Opublikowano 24 października 201014 l Moze odpusc sobie dextera i skup sie na zlotopolskich - tam nie ma takich trudnych scen do ogarniecia. Remix klawierki dobry.
Opublikowano 24 października 201014 l W Dexterze zawsze jest dobra beka kiedy uzywana jest technologia. oto autentyczna scena z 3 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=wAviYJ0mPzY dexter gra w halo 3 na pececie (!) miguela (!!), gra wydaje dzwieki rodem z atari (!!!).
Opublikowano 24 października 201014 l Moze odpusc sobie dextera i skup sie na zlotopolskich - tam nie ma takich trudnych scen do ogarniecia. Remix klawierki dobry. Fajnie, ze próbujesz być zabawny, przy okazji możesz mi napisać co daje wielokrotne napierdalanie w klawiaturę.
Opublikowano 24 października 201014 l Pewnie w amerykańskich komputerach można przywrócić zamknięte okna albo zakończone procesy za pomocą jednego przycisku a Dexter to przewidział i zainstalował program temu przeciwdziałający!!!! Naprawdę na to nie wpadłeś????!!!!
Opublikowano 24 października 201014 l wpadłem, ale chciałem, zeby jacek mi to wyjaśnił w jakiś zabawny sposób
Opublikowano 24 października 201014 l Tak się teraz tłumacz. No scenę z Halo pamiętam, ale myślałem, że to było Halo1- z tymi dźwiękami to faktycznie zyebali na maxa. Ciekawe jakie nowe umiejętności pokaże nam jutro Joey "Doakes v 2.0" Quinn.
Opublikowano 25 października 201014 l ehh, nuda panie ten nowy sezon . DO 3 odcinka można było tą stagnacje jakoś wytłumaczyć no ale teraz to po prostu stało się nudne. Chyba oleje ten sezon jak olałem 3.
Opublikowano 25 października 201014 l Bullshit - wszystko zaczyna się powoli zazębiać a i promo następnego epa wskazuje że nudno raczej nie będzie. Nareszcie pojawił się Peter Weller i mam w związku z tym nadzieję że zostanie do samego końca sezonu. Miło zobaczyć "Robocopa" po latach :]
Opublikowano 25 października 201014 l Dexter zawsze taki był - pierwsze odcinki sezonu wolne i budujące klimat. Dopiero gdzieś od połowy zaczyna się coś dziać.
Opublikowano 25 października 201014 l Dobra, ktoś mi może wyjaśnić dlaczego ten odcinek był aż tak chu/jowy ?
Opublikowano 25 października 201014 l Nie wiem czy oglądać - jak słaby jest piąty sezon? Spadł już do poziomu losta?
Opublikowano 25 października 201014 l Na razie najlepsza z piątego sezonu jest parodia Quinna napier/dalającego w klawierkę i żart o Justinie Bieberze. Tak, ten sezon jest aż tak przykry.
Opublikowano 27 października 201014 l Ostatni odcinek był bardzo dobry a Tokar chyba ma nie wiem jakie wymagania albo bardzo nieuważnie ogląda, skoro tylko 2 sceny zapamiętał jako dobre.
Opublikowano 27 października 201014 l Tokarowi podobał sie ostatni Harry Potter wiec nie ma zdania, aczkolwiek ten sezon Dextera też mi sie nie podoba;/ Nawet to, ze scenarzyści pokazali jaja w ostatnim sezonie i usmiercili Ritę teraz zle sie odbiło na serialu. Sztucznie to bardzo wypadło. Wszyscy o niej zapomniali, dzieciaki pojechał do dziadkow... z restzą to nie jest najgorsze. Jaki jest motyw przewodni tego sezonu? W pierwszym był brat Dexa, w drugim pokrecona psychopatka i polowanie na Dextera, w trzecim prokurator, który obrał sobie Dexa za idola, w czwartym sam john lithgow, a w piątym? Wieśniaczka, którą ruchali w dupe? I ciapowaty Quinn? Chociaż ten o ile może być, tak ta baba - Lumen jest juz kompletnie nieciekawa. No i tragiczny zwiazek Angela ;/ To co było w ostatnim odcinku to szczyt wszystkiego. Kurcze, nie tego sie spodziewałem po tak dobrym serialu
Opublikowano 27 października 201014 l krótka piłka: czy ten sezon jest tak bezpłciowy jak trzeci czy bardziej?
Opublikowano 29 października 201014 l Ludzie, opamiętajcie się. Każdy sezon Dextera taki jest - pierwsze odcinki wolne, dopiero gdzieś od połowy się zaczyna.
Opublikowano 29 października 201014 l Ludzie, opamiętajcie się. Każdy sezon Dextera taki jest - pierwsze odcinki wolne, dopiero gdzieś od połowy się zaczyna. Chyba przygode z dexterem zaczales od 5 sezonu skoro takie bzdury piszesz. 5 sezon jest slaby zarowno pod wzgledem akcji jak i fabuly oraz watkow pobocznych innych postaci. Kto twierdzi inaczej ten serio chyba nie ogladal wczesniejszych sezonow i jest poprostu idiota.
Opublikowano 29 października 201014 l Nazywanie kogoś idiotą, bo podoba mu się jakiś serial to oznaka bycia retardem. Gust to rzecz względna, mi się osobiście podoba taki powolny przebieg akcji oraz pomysł z Lumen. Nie istnieje właściwy gust, każdy człowiek ma odmienny i każdy jest słuszny. Inna sprawa, że główny showrunner Dextera odszedł po 4 sezonie.