jakimś czasie wszystko zaczęło się ciągnąć jak flaki z olejem i z planowanych 100 zrobiło 150 ( zapewne stwierdzono że można więcej kasy na stukać) , no ale jak widać ostatecznie twórcy dotrzymają słowa z tymi ok. 100 odcinkami Edytowane 9 marca 201114 l przez Bioter
Opublikowano 10 marca 201114 l Autor Ta odświeżona seria Kai, to kończy się na Cell'u, tak? HAHAHA... O_O. NIEEEEEE Następnym razem jak nie masz nic ciekawego (a tym bardziej zgodnego z prawdą) do powiedzenia, to się nie odzywaj. Bo seria Kai kończy się na Cell sadze (na 98 epizodzie): http://dbpolska.net/.../86/#komentarze P.S. Miejmy jednak nadzieję, że kiedyś postarają się 'odnowić' i ostatnią sagę z Zetki. Jak nie umiesz odczytać prostego przekazu, to Twój problem. Nie zaprzeczam temu, co napisałeś (Niby czemu miałbym to robić? Umiem czytać tak jak Ty i sobie poczytałem odpowiednie informacje), pragnąłem wyrazić zaskoczenie i rozczarowanie faktem zakończenia emisji. To było takie żałosne "nieeee", jakby Ci dom spalono. Teraz rozumiesz?
Opublikowano 10 marca 201114 l Jak nie umiesz odczytać prostego przekazu, to Twój problem. Nie zaprzeczam temu, co napisałeś (Niby czemu miałbym to robić? Umiem czytać tak jak Ty i sobie poczytałem odpowiednie informacje), pragnąłem wyrazić zaskoczenie i rozczarowanie faktem zakończenia emisji. To było takie żałosne "nieeee", jakby Ci dom spalono. Teraz rozumiesz? Jak to był "prosty przekaz" to ja już chyba jestem za stary. A jak się pytałem to jeszcze nie było oficjalnego info, więc chciałem się dowiedzieć, a Twoją odpowiedź wziąłem tak jakbyś mnie wyśmiał, że nie wiem tak oczywistej rzeczy. W ogóle od kiedy "HAHAHA" to rozczarowanie?
Opublikowano 28 marca 201114 l Autor Koniec . (no chyba, że pokażą jak Trunks w przyszłości rozprawia się z cyborgami i Cellem, ale to i tak tylko jeden odcinek)
Opublikowano 28 marca 201114 l W 96 odcinku zostawili oryginalny soundtrack :o Albo ja miałem jakąś fanowską wersją ze zmienioną muzą. Dziwi mnie troche to, że nie robią buu sagi. Kai był 4 najchętniej obecnie oglądanym anime w Japonii, produckja dużo nie kosztowała raczej, bo animacja była już zrobiona, więc zyski na pewno były konkretne.
Opublikowano 4 maja 201113 l dawny fan DB z czasów RTL7 ma co szukać w DB KAI ? jak wypada dub i soundtrack ?
Opublikowano 5 maja 201113 l Zdania są podzielone, ale mi ani dub ani soundtrack nie pasowały. Oryginał lepszy pod każdym wzgledem.
Opublikowano 5 maja 201113 l sayajin saga jest swietna, freeza saga niezla, a dalej slabo, nawet bardzo. najbardziej wkurzaja aktorzy ktorzy w pozniejszych odcinkach stekaja zamiast podkladac glos, goku i gohana (jego przede wszystkim) w cell saga nie da sie sluchac. Edytowane 5 maja 201113 l przez Siwy_