Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

pisze na górze, że dzisiejsze wyróżnione, więc jakaś nadzieja jest, że będzie więcej... Bo inaczej to najgorsza wyprzedaż ever.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 763,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

no nic dla siebie nie mam ;/

Opublikowano

Takie trochę jakby lekko nędzne te promocje... Wszystkie ceny niczym te sprzed Daily/Flash z zeszłych lat. Niektóre tytuły z mojej wishlisty to od ponad dwóch lat nie miały więcej jak ~60%. :cebula:

Opublikowano

boli mnie binding of issac bez obniżki, kijek prawdy tak samo, terraria bywała taniej wcześniej, DMC 9euro xdddddddd po świętach taniej w pudełkach kupie te gry

Opublikowano

EEE nagle z 150 się zrobiło 10 tysięcy gier na wyprzedaży :o

A jak kliknę to nie pokazuje nic.......

Edytowane przez Łidżet

Opublikowano

Napisalem ze wyprzedaze wystartuja z opoznieniem i dopiero dodaja gierki i ZMIENIAJA obnizki wiec nie roztropne jest kupowanie czegokolwiek teraz.

Opublikowano

No jak ma 75 % to więcej mieć nie będzie

No dokładnie, dlatego ja łykam skyrima (beka że mam 7 euro z jakiegoś kałacha z cs'a xD)

Opublikowano

Dobre te oferty. Miałem kupować na prezent Life is Strange i na szczęście poczekałem. Rewelacyjny Walking Dead od Tellatle też jest mega tani, a sam chyba skuszę się na Ethana.

Opublikowano

czy tylko mi sie wydaje ze wyprzedaz z poczatku grudnia byla lepsza albo rownie dobra? a mialo byc odwrotnie

no nic szalu nie ma takiego jak sie spodziewalem

Opublikowano

ktory to pisal zeby poczekac na winter sale?

ZAYEBIE

Opublikowano

Pewnie podobnie jak podczas jesiennego promo w kolejnych dniach pojawią się lepsze ceny niektórych gierek.

Opublikowano

Ja się chyba złamię i kupię Grandię 2. ersja na DC mnie zachwyciła a tutaj jeszcze podciągnęli rozdzielczość i na dużym TV będzie wyglądać super.

Opublikowano

Dla e-kolegi kupiłem 4 gierki. Dla siebie aktualnie 3 i dwie dostałem od adiego. Najbardziej się cieszę z Deus Ex HR. Umili trochę czekanie na Mankind Divided. Chyba jeszcze wiedźmina 2 i 3 kupie. No i Solusy. Grania na dobre miesiące.

Opublikowano

Że też mi nikt tak nie wysłał gifta :( Swoją droga grał ktoś w dodatek do Breach and Clear? Chodzi o ten z zombiakami. Grywalne to jest?

Opublikowano

Ja se sam musiałem kupić, kupiłem se 5 gier za jakieś 20 ojro. Nawet jestem zadowolony. Od razu jakieś 2 świąteczne karty wpadły.

Opublikowano

Grzybiarz nawet listy zyczen nie ma, chcialem cos kupic za tekst o choince, ale nie ma listy to co poradzic :dunno:

Opublikowano

hehe, no bo zebrałem 450 gier w 1,5 roku, to gdzie tu jeszcze miejsce na wishlistę :)