Skocz do zawartości

Ile im płacicie?

Ankieta 316 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki operator?

• Plus
      66
    • Play
      115
    • Orange
      67
    • Heyah
      8
    • Era
      52
    • Mobileking
      2
    • Inny
      13
  2. 2. Typ umowy

• Abonament
      156
    • Karta
      132
    • Mix
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że orange ma spoko oferty, bo i tak będę powoli zmieniał sieć, no bo stety niestety plus jest chujowy na zadupiach tak jak napisałem. 

• Odpowiedzi 461
  • Wyświetleń 113,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestescie poyebani, a andreal nie. Dopierd,alacie sie ze nie gada 10 minut dziennie i wystarczaja mu 2. Idzcie sie leczyc.

• Orange Flex czy inne oferty na kartę bez zobowiązań i zmieniasz co jakiś czas tam gdzie jest taniej, a nie jakieś abonamenty, które nie oferują nic więcej, a związany jesteś umową. Od kiedy przeszedłe

• Co jest trudne w ogarnieciu mixa ? Ustalasz abonament, dajmy na to 50zl na miesiac, w ciagu miesiaca masz 50zl na wydzwonienie i jesli wydzwonisz te 50zl to juz nie mozesz dzwonic. A jesli chcesz dale

Opublikowano

Viking jest na nadajnikach play, 5g jest ale w sumie tylko w centrum łapie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jaki będzie najtańszy prepaid do zegarka dla dziecka, w celu:

- zadzwonienia do niego w razie potrzeby

- wglądu w pozycję GPS, tj. aby bylo tam jakies minimum neta (1-2 GB) do tego by synchronizowała się pozycja GPS z serwerem i żeby ewentualnie odebrał wiadomość na Whatsapp.

Kiedyś był Play Rok Ważności Konta i chyba się 5 Zeta ładowało co miesiąc. Jest cos takiego nadal?

Opublikowano

Ja używam Orange Free. W innym celu, ale widzę że o to samo chodzi. Minimalnie używana karta z netem byle ważność trzymała i tu masz za 9 zł konto ważne na rok, a doładowujesz ile tam trzeba. Ale to więcej niż 50 zł nie wydaję na rok.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie co tam teraz jest na topie z usług komórkowych? ten Orange Flex coś jeszcze warty? Ja lecę na bezterminowej umowie w tmobile a kobita to samow Play - chcemy gdzieś się przenieść razem. Co wartego uwagi?

Opublikowano

Ja niezmiennie Orange Flex, żadnych problemów, jedna esim w cenie, czytelna apka

Opublikowano
30 minut temu, bartiz napisał(a):

Panowie co tam teraz jest na topie z usług komórkowych? ten Orange Flex coś jeszcze warty? Ja lecę na bezterminowej umowie w tmobile a kobita to samow Play - chcemy gdzieś się przenieść razem. Co wartego uwagi?

A czemu uciekasz z Playa? Pytam, bo sam chcę tam przejść z Plusa (chujowy operator ze względu na zasięg, gdzie na zadupiach nie istnieje).

Opublikowano

Własnie przenosze numer do nju mobile. Na start 60GB a po roku 180GB.

W T-mobile miałem 10gb miesięcznie za tą samo cene przez tyle lat balon

A i do tego umowa bezterminowa a nie jesteś uwiązany na smyczy dwuletniej.

Opublikowano

Ja od paru lat mam dwa numery w nju i polecam. 48 złotych, chyba właśnie 180GB neta miesięcznie dzielone na dwa numery. Żadnych problemów z zasięgiem czy innych krzywych akcji.

Opublikowano
40 minut temu, Faka napisał(a):

A czemu uciekasz z Playa? Pytam, bo sam chcę tam przejść z Plusa (chujowy operator ze względu na zasięg, gdzie na zadupiach nie istnieje).

Zasięg chujowy właśnie, kobieta teraz u mnie w mieszkaniu praktycznie nie ma zasięgu a u mnie w T-Mobile normalnie jest

Opublikowano
Teraz, bartiz napisał(a):

Zasięg chujowy właśnie, kobieta teraz u mnie w mieszkaniu praktycznie nie ma zasięgu a u mnie w T-Mobile normalnie jest

A ja właśnie przeczytałem, że mam fajną opcję teraz, ten milion gb co miesiąc, którego za chuja nie wykorzystam. Patrząc na apce iplusa ile wykorzystuje gb, to miesięcznie wychodzi mi niecałe 15 gb, to gdzie tu milion wykorzystać? No ale ten zasięg w tym plusie to jest tragedia. Zwłaszcza jak się jeździ czasami pendolino czy stadlerami, to poza miastem albo sieć jest, albo nie ma.

No i tu teraz mam zagwozdkę jak zobaczyłem, co za pakiet mam, bo dawno nie wchodziłem do iplusa, a tu spore zmiany na plus dla mnie, jako klienta od 2010 roku zrobili.

Zapomniałem napisać, że płacę 30 zł za takie rarytasy.