Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile im płacicie?

Ankieta 316 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki operator?

• Plus
      66
    • Play
      115
    • Orange
      67
    • Heyah
      8
    • Era
      52
    • Mobileking
      2
    • Inny
      13
  2. 2. Typ umowy

• Abonament
      156
    • Karta
      132
    • Mix
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

2 miesiace temu przeniosłem się z t-mobile do virgin. 29zł miesięcznie, 8gb neta + nielimitowane rozmowy i smsy. Jestem bardzo zadowolony, zero problemów z zasięgiem, internet LTE śmiga aż miło (Testowane jedynie w dużym mieście, nie wiem jak z zasięgiem w mniejszych miejscowościach).

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 461
  • Wyświetleń 117,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestescie poyebani, a andreal nie. Dopierd,alacie sie ze nie gada 10 minut dziennie i wystarczaja mu 2. Idzcie sie leczyc.

• Orange Flex czy inne oferty na kartę bez zobowiązań i zmieniasz co jakiś czas tam gdzie jest taniej, a nie jakieś abonamenty, które nie oferują nic więcej, a związany jesteś umową. Od kiedy przeszedłe

• Co jest trudne w ogarnieciu mixa ? Ustalasz abonament, dajmy na to 50zl na miesiac, w ciagu miesiaca masz 50zl na wydzwonienie i jesli wydzwonisz te 50zl to juz nie mozesz dzwonic. A jesli chcesz dale

Opublikowano

walczyłem z T-mobile o lepsze warunki nowej umowy, niestety nie byli skłonni do negocjacji i przeniosłem się do Play. W T-mobile miałem rozmowy/smsy/mmsy za darmo do wszystkich i 250mb neta(xd) abonament 55 zł oferta z telefonem za którego zapłaciłem 100 zł, 2 lata temu to było. Chciałem żeby wszystko tak zostało tylko żeby neta podnieśli  no i nowy telefon. Jak już poinformowałem ich że się przenoszę to proponowali 59 zł, 5 giga neta, rozmowy za darmo, ale smsy/mmsy do innych siedzi płatne i samsung a3 za 100 zł. Ewentualnie wszystko za darmo i 69 zł. Wcześniejsze oferty były słabsze.

W Play powiedziałem co mam i czego oczekuję. Dostałem ofertę 49zł, 5 giga net, rozmowy/stacjonarne/smsy/mmsy do wszystkich za darmo. Tel samsung j3 2016 za 26zł. Tel gorszy, ale było mi to obojętne ważne, że lepszy od obecnego. Dorzucili też powerbanka :) 

ps: czy obecne baterie wymagają formatowania? 

Opublikowano

Obecne baterie preferują częste doładowywanie i nie powinno się ich rozładowywać do końca. Lepiej częściej ładować z 70% do 100% niż rzadziej z 15%.

Opublikowano

Ja w maju przenosiłem numer do t-mobile umowa na 12 miesięcy rozmowy i sms bez limitu i 5gb internetu za 69zł/msc. Do tego Huawei P9lite, którego spyliłem za 950zł, a kasa za sprzedaż pokryła prawie w całości koszt abonamentu przez cały okres umowy  :sorcerer:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

musze zerwac abonament i zmienic numer. jest jakas siec nie wymagajaca doladowan do przedluzania waznosci konta?

dawno nie mialem opcji na karte

Opublikowano

teraz numer na kartę musisz zarejestrować, więc i tak psy cię zwęszą, z fartem ziomek 

Opublikowano

musze zerwac abonament i zmienic numer. jest jakas siec nie wymagajaca doladowan do przedluzania waznosci konta?

dawno nie mialem opcji na karte

W nju masz opcje ważności konta "po wieki", wystarczy że raz załadujesz konto i to wszystko. Tylko chyba co pół roku wysyłają jakiegoś smsa na którego musisz odpowiedzieć żeby potwierdzić że ciągle z niego korzystasz. 

Opublikowano

teraz numer na kartę musisz zarejestrować, więc i tak psy cię zwęszą, z fartem ziomek 

spokojnie ziomie psy moga mi skoczyc na ch,uja, zmieniam nr zeby dilerzy und narkomani nie dzwonili do mnie po nocach

bede musial obczaic to nju

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wróciłem z orange, chciałem internet mobilny u nich nabyć bo była spoko oferta z xboxem, wziąłem odbiór osobisty w salonie, no i co... konsola używa, pozrywane plomby, brak folii ochronnych i roz(pipi)any karton. teraz musze składać reklamacje do usługi której nie wziąłem i mają 10 dni na rozpatrzenie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

korzysta ktos z virgin/mobilevikings/nju? wszystkie maja nielimitowane rozmowy, smsy i sporo gb internetu, często o 20-30zł taniej niz orange/play/t-mobile. jest jakis haczyk?

Opublikowano

Ja tam polecam Plush, darmowe rozmowy, sms i mmsy, 10 gb neta za 25 zł, jeszcze free sociale jak FB, Insta i Whatsapp. Możesz wziąć dodatkowe 5 zł na oglądanie youtube, haczyk taki, że oglądasz to w 480p. A można jeszcze dodatkowe 5 zł za 5 gb neta, co w podsumowaniu wychodzi 15 gb miesięcznie, w całości zamykasz się w 35 zł, chyba najlepsza opcja karty na Polskim rynku. Najlepsze to, że nie jestem w stanie wykorzystać tego całego pakietu 15 gb w miesiącu, ale przezornie zawsze ubezpieczony  :yao:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jakos od 2 lat mam mobile vikings i tez z czystym sumieniem bym polecil. Kiedys tylko raz sie nacialem (ze swojej winy), bo zapomnialem doladowac konta na czas, zabralo mi troche hajsu i musialem doplacac, zeby znowu aktywowac no limit (kilka zl, bez tragedii). Teraz jest autodoladowanie (za ktore ma sie jeszcze dodatkowe kilka gb neta), wiec mozna temu zapobiec.

