Opublikowano 12 września 20231 r temat ma potencjał, nie pozwólmy mu znowu umrzeć ja kupiłem niedawno sportowy 4f, mimo, że ze sportem mam wspólnego tyle co figaro z uczciwością, czy mogę w nim iść na miasto?
Opublikowano 12 września 20231 r W dniu 12.09.2018 o 13:25, Crazy Horse napisał: jaki bandyta z nożami chodzi
Opublikowano 12 września 20231 r Cały czas z nim śmigam, albo z Centurionem Duffle Bag jeżeli przenoszę więcej klamotów.
Opublikowano 19 września 20231 r Jack Wolfskin Berkeley, nieśmiertelny, idealny pod cebulę z Ryanairem i upychanie pod fotel.
Opublikowano 19 września 20231 r Też mam plecak Jack Wolfskin od chyba 7-8 lat i nawet przetarcia nigdzie nie ma, bardzo trwały i wygodny, a pamiętam, że kupiłem go na promce w Inter Sport trochę w ciemno, bo miał jakąś dziwną plamę i przez to miał spory rabat. Wziąłem z nadzieją, że zejdzie po wypraniu i warto było.