Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj wbiłem ostatnie dwa acziwy z FoN. Mam teraz ochotę na 2000GS...

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 410,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Dzisiaj powrót do przeszłości, odpaliłem Gears of War potem Gears of War 2.

Powiem że to nieco traumatyczne przeżycie po miesiącach grania w trójkę. Wszystko jest takie sztywne, ślamazarne, ograniczone sensitivity gałek, jakieś komiczne opóźnienia. Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części. Naprawdę, jak ktoś chce ponarzekać sobie na GoW3 to niech sobie wróci do poprzedników i porówna jakikolwiek aspekt.

Aż dziwne że to kiedyś się w to grało dość dużo. Dziesiątki godzin gry, tysiace rund. Jak to się czasem mawia - fajnie było ale z nami koniec ;)

Opublikowano

Macie problemy zeby zagrac rankingowy mecz w we're all stranded now? albo ogolnie jakis rankingowy mecz z najnowszego dlc? u mnie szuka, sprawdza jakosc 20 z 20 gier, znajduje gre i dupa. Szuka graczy w nieskonczonosc.

Opublikowano

Probowalem wczoraj wieczorem i mialem to samo. Niezaleznie od pory ciezko mi znalezc graczy na rankingowe mecze. TDM to chyba jedyny tryb w ktorym szuka bez problemu :/ Chyba ogolnie malo ludzi zostalo na gow3

Opublikowano

Dzisiaj powrót do przeszłości, odpaliłem Gears of War potem Gears of War 2.

Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części.

Aż dziwne że to kiedyś się w to grało dość dużo. Dziesiątki godzin gry, tysiace rund.

Jak to się czasem mawia - fajnie było ale z nami koniec ;)

"Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części." - chyba mylisz płynność

działania gry z jej szykością = szybkością poruszania się postacią , i ta jest wyraźnie większa w GOW3 .

Dla mnie HORDA jest równie dobra w 2 co w 3 części - choć obie mają swoje wady .

Za to grania vs. w strzelanki TPP za bardzo nie kupuję .

Opublikowano

"Gears of War 3 sprawia wrażenie jakby hulała w 60fpsach w porównaniu do poprzednich części." - chyba mylisz płynność

działania gry z jej szykością = szybkością poruszania się postacią , i ta jest wyraźnie większa w GOW3 .

Właśnie to miałem na myśli pisząc "sprawia wrażenie".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam laickie pytanie, ale od jakiegoś czasu nie jestem w temacie. Mianowicie, czy wszystkie Gearsy posiadają polskie tłumaczenie? Czy przy wyborze gierki np na allegro trzeba zwracać na to uwagę i tropić konkretną wersję PL?

Opublikowano

GoW'a pierwszego nie znajdziesz w rodzimym języku na X'a, bo po prostu taka wersja nigdy nie powstał(w PL jest dostępny tylko na PC), dwójeczka i trójka ma już PL napisy i z tego co wiem, to na dwójkę trzeba polować, a w trójcę PL napisy znajdują się w każdej wersji :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć wersje GoW 2 i 3 z napisami PL to musisz patrzeć żeby na okładce był taki znaczek że to jest wersja PL.

A jedynka gearsów wyszła tylko z polską instrukcją i okładką, samej gry nie ma po polsku.

Opublikowano

GoW'a pierwszego nie znajdziesz w rodzimym języku na X'a, bo po prostu taka wersja nigdy nie powstał(w PL jest dostępny tylko na PC), dwójeczka i trójka ma już PL napisy i z tego co wiem, to na dwójkę trzeba polować, a w trójcę PL napisy znajdują się w każdej wersji :)

Sprostowania :

1. 1 część wyszła (polskie wydanie) tylko z PL instrukcją ; reszta wydań (dostępnych w polsce) z europy

jest po ANG. - i takie niepolskie wydania są w 99% dostępne w polsce (tzn. są w wersji ANG.) ;

2. 2 część wyszła , w całej europie (w tym - polskie wydanie) , z napisami PL ; polskie wydanie ma dodatkowo instr. PL ;

