Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

lepsze stałe 30fpsów niż slajdszoł w lokacji Blightown który miał miejsce na konsolach :P

Lepsze stałe 60fpsów niż sztuczne ograniczanie.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 715,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

W najnowszej becie mozna zmieniac obrazki dla gier w Bibliotece

35k7jp5.jpg

Opublikowano

Wszyscy ogladaja jakis mecz a ja sie nudze wiec postanowilem sie podzielic okladkami ktore zrobilem/znalazlem.

akixxg.jpg

Oryginal ma wypisane oceny z jakis serwisow.

x5eh77.jpg

Oryg. ma jakis cytat.

qx5qtg.jpg

15ilgj.jpg

2jakpav.jpg

feqogj.jpg

ivlb92.jpg

fp832q.jpg

k0krnq.jpg

Gierki sa kopniete i pokazuja sie dwa razy - w wersji na PC i w wersji ma OSX. Przydatne. Chyba mi (pipi)na limit wrzucanych grafik, ale jak cos to moge wrzucic jeszcze cos ciekawego, jakies BF3 czy cos.

Opublikowano

Na Steamie 75 % obniżka na Mount And Blade - wszystkie części w pakiecie za niecałe 9 euro. BRAĆ!

Opublikowano

Kiedyś tak brałem sporo rzeczy "bo tanio". W 3/4 z tego do dziś nawet nie zagrałem. Dlatego wybacz, ale komentarze i "argumenty" typu "brać kto nie ma" niezbyt do mnie akurat przemawiają. ;)

Opublikowano

Hmmm, ja akurat w to co kupię to zawsze gram. A kupiłem dużo. Chociaż przyznam, że paru rzeczy z promocji żałuję (Torchlight... najnudniejsza gra świata).

Opublikowano

Ja teraz jestem full pedał i jeżeli nie ma wersji na OSX to sie wstrzymuje ;_;

No, chyba, ze dobra okazja jak Deus ostatni za 5$. Moze kiedys sie pogra.

Opublikowano

Ja teraz jestem full pedał i jeżeli nie ma wersji na OSX to sie wstrzymuje ;_;

No, chyba, ze dobra okazja jak Deus ostatni za 5$. Moze kiedys sie pogra.

To dużo gier raczej nie masz do ogrania skoro chcesz na OSX.

A co do samego Steam'a to ciekawe kiedy będzie jakaś większa przecena. Nie było jej z okazji świąt wielkanocnych, a kiedyś taka była. Może na wakacje się wysilą bo parę pakietów i gierek ciągle czeka na liście.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano
A co do samego Steam'a to ciekawe kiedy będzie jakaś większa przecena. Nie było jej z okazji świąt wielkanocnych, a kiedyś taka była. Może na wakacje się wysilą bo parę pakietów i gierek ciągle czeka na liście.
Lipiec zapewne, jak ostatnio. Holiday sale jakiś.
Opublikowano

Też liczę na batmana, tym bardziej że niedawno gdzieś był za 5funtów.

Opublikowano

Byl na gamersgate, ale Asylum.

Opublikowano

City też był jakoś tanio.

Opublikowano

Ja wiem że było ale chcę na STEAMa. Mogłem kupić już za 4,99 funta ale wolę poczekać, bom leń jest :D

Opublikowano

Odpowiadalem dla RoLa typie ;f

Wiadąka, że sie czeka na stima.

Opublikowano

Jak czesto trafiaja sie przeceny na Steamie? Albo czy widzieliscie SC Conviction w promocji? Zaliczylem ta gre, ale po demie i trailerze Blacklist mam ochote znowu zagrac w singla i przejsc coopa bo wczesniej nie zaliczalem z nikim tej kampanii, ale nie chce mi sie wydawac pelnej ceny, bo teraz jest za 20 euro, ale jakby spadlo do 10 to bym bral od razu :)

Opublikowano

Bedzie przecena za jakies dwa/trzy tygodnie. Miesiac maks mysle. SC jest na przecenie.

Opublikowano

deus ex na gmg za 7.50$

fuuuuuu jeszcze driver za 7.49. nie wytrzymam do tej letniej wyprzedaży ;---{

Edytowane przez marjano

Opublikowano

Bedzie przecena za jakies dwa/trzy tygodnie. Miesiac maks mysle. SC jest na przecenie.

Jak SC jest na przecenie? 20 euro jak bylo tak jest.

Opublikowano

Taaa herp-derp pisac nie umiem. Pewnie bedzie w jednej z daily-deals.