Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wybuchu jakoś nie poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 żaden z tych screenów nie jest nowy. Dokładnie, screeny były prezentowane przy okazji pokazania tych pierwszych zajawek z multi. Czyli jakoś na jesieni to było. Chrzanić grafę...aby multi nie było tak skopane jak w "dwójce" po 6 update'cie. Jeżeli będzie tak sztywne, a boty będą tak wkur**** to ja za multi podziękuje i skończę jedynie kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Rozbraja mnie jak każdy serwis internetowy wrzuca te screeny i piszą, że są nowe. Poziom dziennikarzy w branży jest żałosny, wszyscy kopiują po sobie i nikt się nie zastanawia nad tym co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Gears of War 3 w UNCTV Warto się zapoznać z załączonym materiałem, bo poświęcono w nim dużą część zarówno całemu Epic Games, jak i Gears f War 3. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 2:06 jak to ślicznie i płynnie wygląda :potter: dawać betę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jeszcze miesiąc ;d premiera BulletStorm'a i jedzieeeeeemmyy ;d, ciekawi mnie nowy shotgun ktorym mozemy zabic 2 osoby na raz o.O masakra hehe,pewnie od razu będzie trza przeładowywac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale beta będzie na wiosnę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Rozumiem, ze beta bedzie odpalana za pomoca plyty tak jak to bylo w przypadku Crackdowna (beta Halo) i ODST (beta Halo Reach). Gdyby byl kodzik to by sie go zostawilo, a gre po przejsciu mozna by sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 http://www.gearsofwar3source.com/multiplayer.php Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mutators will give players big heads, small heads, make them run faster etc. co (pipi)? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Widzę, że będzie trochę fajnych mapek gdzie będzie można pobiegać w Hordzie Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mutators will give players big heads, small heads, make them run faster etc. co (pipi)? O_O Chyba nie trudno się domyślić że "mutatory" będą dostępne jedynie w grach nierankingowych (Custom Games). A pod tym linkiem nic nowego nie ma, zresztą o multi już mi starczy informacji, mogliby ew. jakimś konkretnym gameplayem sypnąć, ale na pewno podczas bety pojawi się całe mnóstwo filmików. Jestem bardziej łasy na jakieś nowe info nt. kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 oby było więcej niż te 7 mapek szkodo że nic o Hordzie Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ciekaw jestem czy pojda w strone hc graczy <jedynka> czy nubostwa znanego z sequila Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mapek obstawiam że podstawce będzie 10 tak jak w 1 i 2. A już po tych krótkich urywkach z gameplayu widać że idą w stronę GoW 2. Nie ma nawet co marzyć o rozgrywce podobnej do Gears'ów "jedynki". Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 To chyba nie Carmine? Jest za mało napakowany to raz, a dwa jest cały osłonięty, a wcześniej na screenach promocyjnych Carmine miał odsłonięte chociażby bice (żeby było widać jego tatoo). Jakaś nowa postać? Albo nowy armor COGów? Nieważne, ważne że wygląda w pytę. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Z tego co już zapowiadali to ma być dużo więcej skinów do multi niż w poprzednich częściach, więc pewnie to jakiś zwykły skin do multika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 pierwsze skojarzenie Dead Space, może jakaś dodatkowa postać z innej gry ? w koncu Epic mówił że będą bonusowe postacie z gow1,2, shadow complex, bulletstorma i Unreal T. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Bym się nie zdziwił wcale, mają kope czasu aby tą grę naprawdę teraz tylko dopieścić oraz testować na maxa. Zaraz po zrypanym Halo (sorry ale ta gra upadła dla mnie w oczach) jest to najpotężniejszy exlusive na x360. Więc coś czuje że wszystkie soki z konsoli będę starali się wycisnąć dodając masę urozmaiceń. Już jedna rzecz stała się niesamowicie piękna, w końcu dedykowane serwery !! fak yea !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://www.oxm.co.uk/article.php?id=25522 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ufff... a już myślałem, że wycofali klucz do Bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 I dobrze. Ch.uj z jakimiś unlockami, to nie call of duty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja liczyłem na bonusowe skiny do Hordy z Bulletstorm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 najważniejsze że będą bonusy za poprzednie gearsy ale szkoda mi Bulletstorma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Ciekawa wzmianka o usprawnionym systemie Gore http://stickskills.com/news/1476/gore-system-being-revamped-in-gears-of-war-3/ Lead gameplay programmer Joe Graf: Last summer I reworked the gore system quite a bit. You can now blow off chunks of people which we've never been able to do. Also, we impart different momentums depending on where/how you were hit. I've seen the center of a player blown out and the head/shoulders fall down on top of their boots. Pretty cool. I think you'll like the changes Po polskiemu - będzie można strzelić tak by przeciwnikowi rozerwało tułów i głowa spadła mu na buty Edytowane 4 Lutego 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi