Janush 224 Opublikowano 28 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2013 No "programiki" raczej te lepsze mają Pewnie w grę wchodzi 3dmax, cinema 4d, after effects (na 100%), sony vegas lub final cut pro i jeszcze parę innych których nazw niestety teraz nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 Z ciekawości nagrałem sobie trochę gameplayu z paru meczy dzisiaj szkoda że Gearsy nie mają theater mode tyle genialnych akcji można by było nagrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 Mazzeo grałem kiedyś przeciwko tobie na tej mapce z jedynki fajnej i cię zhedszotowałem i poszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 Nie wiem pod jakim nickiem byłeś ale to zapewne na Escalation, bo na Raven Down nie zdaża mi się rage quitować nawet jak słabo idzie. Zdarza się yebnąć padem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 niee, to ta gdzie jest snajpa jak się wchodzi po schodkach, a pod pomostem jest boom Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 A ja się dzisiaj zdążyłem wkurzyć przy Gears'ach, a odpaliłem je chyba pierwszy raz od jakiś 4 dni. Takiej obławy lamuchów z obrzynami nie widziałem chyba od premiery gry. Co mecz w przeciwnej drużynie minimum 2-3 os. z obrzynem, u mnie w drużynie podobnie, nawet nie było skąd ammo do gnasha zbierać. A Mazzeo to tylko z jednego dnia? Chyba też zacznę coś zgrywać nawet przestarzałą kamerą bo aż mnie krew zalewa jak niektóre akcje się marnują. Najbardziej żałuję że nie ma już trybu tylko na snajpy i boltoki...to było coś pięknego... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 Tak, 5-6 meczy dziś zagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Maciek, kroiłeś im dupska że hey. Może zbierzemy dziś ekipę i szarpniemy dzisiaj wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 ja bym pyknął, ale chłopaki lama jestem wiec nie wiem czy chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 <ironiamodeon> Ja za to jestem wymiataczem <ironiamodeoff> . Ostatnio zagraliśmy kilka meczy. Ja skupiony na swoim próbowałem coś ogarnąć, w trakcie czego kolo z avatarem Master Chief'a ubił 22óch. Jak zobaczyłem wynik końcowy okrutnie się browarem zachłysnąłem. Sprawa jest taka, że MaZZeo ciągnie skład, a reszta dokłada swoje. Innymi słowy - zapraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Można pograć po 21. Może już będzie dane dziś mi zobaczyć złote skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Z ciekawości nagrałem sobie trochę gameplayu z paru meczy dzisiaj http://www.youtube.com/watch?v=GzjEoTkjJW8 szkoda że Gearsy nie mają theater mode tyle genialnych akcji można by było nagrać. Ha, śpieszę przekazać żonie że załapała się na Twój filmik (3ci mecz, GT Amerazzz). Jest maniaczką GOW3, więc możecie zaprosić ją do grania dziś - ucieszy się dziewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Jeżeli będziecie mieli wolne miejsce to możecie dać znać bo pewnie ok 21 też będę siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 A zawsze myślałem że to ty grasz w takim razie przeproś żone za mnie bo jej raz perfidnie zabrałem fraga niechcący, chciałem jej oddać tego Marcusa co go położyłem na tym filmie, ale jakiś łobuz ją ubił Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Ja już przygotowałem browary na wieczór więc bądźcie kuna fak. Amer, z Tobą i Twoja piękną graliśmy swego czasu w Hordę. Pytała się non stop który to zbok co chwile przybiegał i klepał ją po tyłku kiedy padała . Rozwaliliśmy wtedy wszystkie fale na Thrashball'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Ja odpuściłem GOW3 dawno temu. Przy czym nadal uważam, że jest to najlepsza gra na multi na X360 - doskonała wręcz. Swego czasu miałem mega zajawkę, a dziś dosłownie "rzygam" już Girsami (Mariolka zapodaje je non-stop, więc siłą rzeczy mi się przejadły). Już jej przekazałem, że dziś gracie (ja śmigam do pracy na nockę), więc nie zawiedźcie mnie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Przyjmiemy Mariolkę z otwartymi ramionami. I również myślałem zawsze, że to Ty szarpiesz. Brat widzę bez przerwy łupie w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 Jakby co to od wtorku ja też będę mógł pyknąć w girsy. Dodatkowo mam nagrywarkę HD i jako tako ogarniam montaż, więc po dłuższej sesyjce mógłbym coś skleić, jeśli będziecie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 1 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2013 i jako tako ogarniam montaż skromniś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 w końcu wbite jeszcze tylko hordę dobić do 2k i będę gotów na Judgment Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 Btw, takie pytanko: gdzie najlepiej zamawiać GOW:J? Tzn co Wy proponujecie? Nie mam rozeznania w sklepach ostatnio, a zdaje się że w kilku miejscach (wszędzie?!) mają dorzucać jakieś bonusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 Ja kupiłem w sklepie PE. Ostatnio staniało kierwa i nie wiem czy jest to wersja bez dodatków czy zostałem wyciućkany. Maja za 179 zł czyli przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 W każdym sklepie masz wszystkie bonusy (za to hamburgery porozdzielane po gamestopach, amazonach itp) więc to nie ma znaczenia, ale chyba najtaniej jest w muve.pl gdzie jest za 179zł + darmowa wysyłka kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 IMo gra słabsza od wcześniejszych wydań. Chyba nawet jej nie ukończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2013 No ja biorę z muve, wszystkie dodatki plus darmowa wysyłka czyli spox btw. pozdro dla Mariolki jest lepsza odemnie w te gyrosy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi