Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, takie pytanko: gra od premiery działała ładnie, a dziś zaczęła zawieszać się przy informacji "Wczytywanie profilu" (zaraz po odpaleniu). Jakieś pomysły?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 388,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Może wyczyść cache?

Opublikowano

Przypadkiem nie wyłączyłeś gry gdy ta zapisywała stan lub łączyła się z meczem ?

Zrób kopię sejwów np na penie usuń je z HDD i odpal grę .

Opublikowano

Bingo, żona zepsuła save, więc zabawa w nabijanie statystyk, medali i innego gówna zaczyna się od początku.

Opublikowano

Ja bym ją wyebał z domu. Just sayin' ;)

Opublikowano

A ja zamowilem steelbook edition do kolekcji :)

Opublikowano

Bingo, żona zepsuła save, więc zabawa w nabijanie statystyk, medali i innego gówna zaczyna się od początku.

Z tego co wiem to wszystkie statystyki są na serwerach epicu,tak jak to miało miejsce w 1 i 2 części.....

Opublikowano

Z tego co wiem to wszystkie statystyki są na serwerach epicu,tak jak to miało miejsce w 1 i 2 części.....

mylisz się

Jedyne wyjscie to robienie kopii zapisu stanu gry np w chmurze co jakiś czas .

Przerabiałem to 2 razy

Za pierwszym razem gra mi się zwiesiła podczas wczytywania meczu pozostał tylko reset ,a po ponownym odpaleniu przwitał mnie 1 lvl ( a miałem 96lvl )

pomyślałem ze jak staty są na srewerach to zagram mecz i lvl wróci .... dupa

Drugi raz podobna sytuacja ... wyłączyłem grę bedą w menu wybory trybu rozgrywki .. odpalam za 2 dni i znowu 1 lvl ale tym razem odpaliłem zapasowego sejwa z chmury i poszło normalnie rozegrałem jeden mecz i zapis na HDD .

Opublikowano

chyba najwieksza żenada GOW 3, ja tam jestem noobkiem i gram nieczęsto w multi, ale reset statsów by mnie mocno zirytował ...

Opublikowano

True true, backup w GoW3 jest śmiertelnie ważny jeśli chce się zatrzymać staty. Nie zapomnę kolesia z EpicForums, który był o kilka pistol killi od S3.0 kiedy dopadł go reset. Klął i złorzeczył tak bardzo, że dostał permanentnego bana od Cher'a (główny admin). Osobiście robiłem savy na HDD i w chmurze choć nigdy nie doświadczyłem resetu. Raz odbywając sesję z CtL nie naliczyło mi ostatnich 30 untouchables, a poza tym tip top.

Opublikowano

a mam pytanie do bardziej ogarniętych fanów, jak zakupię teraz sezon passa (o ile jeszcze można) to mam dostęp do każdego dlc?

Opublikowano

Jeżeli jest season pass jeszcze to tak.

Opublikowano

to jak mi punkty nie podrożeją (a są dość tanie w Saturnie 4200 - 129) to sobię może kupire tego passa :P thx all

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po dłuższej przerwie (chyba jakieś 3 miesiące) wróciłem do multika i gdzie nie spojrzę tam koleś z retro. WTF? I jest chyba mocniejszy niż przedtem, aktualizowali jakoś bronie?

Ale ogólnie stwierdzam że potrzebowałem trochę odpocząć od GoW'a bo gra znowu przynosi mi sporo satysfakcji ;).

Opublikowano

Po dłuższej przerwie (chyba jakieś 3 miesiące) wróciłem do multika i gdzie nie spojrzę tam koleś z retro. WTF? I jest chyba mocniejszy niż przedtem, aktualizowali jakoś bronie?

Podobno "siłę" broni to mogą sobie zmieniać dowolnie na każdym servie .

Więc na jedym retro niszczy wszystko a na drugim obrzyn łapie z połowy mapy ... tak to podobno wygląda .

Zresztą swego czasu ludzie z EPIC sami pisali /mówili ze siłę broni regulowana jest na serwerach

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam zamiar wrocic do girsow, czy dodatki beda mi dzialac na innej konsoli niz byly zakupione?

Opublikowano

Jeśli masz nową konsolę to przenieś sobie licencję. A jak chcesz grać u kumpla, to powinny odpalić, ale tylko z Twojego profilu.

Opublikowano

Nie jest tak, ze na obojetnie gdzie kupowanej plycie zawsze jest do wyboru jezyk pl? bo widze, ze w opisie wyraznie jest napisane:ENGLISH EDITION i nie wiem czy brac

• 2 tygodnie później...