Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

No na RAAMa też było trzeba znaleźć sposób, raz ze miał osłonę z kryllu a dwa że jak się nie postaraliśmy za szybko to nas ubijał jednym pierdnięciem.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 411,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Przecież już widać że w GoW3 będą jacyś bossowie, na gameplayu widać Lambent Berserkera (w dwójce nawet zwykłęgo Berserkera nie było), bossom na których trzeba znaleźć patent mówię TAK. Dla mnie walka z lewiatanem w GoW2 to był jeden z najlepszych etapów w grze.

Opublikowano

W coopie RAAM szedł na jeden magazynek headów ze snajpy + parę strzał z łuku, także nothing special ;)

Tak, ale samemu z "genialnym" komputerowym Dom'em(jak to brzmi :P )to juz bylo wyzwanie, a naprzeklinalem sie ;)

Opublikowano

W dodatku otoczenie bossa magiczną tarczą i przywoływanie popierdółkowatych pomocników którzy zabiją nas w sekundę jest... słabe. Tak samo Scorge i tickery. Ile ja nawyklinałem na idiotę Doma który się gapił zamiast strzelać do tego badziewia.

RAAM na insane to hardkor, nawet z użyciem glicha.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ŁO KUR.WA, wiem że to artworki ale są one po prostu za(pipi)iaszcze.

Ten Carmine wygląda na maderfakera a nie jak pastuch jak jego bracia. Niech chociaż jeden przeżyje :] Głosuje na SAVE CARMINE.

Opublikowano

najlepsze są chyba screeny 5 i 6. Ten z lewej na piątym skrinie to chyba najlepszy model locusta jaki widziałem w GoW, zresztą zabandażowani locusci na 6 skrinie też są klimatyczni.

Też głosuję SAVE CARMINE, należy się chłopakowi.

EDIT

Obczajcie tatuaż Carmine'a na 6 screenie :D Ten z główkami jego braci :D

Edytowane przez Cethu

Opublikowano

Save Carmine 2.0 :) Trochę zabawnie wygląda atwork 6, jak panienka podrzuca tego locusta jak by brała 200 na bica :) A Carmine 2.0 wygląda mało Carmine'ow, taki byczek :D IMO największy wygrzew 2011 nadchodzi.

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Ja także jestem pozostawieniem Carmine przy życiu ,widać ze chłop nie próżnował i na siłkę chodził :P nie tak jak jego wątli bracia :P.

Chyba kupię tą koszulkę SAVE CARMINE :D

Opublikowano

Carmine must die! Hehe...fajna inicjatywa, ale szkoda mi MSP na ciuszki dla avatara. No i nowe screeny...miazga. Na żadną grę tak nie czekałem od czasów GTA: San Andreas ;).

Opublikowano

Bajerancko to wygląda jak Locust wyrywa rękę i okłada nią przeciwnika :D

Opublikowano

Oby tylko darowali sobie jeżdżenie tym czołgiem na kółkach, gdzie strzelaliśmy do Reaverów i Brumaków. Za długie to było i nudne. Za to lot na Reaverze był całkiem wporzo. No i liczę na jakieś ciekawe walki z bossami, bo w dwójce chyba jedynym bossem był Leviathan, czy jak się tam zwał ten potwór w wodzie. Bo ciężko bossem nazwać Scorge'a, skoro walka i tak była przerwana.

Opublikowano

nie no czołg w gow1 był bardzo dobry zaś w 2ce zjaebali sprawę, nuda i za długo. Mogą go dać ale pod warunkiem powrotu do stylu z gow1 ;]

aha, ten nowy Carmine za(pipi)isty maaaderfakeer

Opublikowano

Były, były. :) Przynajmniej w dwójce. Właśnie jazda tym czołgiem na kołach to lipa i za długi ten fragment, reszta była ok. Niech powróci lepiej Berserker (będzie Lambent, ale po gameplayu widać, że było na otwartej przestrzeni) i znowu nie daje spokoju w zamkniętych pomieszczeniach, rozwalając ściany.

Opublikowano

Nieoficjalny trailer GoW3, nie jest tak fajny jak ten oficjalny, ale ma swój klimacik i trzyma poziom. Chociaż pasowałby bardziej do GoW2 ;).

Opublikowano

Do kogo oni tam prują? Corpsery, Brumaki, Reavery, a gdzie nowa rasa Lambent? Oby takie batalie znalazły się w samej grze.

Opublikowano

No ni ma lambentów bo to nie jest tak jakby trailer GoW'a3, popatrz na design postaci...wszyscy wyglądają jak z "dwójki". To tylko taka zajawka. Zrobiła to grupa animatorów zwana "TheDuoGruop", robili też fajną animację z Assassin's Creed.

Opublikowano

http://www.joystiq.com/2010/07/29/psa-gears-of-war-3-carmine-gear-now-available/ PSA: Gears of War 3 Carmine gear now available

To przyznać się którą kupiliście ? ;p

Ja mimo wszystko jestem za "ocaleniem Carmine" zawsze mi było ich szkoda. A teraz to ostatnia część no i ten Carmine ma przekozacki design (zresztą bracia też mieli).

Edytowane przez SłupekPL