Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koso w komputer świat gry?

Featured Replies

Opublikowano

właśnie kupiłem komputer świat gry ,czytam recenzje a tam jedna z nich napisana przez kosa.W stopce redakcyjnej też jest ,więc o co chodzi?Nie jest już w psx extrime , czy po prostu dorabia do pensji:)

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 70,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To się nazywa zdanie na jakiś temat. Ja mam swoje, Ty jak widać masz swoje. Przypominam, że w kontekście PS4 i Xboksa One dużo mówiło się o tym, jak dalej rozwiną temat kontrolerów ruchowych - a temat

• Siema. Tak, teraz jako gość z firmy dystrybuującej gry uznałem, że nie będę pisać o grach w magazynach czy serwisach. Konflikt interesów i średnio etyczna sprawa. Nie wykluczam kiedyś tam pisania o ja

• Świetna książka przeczytałem w szpitalu i dziękuje za umilenie kilku kiepskich dni. Czytało się jednym tchem tak od ok 100 strony. Wcześniej może nie mój okres albo autor tego nie czuł bo napisane był

Opublikowano

Z tego co słyszałem, to Koso pisze też podobno do Playa, a i na gamezilla.pl się udziela (i to teraz głównie tam). Może sobie dorabia, jego sprawa. :potter:

Opublikowano

O ile mi wiadomo, to w stopce jest napisane nazwisko Kossakowski, a nasz Koso to Kosman.

Opublikowano

O ile mi wiadomo, to w stopce jest napisane nazwisko Kossakowski, a nasz Koso to Kosman.

...Marcin Kosman 8)

Opublikowano

Se ma, se pisze.

Opublikowano

Ło ja, obrotny gość ten Marcin Kosman. Szacun.

Opublikowano

Na mieście były ploty, że w następnym "Twoim Weekendzie" Koso też zaszczyci swoją, ekhm, osobą.

Opublikowano

Będę. I pokażę się z zupełnie innej, że tak powiem, strony!

Opublikowano

Koso jest z PZPN-u :D

W sumie dobrze pisze, także niech jak najwięcej osób się zapoznaje z Jego stylem, niedługo otworzysz lodówkę,a tam na parówkach Koso.

Opublikowano

Wziął sobie do serca ideę bycia debeściakiem. Debeściak nie pisze w jednym piśmie, tylko w 8 i jeszcze dwóch portalach. Nie pamiętam Ściery by ochrzaniał Kosa za terminy, toteż chyba oddaje je na czas. Zastanówmy się jednak, jak to w ogóle możliwe? Może ma po prostu dużą rodzinę, albo w szafie chowa mongolskich niewolników, którzy czytają jego teksty, a potem piszą jego stylem? Chyba, że jego pierwszego sklonowali?

Opublikowano

Mendrek, krótka jak na Ciebie. Nawet Pieczary nie trzeba wołać by streścił.

Opublikowano

Będę. I pokażę się z zupełnie innej, że tak powiem, strony!

jeszcze sesja do "Adama" i pozamiatane

Opublikowano

Nie zapominajmy o "Pani domu".

Zresztą, nevermind. Szczytem debeściactwa i tak byłoby wystąpienie w fotostory z Bravo.

Edytowane przez Kazuo

Opublikowano

Nie zapominajmy o "Pani domu".

Zresztą, nevermind. Szczytem debeściactwa i tak byłoby wystąpienie w fotostory z Bravo.

To był chyba Playman.

Opublikowano

Mi się wydaje, że Playman zawsze celował wyżej. W końcu ten zgred, jak żaden inny wywołał ogromny popłoch występując jako statysta w "Fali Zbrodni". Gwiazdor normalnie.

Opublikowano

Koso nie dość, że pisze do 7 czasopism i 15 portali internetowych, to jeszcze chyba najaktywniej ze wszystkich redaktorów udziela się na tym forum. Nie wiem, skąd bierze czas na wynajdowanie tych wszystkich nieścisłości w Heavy Rain.

A Komputer Świat Gry nie jest przypadkiem

do dupy?

Opublikowano

Jest. Ale żyć za coś trzeba.

Opublikowano

Co mi przypomina - gdzie jest Playman?>

Opublikowano

Co w tym złego? W kapitalizmie trzeba zapi.erdalać jak się chce człowiek czegoś dorobić.

• 5 lat później...
Opublikowano

Marcin Kosman zakończył swoje opus magnum, czyli książkę "Nie tylko Wiedźmin. Historia polskich gier komputerowych". Nie mogę się doczekać, aby wbić w nią zęby.

„Premiera? Koniec kwietnia w papierze, 2-3 tygodnie później e-book.

Gdzie będzie można zamówić? Papierową wersję na Open Becie, ale nie tylko. Szczegóły niebawem. A e-booka – w każdym fajnym sklepie z e-bookami.

Ile stron? Ponad 400.

Kto rysował okładkę? No przecież, że Michał „Śledziu” Śledziński.

Kto wydaje? Wydawnictwo Open Beta oczywiście. Tak, też nie wiedziałem, że istnieje."

http://openbeta.pl/napisalem-ksiazke-nie-tylko-wiedzmin-historia-polskich-gier-komputerowych-to-opowiesc-o-tym-jak-zaczelismy-robic-swietne-gry/

To nie mój tekst, to tekst gościa od PIXELa.

Opublikowano

Koso spoko ale predzej czy pozniej i tak wszystko zostanie rozpisane w pe, cda i pixelu w ramach publicystyki/retro.

Opublikowano

czyli albo kupisz season pass od razu albo pojedyncze odcinki z czasem :reggie: