Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plecaki, torby na ramie

Featured Replies

Opublikowano

Michał, nie wiem co powiedzieć :(

Dziewczyna nigdy przez pomyłkę nie wzięła Twojej torby ? Bez kitu torba na ramię to już pedalstwo, ale torba na ramię z błyszczącej skóry to jest obraza majestatu i hańba dla całej męskiej populacji. Badałeś ostatnio poziom hormonów ? :geek:

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szukam jakiegos plecaka z miejscem na deskorolke..wiecie gdzie moge dostac cos dobrego w tych klimatach?jakies firmy ktore polecacie?

Opublikowano

Bień - polecam plecaki firmy dakine - jakość i wytrzymałość porównywalna do jansport, tylko że w wersji deskorolkowej

Opublikowano

Wlasnie jestem na etapie poszukiwania swojej pierwszej w zyciu torby na ramie i kurde niczego porzadnego nie moge znalezc. Przeszedlem ostatnio cala galerie, kilkanascie sklepow od Reportera po Timberlanda i z kazda jest cos nie tak. Problem polega na tym, ze chce poziomej, sredniej wielkosci torby, ktora pomiesci 10' netbooka (przegrodka pozadana) i ksiazke a4, a znajduje same skrajnosci - albo male na klucze i paszport, albo ogromne toboly kojarzace mi sie ze studentami ASP lansujacymi sie w tramwajach swoimi wielkimi teczkami. Ewentualnie jakies emo-pstrokate w dzikie wzory. Podejrzewam, ze nie jestem glownym targetem producentow toreb, ale tego typu torby musza przeciez istniec. Forumie, pomoz :(

TL;DR: Szukam fajnej, niewielkiej torby rozmiaru max a4 w rozsadnej cenie, gdzie moge taka znalezc?

Opublikowano

Bień - polecam plecaki firmy dakine - jakość i wytrzymałość porównywalna do jansport, tylko że w wersji deskorolkowej

Dzieki za za(pipi)ista rade :thumbsup: ..kupilem sobie ich plecak za okolo 130 zeta i jestem mega zadowolony,twoje zdrowie :biggrin:

Opublikowano

Dzieki za za(pipi)ista rade :thumbsup: ..kupilem sobie ich plecak za okolo 130 zeta i jestem mega zadowolony,twoje zdrowie :biggrin:

nie ma za co, sam mam jeden taki plecak i sobie bardzo chwale :) Po roku intensywnego użytkowania wygląda jak nowy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

łoooo...wyglada prawie jak spadachron ;] na zdjeciach wydaje sie ogromny :sweat:

Opublikowano

Komora główna - 18"(H) x 10"(W) x 5"(D) (45,72 cm x 25,40 cm x 12,25 cm)

Druga komora - 15"(H) x 8"(W) x 2"(D) (38,10 cm x 20,32 cm x 7,62 cm)

Górna przednia kieszeń - 4"(H) x 7"(W) x 2.5"(D) (10,16 cm x 17,78 cm x 6,35 cm)

Dolna przednia kieszeń 10"(H) x 7"(W) x 2.5"(D) (25,4 cm x 17,78 cm x 6,35 cm)

Pojemność: ok. 1520 cu. in. / 25 litrów

25 litrów ,toż standart .Mniejszy może jedynie służyć do ... noszenia kredek do przedszkola :)

Taka pojemność jest optymalna na miejskie wojaże,jak i jedno-dwudniowe wypady do country .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardziej nike. Albo jakieś campusy alpinusy. Ewetualnie w HnM mają od czasu do czasu fajne plecaki.

Opublikowano

Uzasadnij

No nie mowice , z eten jest zły

9_9.jpg

Opublikowano

Twojego zdania akurat pod uwagę nie biorę

No sam nie wiem, chyba bede w reklamówce z tesco graty ciągał

Jakie są jeszcze firmy z plecaczkami w które moge uderzyć? Kostki są dla brudasów, Campusy i reszta jest zbyt kolororowa, a te wszystkie najki na żywo wyglądają jak tragicznie

Opublikowano

Zobacz w HnM albo River Island. Ewentualnie Cropp albo House. Plecaki to jedyne dopuszczalne przedmioty jakie można tam kupić, ale i tak trzeba mieć szczęście. Ten Jansport to podstawówka totalna. Już bym chyba wolał z Kulfonem i Moniką. ;)

Opublikowano
Ten Jansport to podstawówka totalna. Już bym chyba wolał z Kulfonem i Moniką. ;)

No ale jak to się liczy? Czym więcej kolorków tym większy respekt na dzielni? A może liczy się największe logo?

Zgłupieć idzie.

A z tymi tornistrami no name z h&m to domyslałam się co po poł roku sie dzieje;/ <_<

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Z Jansportem to mój subiektywny uraz, bo u nas co druga osoba miała taki w podstawówce. Sam chyba też miałem i przez to mi się tak kojarzy. I ogólnie jest jakiś taki kwadratowy. Ale jak Ci sie podoba to bierz. :) Niunie na silce raczej Cię nie wyśmieją. :D

Opublikowano

Tak banny ja wiem, ale jakość w tym wypadku też ma lekkie znaczenie. Cięzki to wybór z tym plecakiem, człowiek całe życie o torbie, a teraz wez szukaj plecaka.

Ma być ładny, zgrabny, prosty, wytrzymały i wygodny. Niestety żaden nie spełnia wszystkich tych warunków. Jutro sie przejde po bazarach i cos poszukm, jak nie to wezm jensporta albo najka

http://www.allegro.pl/item1044494470_plecak_adidas_xbp_cordura_climacool_na_laptop_hit.html

Jeszcze ten w miare spełnia moje oczekiwania, boje sie, ze nic ładniejszego nie znajde;/

Dziekuje za uwage a jak komus przyjdzie coś ciekawego do głowy to wiecie gdzie mnie szukac

Edytowane przez gekon

• 2 tygodnie później...