3. 3 część w wydaniu polskim ma napisy PL (+ instr.PL ; dodam że NĘDZNĄ ) - natomiast inne

wydania europejskie nie mają napisów PL ;

UWAGI :

- możliwe że aby zobaczyć napisy PL w niektórych wydaniach (niepolskich , a europejskich - np. w GOW2)

to trzeba mieć Dashboard po polsku ;

- w żadnym wydaniu nie mówią po polsku (w 2 i 3 części są napisy PL) ;

- wydania polskie mają też okładki z napisami po polsku , a 2 i 3 część ma (czerwono-biały owal - znaczek)

informujący że to polskie wydanie i są PL napisy .

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Parę dni temu wrzucili urpgade, wprowadzający 5x więcej expa za każdą dokonaną egzekucję.

Execution - Retail XP (NEW XP)

Arm Rip - 119 (607)

Face Punch - 119 (607)

Curb Stomp - 22 (110)

Shield Bash - 37 (185)

Fire Extinguisher - 47 (234)

Lancer - 50 (251)

Chainsaw - 25 (125)

Hammerburst - 47 (234)

Retro - 44 (221)

Retro Charge - 27 (135)

Gnasher - 12 (61)

SO - 44 (223)

Gorgon -33 (165)

Boltok - 32 (160)

Boomshot - 47 (234)

Digger - 33 (168)

HOD - 30 (151)

Mulcher - 45 (226)

Mortar - 49 (248)

Oneshot - 42 (209)

Scorcher - 55 (275)

Torque - 30 (151)

Longshot - 43 (218)

Cleaver - 54 - (271)

zmiana jest permamentna

+ bonus mega montage

Opublikowano

Zawsze mnie bawi jak te burgery się tak podniecają po jakiejś akcji...

A montaż taki se, troche za dużo efektów naćkali.

Opublikowano

Nie przesadzaj. Efektów tutaj nie było dużo.

I co się dziwisz reakcjom, jak mi wpadł niedawno w grze podwójny hed z łuku to też się rozdarłem.

Tutaj też fajny.

a niedawno w ogóle pojawił się trailerek nowy

Opublikowano

Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC?

Które DLC to były te darmowe mapy do Hordy?

Opublikowano

Mam pytanko. Jak robię system link i chcę grać w Hordę offline na mapach z DLC, to na obu konsolach muszą być zakupione DLC?

Pakiet dowódczy Hordy = darmowe mapy: Azura, Rustlung , Blood Drive .

Trza mieć DLC na obu konsolach aby grać (także) przez system link.

Opublikowano

jak w gow3 robimy gościa by grać razem na split screenie w multi ?

dobra mam.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A właśnie, że nie :) Graliśmy wczoraj 9h na 2 konsolach przez system link i tylko na mojej konsoli były DLC, robiłem hosta i mapy z DLC działały także na drugiej konsoli :)

PS. Pakiet dowódczy Hordy jest płatny, ten jest darmowy: http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Zestaw-dodatkowych-map/47782f9e-0ee6-4763-9e0d-01735b0625de

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A właśnie, że nie :) Graliśmy wczoraj 9h na 2 konsolach przez system link i tylko na mojej konsoli były DLC, robiłem hosta i mapy z DLC działały także na drugiej konsoli :)

PS. Pakiet dowódczy Hordy jest płatny, ten jest darmowy: http://marketplace.x...0d-01735b0625de

Ale mapy z obu pakietów są takie/te same (+ Bulletmarsh i Clocktower),

z tym że bezpłatnie trzeba je pobrać z tego dodatku co wskazałeś.

A mapy z którego DLC działały na drugiej konsoli ? - bo na drugiej konsoli muszą one jednak być

aby grać na tych samych mapach na obu konsolach (zapewne to dodatkowe ,

bezpłatne mapy: Azura, Blood Drive i Rustlung , Bulletmarsh i Clocktower) .

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Możliwe :) Przy następnej okazji sprawdzę co z innymi mapami.

Opublikowano

tak maja, jedynie w dashu musisz miec ustawiony jezyk pl