Z dzialania i uzytkowania jestem mega zadowolony. Niewykorzystany transfer przechodzi na kolejny miesiac (jest jakis limit ale nie wiem jaki, teraz mam 20gb do wykorzystania), maja swietny helpdesk, za nic dodatkowo nie place a jak kiedys mi sie przestanie podobac, to w kazdej chwili bez konsekwencji zrywam umowe. Zadnych limitow predkosci czy innych glupot - czasami robie sobie z telefonu hotspota i net smiga momentami lepiej niz stacjonarny w domu.

Opublikowano

korzysta ktos z virgin/mobilevikings/nju? wszystkie maja nielimitowane rozmowy, smsy i sporo gb internetu, często o 20-30zł taniej niz orange/play/t-mobile. jest jakis haczyk?

Nju od ponad 2 lat i od tego miesiąca żona doszła i mamy wspólny abonament. Płacimy jakoś 49 pln miesięcznie, ale jest przekroczony wiec wychodzi około 90 pln za dwa numeru z nielimitowanymi rozmowami, wiadomościami i netem. Polecam każdemu kto chce płacić niewiele i mieć wszystko :)

Opublikowano

z zasięgiem  poza wiekszymi miastami nie ma problemu?

Opublikowano

mobile vikings dziala na satelitach play, wiec kiedys to by byl problem, ale teraz przeskakuje w razie potrzeby na inna siec, na ktorej znajdzie zasieg i smiga

Opublikowano

bardzo długo byłem w tmobile ale jak zaproponowali mi umowę na 3 lata, bez tel i abo za 35zł to podziękowałem pięknie i przeniosłem nr do nju

(tmobile darmowe rozmowy/sms, 1gb neta)

u nich mam

40gb na start (aktualnie za staż mam 80gb) za 29zł

sms/minuta 19gr  - miesięcznie może uzbiera się 1zł które na to wydam

umowa bezterminowa - mogę zrezygnować w każdej chwili

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Orange, 3 numery, internet 24GB, nielimitowane rozmowy do wszystkich, nielimitowane sms, nawigacja orange na Polskę w zestawie (chwalę sobie), 110 zł. O dziwo jestem zadowolony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro mi sie konczy umowa w play. W sumie dzwonia w godzinach kiedy jestem w robocie, teraz patrze na stronce, a tu termin do jutra.

Widzę na stronie jest wszystko bez limitu za 60 zl na rok, lub 50 zl na 24 miechy.

Lipa - place teraz 40 zl za nielimitowane rozmowy i smsy na komorke, oraz 4GB neta. I co, tylko jedną ofertę mają?

To teraz, jak nic nie zrobię to mi wskoczy automatycznie "FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED 59,99", bo tak mam napisane w panelu?

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to to co masz teraz powinno wpaść na bezterminowy okres. Sprawdź w umowie.

Kumpel ostatnio utargował 30 zł za wszystko free. Mi umowa kończy się w październiku, może się uda podobnie.

Opublikowano

Dzwoniła pani i w grudniu mam koniec:)

Ale chciała wcisnąć 50zl na 24 miechy z wszystkim za free, wiec poczekam. Wolałbym dalej płacić 4 dychy i umowa na 12 miechow.

Opublikowano

Do mnie dzwonił dzisiaj koleś i chciał dać wszystko free za 50 PLN/mc. Jak wspomniałem, że chciałbym płacić mniej niż teraz (40 PLN) to od razu mnie przełączył do działu promocji i na wstępie od innego miłego pana dostałem ofertę ze wszystkim free za 30 PLN/ms plus Tidal za free na 24 miesiące i ShowMax free na 12 miesięcy :)

Także proś aby Cię połączyli z tym działem jak będziesz przedłużał.

Opublikowano

Mi tez sie konczy umowa niedlugo w play. Neta ile dostales?

Opublikowano

114zł - dwa numery w Orange (mój plus drugi gratis (robię cesję żony numeru), 10GB internetu każdy, 3GB w EU każdy, reszta no limit, światłowód do 300Mbit/s, telewizja przez rok za darmo z możliwością rezygnacji, i pewnie tak zrobię. Umowa na 24 miesiące. Skusili mnie też anulowaniem dotychczasowej umowy na mój numer, gdzie został jeszcze ponad rok do jej końca, a płaciłem 190 zł (iPhone'a w abo mi się zachciało...). Co do jakości usług, to zobaczymy, trochę się obawiam, ale UPC nic ciekawego mi nie przedstawiło. Dopiero jak złożyłem rezygnację, to próbowali ale dalej słabo. Chociaż z internetem u nich nigdy nie miałem problemów i zawsze działał z pełną prędkością 60Mbit/s.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

Mi tez sie konczy umowa niedlugo w play. Neta ile dostales?

Nielimitowany czyli do 10GB full speed, potem zwalnia. Dotychczas miałem 5GB. Ogólnie mam więcej, a taniej :)

Opublikowano

No to juz spoko opcja, bede sie targowac niedlugo o taka oferte