Daffy 10 529 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Największe targi światowego przemysłu growego za pasem więc trzeba powoli otwierać temat poświęcony sprzętowi Sony. Moje typy na E3: - mnóstwo o 3d i Move - oficjalna data premiery Gran Turismo 5 - pierwsze pokazy/trailery Killzone 3 , Resistance 3, Motortorm 3 - ujawnienie tytułu nad którym tyle grzebie twórca GoW( wg plotek nowy Twisted Metal) - pierwszy gameplay z Agent - jakieś nowe pozycje na psp - ujawnienie co skrywa SpartanStandTall Z marzeń: - nowy soft z niezależnym czatem - pokaz Lost Guardian( choć pewnie pokażą dopiero na TGS) - Uncharted 3 lub nowy Jak and Dexter od magików z Naughty Dog - LBP2 z Move i 3d oraz kompatybilnością z planszami z jedynki oraz wklejaniem meteriałów bezpośrednio z hdd Dodane 11 czerwca Konferencje: Godziny czasu polskiego! MICROSOFT - PONIEDZIAŁEK 14.06 - 19:30 (live stream tylko na GameTrailers oraz Xbox.com) EA GAMES - PONIEDZIAŁEK 14.06 - 23:00 UBISOFT - WTOREK 15.06 - 02:00 ACTIVISION - WTOREK 15.06 - 06:00 NINTENDO - WTOREK 15.06 - 18:00 SONY - WTOREK 15.06 - 21:00 KONAMI - ŚRODA 16.06 - 22:00 Live streaming: GameTrailers: http://www.gametrailers.com/e3/ GameSpot: http://e3.gamespot.com/ IGN: http://e3.ign.com/ 1UP: http://www.1up.com/e3/ G4tv Online: http://g4tv.com/e32010 Xbox.com: http://www.xbox.com/pl-pl/ PlayStation.Blog US/EU: http://blog.us.playstation.com/ , http://blog.eu.playstation.com/ Rozpiskę konferencji i źródeł streamingu rozpisał Jacobss za co mu wielkie dzięki! Na czas trwania konferencji Microsoftu, Sony oraz Nintendo, a w przypadku doraźnej potrzeby również innych wydawców, tematy poświęcone E3 pozostaną zamknięte. Wszystkich chętnych do bieżącego komentowania i dzielenia się wrażeniami zapraszamy na Shout'a, gdzie z pewnością będzie świetna atmosfera i przede wszystkim, w przeciwieństwie do forum jest to platforma znakomicie służąca do rozmów w czasie rzeczywistym. Po zakończeniu konferencji odpowiednie tematy zostaną otwarte, przy czym proszę unikać ich spamowania, ponieważ i tak będą przeciążone, a chyba nikt nie chce przeciążenia forum. Najlepiej sobie zebrać wszystko co ma się do powiedzenia w jednym poście, a potem nadrobić lekturę tego, co zdążyli napisać inni w tym samym czasie. ;] Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Grigori Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Moja wish list jest wyjątkowo krótka: - niech Hideo zapowie ZoE3 i będę w 7 niebie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mi wystarczy data premiery Gt5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ekskluzywny DMC5 to byłoby dobre, szkoda że praktycznie nierealne. Liczę przede wszystkim na The Last Guardian. No i niech Sony jakoś lepiej rozplanuje swoją konferencję, żeby znowu nie pokazali na starcie najlepszej gry (przed rokiem Uncharted 2 i akcja ze śmigłowcem), bo później już nic nie zaskoczy. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 nowe psp(nie kolory itp. tylko nowa platforma) Mad world i red steel na move Metro 2033 na ps3 Jak & Dexter nowy Moze jakiś nowy ex? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 czego można się spodziewać ? -kz2 -ms3 -lbp2 -twisted metal -nowe materiały z TLG/Agent -data premiery GT5 wielki woow! -trochę o psp -sporo o move i 3D -nowy ex od twórców medievil? -infamous 2 ? co do res3 to podobno Insomniac przerzucił na multiplatformowość ale kto ich tam wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Moje marzenia: Resistance 3, Uncharted 3, Killzone 3, InFamous 2, MotorStorm 3, mnóstwo o Move, gameplaye z Agenta i The Last Guardian. Nowy projekt Jeffa (twórcy GoW), no i GTA V czasowo ekskluzywne! : Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Team ICO Collection A z pozostałych to The Last Guardian, Killzone 3, premiera GT5, coś o Move. Uncharted 3 nie chce, bo sie za bardzo napale, a i tak będe musiał czekać ponad rok na premiere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja chce zobaczyć sekwencję z gry na podobnym poziomie co panorama Nepalu i zawalający się hotel w U2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) 1. Zapowiedź nowego GTA..........i w sumie E3 mogłoby się dla mnie skończyć na tym. 2. Konkrety-gameplay-informacje o Agent, zapowiedź The Bully 2. Zapowiedź Uncharted 3 i Jak&Daxter. Zapowiedź LBP2. Zapowiedź Killzone 3. Zapowiedź Motorstorm 3. 3. Konkrety-gameplay-informacje o SW:TFU2, The Darkness 2. Zapowiedź-konkrety Pes11-2011. Zapowiedź jakiejś nowej gry "Star Wars". Oficjalna zapowiedź Infamous 2. 4. Jak kolega Square napisał "Team ICO Collection". 5. Napisałbym, że data premiery GT5. Ale aż takiej wyobraźni i poczucia humoru nie mam. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak fota się potwierdzi to ostro by było choć w sumie w 90% pokrywa to się z raczej pewnymi spekulacjami(K3,M3,R3,Twisted Metal). Ciekawi GoW3 Afterfall(oby to było dlc) i brak GT5 na liście Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 GoW3 Afterfall, Mass Effect 3, Fahrenheit 2 Wątpię żeby ta lista była prawdziwa. A przynajmniej te gry. No a już na pewno F2. Road Rush HD nooo to by mogli wypuścić, świetna gierka. Znaczy poprzednie części heh. Xbox360; