Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Ja walczę dalej, jestem po E30 no i nie jest lepiej nic a nic. Profanacja sagi. Stare postaci obdarte z tego, za co je lubiliśmy, nowe to nieporozumienie (jakiś kur.wa Jaco xd), muzyka denna, transformacje z du.py, nielogiczności i sprzeczności z "kanonem", no szkoda gadać. GT było słabe, ale nadal kilka klas lepsze, niż ta abominacja. No ale przeżyję jakoś te 20 minut dziennie z nadzieją, że coś się poprawi jeszcze.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 596,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Moim zdaniem DB zaczyna być bardziej db-owy od Future Trunks Saga. Chociaż końcówka turnieju i to co odwalił Goku, sprawiło że jarałem się jak tamten dzieciak co kiedyś oglądał DBZ :D Niemniej ten arc z Trunksem wydaje się jakby robiła zupełnie inna ekipa, na zmianę właśnie z tą starą :P Niemniej jest lepiej, postacie częściej używają mocy ki, nie ma aż takiego przesytu jajcarstwa, a apokaliptyczna przyszłość to w ogóle jakby inne anime DB. Także mnie też do bolało te odcinki na początku, ale powalcz jeszcze trochę kotlet, to później jest lepiej ;)

Opublikowano

Kolejne osoby popełniają ten sam błąd i oglądają pierwsze dwie beznadziejne sagi, a wystarczy obejrzeć dwie kinówki i mieć to obcykane dużo szybciej i w lepszej jakości. Później z turnieju odcinki 39 i 40 i od razu zacząć Future Trunks Arc, który jest naprawdę niezły. Następnie polecam olać fillery i poczekać do Turnieju Wszechświatów

Opublikowano

Podobały mi sie te dwa ostatnie fillery z Krillinem i Goku, taki troche ukłon w strone DB.

Opublikowano

Na szczęście od nast. tygodnia wraca wątek główny i juz nawet w zapowiedzi widać lepsza jakość dosłownie wszystkiego

Opublikowano

To mam turniej. Animacja w nowym openingu daje rade, oby tylko walki nie byly czerstwe.

Opublikowano

Lekki szok na widok Bulmy.

Z tego co widać po zapowiedzi to dopiero w następnym Epizodzie poznamy szczegóły dotyczące turnieju.

Opublikowano

Kiedyś ta Bra musi się urodzić. Nie wiem skąd ten szok.

Opublikowano

Musieli by narysować dodatkowe postacie sayanow oraz postac dorosłego gotena. A tak to widze ze ida rozumowaniem anime pokemonow i bohaterowie sie nie starzeja, mimo ze minelo x lat.

Opublikowano

Kiedyś ta Bra musi się urodzić. Nie wiem skąd ten szok.

No stąd że po Sadze Buu, eSka kasuje wszystkie wydarzenia z GT więc skąd nagle ta ciąża.

No chyba ze to nie będzie córka tylko kolejny SYN  :fsg:  :banderas:  :obama:  :ohboy:

Opublikowano

a nie było tak, że w ostatnim odcinku Z poza tym, że Goten i Trunks sa juz dorośli nie było pokazanej własnie córy Vegety?

Opublikowano

Była w zetce, kolega sie nie zna zwyczajnie.

Opublikowano

a nie było tak, że w ostatnim odcinku Z poza tym, że Goten i Trunks sa juz dorośli nie było pokazanej własnie córy Vegety?

Chodzi właśnie oto że od wydarzeń po sadze Buu do pierwszego odcinka serii S minęło zaledwie pół roku więc skąd tam mieli się znaleźć dorośli Goten i Trunks i jakaś córka Vegety.

Przypominam że Saga S kasuje wszystkie wydarzenia po Sadze Buu czyli walkę Goku z uuB, cały tamten turniej oraz sagę GT z małpami i smokami. 

A dziś jestem już po pierwszym Epie nowej Sagi. Turniej właśnie się zaczyna. Póki co mamy PrzedTurniej. Więc jeszcze trochę odcinków minie zanim zacznie właściwa epopeja :D 

Opublikowano

Kasuje turniej, ale skoro pojawiła się Pan, to czemu nie Bra?

Opublikowano

Ciekawe ile Gohan wytrzyma, Frieza go poskładał jednym ciosem.

Opublikowano

Ale jestem nahajpowany na ten arc. O jezuu

Ten uśmiech Buu na końcu odcinka :banderas:

Edytowane przez sprite