Opublikowano 27 lipca27 lip 43 minuty temu, Sep napisał(a):Tylko ciekawe czy doczekamy się powrotów w filmie aktorskim czy w formie animowanej.Ze arnie i glover w nowym/nowych filmowych predatorach?
Opublikowano 27 lipca27 lip 14 minut temu, Rtooj napisał(a):Co za bzdura, Arnold zginął i kombinowanie z tym jest śmieszne. Skąd ty wziąłeś te bzdury, żyje i ma sie dobrze.
Opublikowano 7 października7 paź Ryjec Predatora ni cholery do mnie nie przemawia i na tle reszty (na tym trailerze) wygląda biednie- jak zrobiona po taniości gumowa maska.
Opublikowano 7 października7 paź Prawdopodobnie wszystkie sceny akcji i przeciwnicy sa na tym trailerze.
Opublikowano 7 października7 paź Autor Dlategoż właśnie przy takich filmach oglądam jedynie teaser i na tym koniec, reszta w kinie.
Opublikowano 7 października7 paź To miło że w pierwszym trailerze ukrywali final bossa, a w drugim pokazali jego fatality. Całkiem mądrze.
Opublikowano 7 października7 paź A to nie tak że on się regeneruje i nie da się go "normalnie" zabić?
Opublikowano 7 października7 paź 5 minut temu, PiotrekP napisał(a):A to nie tak że on pali fajki na werandzie?Jeszcze lepiej, czyli mnie jeszcze okradłeś z mini twistu xD Edytowane 7 października7 paź przez Rtooj
Opublikowano 7 października7 paź 11 minut temu, Rtooj napisał(a):Jeszcze lepiej, czyli mnie jeszcze okradłeś z mini twistu xDW sumie to nie wiadomo, bo w poprzednim trailerze jest zdanie, że nie da się go zabić. Stąd moje przypuszczenie.
Opublikowano 7 października7 paź Toż to będzie najlepszy film z Predziem ever Jprdle juz tylko 31 dni
Opublikowano 7 października7 paź "-Tate, chcę film z Predatorem. -Mamy Predatora w domu" mniej więcej opisuje ten twór 🫠
Opublikowano 7 października7 paź 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a):Będą dowcipy między fanning a predziem jak między osłem a shrekiem?Mówisz o cmokaniu? Potwierdzone
Opublikowano 8 października8 paź I jeszcze kategoria wiekowa PG-13.Nowy Predator zapowiada się na fantastyczne kino przygodowe dla całej rodziny.
Opublikowano 8 października8 paź Autor Nie ma ludzi, tylko kosmici i zielona krew to można Wierzę w Trachtenberga, ma u mnie zaufanie po bardzo dobrym Prey oraz Killer Of Killers.