Skocz do zawartości

The X Files - 1993 - Fox

Featured Replies

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobrze, to zgodnie z obietnicą podaję swoją subiektywną listę odcinków Eksfajli, które trzeba obejrzeć. Szczególnie przed premierą 10ego sezonu.   Sezon 1:   "Pilot" "Deep Throat" "Squeeze" "Conduit

• Obejrzałem S10E01. Osz kurwa jakie to było dobre   Eksfajle wróciły na pełnej kurwie. Ten klimat, ta muzyka, ta chemia pomiędzy Mulderem a Scully. A wydarzyło się tyle rzeczy i dostaliśmy tyle i

• https://www.youtube.com/watch?v=IRdrt8nPyy8

Opublikowano

czekam na okladke w stylu tej 20 lat temu jakb oboje lezeli w wyrku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadnijcie kto pojawi się w serialu.

the-lone-gunmen-wallpapers-3.jpg

Jestem cholernie ciekaw jak wyjaśnią ich obecność.

Opublikowano

Czytałem o tym wczoraj i wolałbym, aby ten wątek zostawiono w spokoju.

Co do pojawienia się, to pewnie

sfejkowali swoją śmierć ratując życie Scully.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I jeszcze jeden.

Jak przyjdę do domu to będę analizował klatka po klatce :ohboy:

Opublikowano

Jak przyjdę do domu to będę analizował klatka po klatce :ohboy:

A ja nie. Ściągnę wszystkie odcinki, zamówię wielką pizze i zrobię maraton X-File S10  :ohboy:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

huh :obama:

Fajnie widzieć Muldera znowu w garniaku, bo w poprzednim filmie był nonstop w cywilu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktore sezony najlepiej obejrzec przed premiera nowego? 9 to troche duzo, a mam jeszcze inne zaleglosci serialowe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebisty materiał.

Ja kończę odświeżać najlepsze odcinki sezonu nr 4 (Herrenvolk, Home, The Field Where I Died, Tunguska, Terma, Memento Mori, Leonard Betts, Tempus Fugit, Synchrony, Small Potatoes i Gethsemane)

a potem będę oglądał po pięć najlepszych z każdego sezonu (wliczając mytharc) i na 24 powinienem być gotowy :master:

Opublikowano

No ja zwijam ponownie całość :) mam nadzieję, że intro-theme nie będzie zmienione bo -100% do klimatu wtedy. Jaram się.