Opublikowano 26 grudnia 200915 l niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę. nieeeeee, myślę że to poroniony pomysł. Nie uda się. Ty też lepiej rezygnuj, wtopisz niepotrzebnie hajs.
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Dlatego swój kupiłem w Empiku i już od dwóch tygodni jest u mnie w domu
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Upomniałem się, na następny dzień dostałem powiadomienie że bilet wysłano...
Opublikowano 5 stycznia 201015 l No przeciez ich nie obchodzi co sie dzieje z biletem po wyslaniu. Jak sie zgubil albo se ktos wzial to masz pecha.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l 200 plnów już mam, ale piekielne wizje stania kilka/kilkanaście godzin na końcu lotniska i (pipi) widzenie jakoś mnie zniechęcają by kupić bilet już dziś. Odkładam dalej. Grrrr.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Autor 200 plnów już mam, ale piekielne wizje stania kilka/kilkanaście godzin na końcu lotniska i (pipi) widzenie jakoś mnie zniechęcają by kupić bilet już dziś. Odkładam dalej. Grrrr. I dobrze robisz. GC to najlepszy wybór, chyba że ktoś wybiera się z dziewczyną, wtedy chyba najlepiej kupić na trybuny.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem. ..heheh, też planujesz kupić coś więcej i pokonikować później..? Myślałem nad tym i na bank ludzie kupią przed koncertem za dobrą kasę. Nie wiem jak będzie w przypadku Sonisphere, bo to innej rangi wydarzenie, ale wiem jak było w przypadku Mety 2 lata temu w Chorzowie. Kupiłem bilety (jak zawsze) na samym początku - a kumpel się obudził 3 tygodnie przed koncertem. Napalony kupił na alledrogo, przepłacił 100%, umówił się na odbiór przed koncertem... i myślałem, że szlag go trafi, jak przed samym koncertem konie pchały wejściówki po cenie zakupu. A jak dobrze poszukać, to i pewnie taniej by się znalazło... Tyle doświadczeń moich... róbta z tą wiedzą co chceta...
Opublikowano 22 stycznia 201015 l a ja tam wydaję 200zika a reszta na transport/używki, naszprycuję się jak Janis Joplin i wbijam w tłum mordować nie po to mam zamiar się tłuc do wawy aby stać jak jakiś gibon i tupać nóżką
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Jeden kolega mówi, że śpiewak Slayera coś ma z kręgosłupem, a Anthrax nie ma wokalisty. Prawda to ?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nie Araya tylko Hahnemann czyli gitarzysta, a o Anthraxie nie wiem, muszę sprawdzić.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Tak właśnie zastanawiam się między GC a płytą. A Wy jakie bilety kupujecie ? BTW trzeba się będzie jakoś tam ogarnąć żeby poznać te forumowe twarze i walnąć po browarze Edytowane 22 stycznia 201015 l przez Pchela
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nie Araya tylko Hahnemann czyli gitarzysta, a o Anthraxie nie wiem, muszę sprawdzić. właśnie że Araya, jak nie wokal to co innego mu się sypie Michu, nie (pipi) że jedziesz
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Kur.wa fakt, poje.bało mi sie. A z tym Anthraxem bez wokalisty to prawda. Edytowane 22 stycznia 201015 l przez Pelipe
Opublikowano 23 stycznia 201015 l No to przyznajcie się teraz kto kupił bilety na płytę, a kto jest burżujem i na Golden Circle? Butcher ma GC, wnioskując z HP w nowym PE. Fajnie wiedzieć, z kim będę mógł się porozbijać w tłumie, a z kim dane mi będzie tylko wcześniej wypić piwko. PS. Mam nadzieję że z wokalistą Megadeth nie będzie problemów, bo mnie (pipi) strzeli - jak dla mnie to najważniejszy element koncertu Edytowane 23 stycznia 201015 l przez Fab3r
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Megadeth? Rudy w formie, więc ch.uj ocb? 0_o? Ja jestem burżujem i kupiłem GC.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Anthrax ma problemy z wokalem od paru płyt, więc kto stanie za sitem w PL pozostaje niespodzianką. Ale największego zonka mają Czesi - Heaven & Hell potwierdzone, a Dio na raka żołądka leży w szpitalu... o_O
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Burzuje kurka wodna:) Ja Plyta Mam nadzieje ze Hetfield będzie mniej grzeczny niż na ostatnio wydanym koncercie. Cunning stunts nadal nie ma konkurencji. Byłem w spodku na tej trasie. Najlepszy koncert w moim życiu.
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Autor Bilety na GC wyprzedane, ale niebawem znów mają trafić do sprzedaży, czyli zwiększają sektor pod sceną. Jeszcze się okaże, że GC będzie kończyło się w połowie lotniska. Cunning stunts nadal nie ma konkurencji. No to chyba nie widziałeś Live Shit. http://www.youtube.com/watch?v=z2CajAg9TDc napierdalać!
Opublikowano 27 stycznia 201015 l A beda tez jakies dobre zespoly, czy tylko te co juz zapowiedzieli?