May 22, 201015 yr pier.olić nergala, wcale barana mogło by nie być. Wtedy anthrax i megadeth zagrali by dłużej. Tak samo ten mastodon potrzebny jak wcale.
May 22, 201015 yr Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia.
May 22, 201015 yr Author Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia. Slayer i Megadeth? Chyba sobie żartujesz, już Majka Jeżowska lepiej napierdala. PS. No i tak do 16.06 będziemy się licytować.
May 22, 201015 yr Author Koncert Wielkiej Czwórki w ramach festiwalu Sonisphere w Bułgarii (22 czerwca) będzie można obejrzeć w kinach w jakości HD. Koncert będzie transmitowany za pośrednictwem satelit do około 450 kin w Stanach i 350 w Europie, Kanadzie i Ameryce Łacińskiej. http://www.youtube.com/watch?v=ty98BhijmGI http://www.overkill.pl/news/goto.php?id=2124
May 23, 201015 yr Nadal nie zaprosili zadnego dobrego zespolu na ten festiwal? Rozumiem, ze lista bandow jest zamknieta? Czekam na informacje.
May 23, 201015 yr zamiast behemota mial byc feel, ale kupicha chcial grac po metalice i nie mogl sie dogadac z organizatorami
May 25, 201015 yr Panowie, Mastodon nie zagra na Sonisphere. Bill Kelliher ma zapalenie trzustki. Jestem załamany
May 25, 201015 yr Ta, tylko obiektywnie patrząc, to cena biletu leci jakieś 25-30 w dół. Zorganizują kogoś na ich miejsce..?
May 25, 201015 yr Ja z kolei slyszalem, ze planuja puscic 30 minutowy set z teledyskami linkin parka.
June 4, 201015 yr Słyszałem plotę że dadzą Metce czas Mastodona, mają wtedy zagrać wałki z Garage Inc. Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :<
June 4, 201015 yr Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :< Przecież Behemoth tam będzie, o co Ci chodzi ?
June 4, 201015 yr Sprzedałem wczoraj swój bilet, tak że raczej nie jadę. Do zobaczenia na Jarocinie, tam są Biffy Clyro i Gallows, czyli chyba lepszy zestaw niż Meta i Slayer.
June 5, 201015 yr Właśnie... nie chce ktoś biletu na płytę (nie Golden Circle)? Mam jedną sztukę do opylenia.
June 5, 201015 yr Słyszałem plotę że dadzą Metce czas Mastodona, mają wtedy zagrać wałki z Garage Inc. jakaś chu.jowa trochę ta plota.
June 7, 201015 yr Jedzie ktoś krakowa ? PS: o której godzinie ustawiacie się pod bramą ? (pytanie do ludzi z płyty)
June 7, 201015 yr ja juz stoje pod brama, ale tu nikogo nie ma pisze z komorki, ale konczy mi sie bateria. boje sie
June 7, 201015 yr ...planuję wnieść aparat (nie w komórce, normalny). Wie ktoś czy są jakieś zakazy w tej kwestii..? Nie uśmiecha mi się wyrzucanie go w krzaki, czy zostawianie u bramkarza.