Opublikowano 15 lipca 201212 l Panowie, takie pytanko: gra od premiery działała ładnie, a dziś zaczęła zawieszać się przy informacji "Wczytywanie profilu" (zaraz po odpaleniu). Jakieś pomysły?
Opublikowano 15 lipca 201212 l Przypadkiem nie wyłączyłeś gry gdy ta zapisywała stan lub łączyła się z meczem ? Zrób kopię sejwów np na penie usuń je z HDD i odpal grę .
Opublikowano 16 lipca 201212 l Bingo, żona zepsuła save, więc zabawa w nabijanie statystyk, medali i innego gówna zaczyna się od początku.
Opublikowano 18 lipca 201212 l Bingo, żona zepsuła save, więc zabawa w nabijanie statystyk, medali i innego gówna zaczyna się od początku. Z tego co wiem to wszystkie statystyki są na serwerach epicu,tak jak to miało miejsce w 1 i 2 części.....
Opublikowano 18 lipca 201212 l Bingo, żona zepsuła save, więc zabawa w nabijanie statystyk, medali i innego gówna zaczyna się od początku. Z tego co wiem to wszystkie statystyki są na serwerach epicu,tak jak to miało miejsce w 1 i 2 części..... mylisz się Jedyne wyjscie to robienie kopii zapisu stanu gry np w chmurze co jakiś czas . Przerabiałem to 2 razy Za pierwszym razem gra mi się zwiesiła podczas wczytywania meczu pozostał tylko reset ,a po ponownym odpaleniu przwitał mnie 1 lvl ( a miałem 96lvl ) pomyślałem ze jak staty są na srewerach to zagram mecz i lvl wróci .... dupa Drugi raz podobna sytuacja ... wyłączyłem grę bedą w menu wybory trybu rozgrywki .. odpalam za 2 dni i znowu 1 lvl ale tym razem odpaliłem zapasowego sejwa z chmury i poszło normalnie rozegrałem jeden mecz i zapis na HDD .
Opublikowano 19 lipca 201212 l chyba najwieksza żenada GOW 3, ja tam jestem noobkiem i gram nieczęsto w multi, ale reset statsów by mnie mocno zirytował ...
Opublikowano 19 lipca 201212 l True true, backup w GoW3 jest śmiertelnie ważny jeśli chce się zatrzymać staty. Nie zapomnę kolesia z EpicForums, który był o kilka pistol killi od S3.0 kiedy dopadł go reset. Klął i złorzeczył tak bardzo, że dostał permanentnego bana od Cher'a (główny admin). Osobiście robiłem savy na HDD i w chmurze choć nigdy nie doświadczyłem resetu. Raz odbywając sesję z CtL nie naliczyło mi ostatnich 30 untouchables, a poza tym tip top.
Opublikowano 19 lipca 201212 l a mam pytanie do bardziej ogarniętych fanów, jak zakupię teraz sezon passa (o ile jeszcze można) to mam dostęp do każdego dlc?
Opublikowano 19 lipca 201212 l No ja też bym się zayebal dlatego regularnie robię backupy w chmurze, jak coś się skasuje to mniej boli. Zaraz znów będe musiał robić bo jeszcze 5 leveli i niebieski wita.
Opublikowano 19 lipca 201212 l to jak mi punkty nie podrożeją (a są dość tanie w Saturnie 4200 - 129) to sobię może kupire tego passa thx all
Opublikowano 26 lipca 201212 l btw niebieski level już jest, teraz sobie boostuje onyxy w trzech karabinach będzie respekt na maczmejkingu, bo są rzadko spotykane!
Opublikowano 27 lipca 201212 l Chory montaż. Yebany wali heady jak głupi. To skopiowałem od kolegi z innego forum. Też robi. http://www.youtube.com/watch?v=N3RhhowDqgU&feature=player_embedded
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Po dłuższej przerwie (chyba jakieś 3 miesiące) wróciłem do multika i gdzie nie spojrzę tam koleś z retro. WTF? I jest chyba mocniejszy niż przedtem, aktualizowali jakoś bronie? Ale ogólnie stwierdzam że potrzebowałem trochę odpocząć od GoW'a bo gra znowu przynosi mi sporo satysfakcji .
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Po dłuższej przerwie (chyba jakieś 3 miesiące) wróciłem do multika i gdzie nie spojrzę tam koleś z retro. WTF? I jest chyba mocniejszy niż przedtem, aktualizowali jakoś bronie? Podobno "siłę" broni to mogą sobie zmieniać dowolnie na każdym servie . Więc na jedym retro niszczy wszystko a na drugim obrzyn łapie z połowy mapy ... tak to podobno wygląda . Zresztą swego czasu ludzie z EPIC sami pisali /mówili ze siłę broni regulowana jest na serwerach
Opublikowano 7 września 201212 l mam zamiar wrocic do girsow, czy dodatki beda mi dzialac na innej konsoli niz byly zakupione?
Opublikowano 7 września 201212 l Jeśli masz nową konsolę to przenieś sobie licencję. A jak chcesz grać u kumpla, to powinny odpalić, ale tylko z Twojego profilu.
Opublikowano 8 września 201212 l Nie jest tak, ze na obojetnie gdzie kupowanej plycie zawsze jest do wyboru jezyk pl? bo widze, ze w opisie wyraznie jest napisane:ENGLISH EDITION i nie wiem czy brac
Opublikowano 11 września 201212 l Widzieliście kiedyś gościa, ktory walnął dwa The Super'y jednym strzałem? Znajdziecie go tutaj. http://www.youtube.com/watch?v=ZDJhlKjmVXE&feature=BFa&list=PL4F931D0631D35093
Opublikowano 20 września 201212 l Z okazji pierwszej rocznicy, w weekend będzie 3x XP http://epicgames.com/community/2012/09/gears-weekend-happy-anniversary-gears-of-war-3/