Pelipe 236 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 he he he Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę. nieeeeee, myślę że to poroniony pomysł. Nie uda się. Ty też lepiej rezygnuj, wtopisz niepotrzebnie hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ...za późno. Teraz jestem zmuszony być ze dwie stówki do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Po 3 tygodniach w końcu łaskawie wysłali mi bilet... Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dlatego swój kupiłem w Empiku i już od dwóch tygodni jest u mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Upomniałem się, na następny dzień dostałem powiadomienie że bilet wysłano... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 No przeciez ich nie obchodzi co sie dzieje z biletem po wyslaniu. Jak sie zgubil albo se ktos wzial to masz pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ...uf, dostałem maila, że wysłali. Dobrze, bo się powoli bałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 200 plnów już mam, ale piekielne wizje stania kilka/kilkanaście godzin na końcu lotniska i (pipi) widzenie jakoś mnie zniechęcają by kupić bilet już dziś. Odkładam dalej. Grrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 200 plnów już mam, ale piekielne wizje stania kilka/kilkanaście godzin na końcu lotniska i (pipi) widzenie jakoś mnie zniechęcają by kupić bilet już dziś. Odkładam dalej. Grrrr. I dobrze robisz. GC to najlepszy wybór, chyba że ktoś wybiera się z dziewczyną, wtedy chyba najlepiej kupić na trybuny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę. Nie wiem jak będzie w przypadku Sonisphere, bo to innej rangi wydarzenie, ale wiem jak było w przypadku Mety 2 lata temu w Chorzowie. Kupiłem bilety (jak zawsze) na samym początku - a kumpel się obudził 3 tygodnie przed koncertem. Napalony kupił na alledrogo, przepłacił 100%, umówił się na odbiór przed koncertem... i myślałem, że szlag go trafi, jak przed samym koncertem konie pchały wejściówki po cenie zakupu. A jak dobrze poszukać, to i pewnie taniej by się znalazło... Tyle doświadczeń moich... róbta z tą wiedzą co chceta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 a ja tam wydaję 200zika a reszta na transport/używki, naszprycuję się jak Janis Joplin i wbijam w tłum mordować nie po to mam zamiar się tłuc do wawy aby stać jak jakiś gibon i tupać nóżką Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Konkretna ekipa sie kroi widze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jeden kolega mówi, że śpiewak Slayera coś ma z kręgosłupem, a Anthrax nie ma wokalisty. Prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie Araya tylko Hahnemann czyli gitarzysta, a o Anthraxie nie wiem, muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Tak właśnie zastanawiam się między GC a płytą. A Wy jakie bilety kupujecie ? BTW trzeba się będzie jakoś tam ogarnąć żeby poznać te forumowe twarze i walnąć po browarze Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie Araya tylko Hahnemann czyli gitarzysta, a o Anthraxie nie wiem, muszę sprawdzić. właśnie że Araya, jak nie wokal to co innego mu się sypie Michu, nie (pipi) że jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Kur.wa fakt, poje.bało mi sie. A z tym Anthraxem bez wokalisty to prawda. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) No to przyznajcie się teraz kto kupił bilety na płytę, a kto jest burżujem i na Golden Circle? Butcher ma GC, wnioskując z HP w nowym PE. Fajnie wiedzieć, z kim będę mógł się porozbijać w tłumie, a z kim dane mi będzie tylko wcześniej wypić piwko. PS. Mam nadzieję że z wokalistą Megadeth nie będzie problemów, bo mnie (pipi) strzeli - jak dla mnie to najważniejszy element koncertu Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Megadeth? Rudy w formie, więc ch.uj ocb? 0_o? Ja jestem burżujem i kupiłem GC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Anthrax ma problemy z wokalem od paru płyt, więc kto stanie za sitem w PL pozostaje niespodzianką. Ale największego zonka mają Czesi - Heaven & Hell potwierdzone, a Dio na raka żołądka leży w szpitalu... o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Burzuje kurka wodna:) Ja Plyta Mam nadzieje ze Hetfield będzie mniej grzeczny niż na ostatnio wydanym koncercie. Cunning stunts nadal nie ma konkurencji. Byłem w spodku na tej trasie. Najlepszy koncert w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bilety na GC wyprzedane, ale niebawem znów mają trafić do sprzedaży, czyli zwiększają sektor pod sceną. Jeszcze się okaże, że GC będzie kończyło się w połowie lotniska. Cunning stunts nadal nie ma konkurencji. No to chyba nie widziałeś Live Shit. http://www.youtube.com/watch?v=z2CajAg9TDc napierdalać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A beda tez jakies dobre zespoly, czy tylko te co juz zapowiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi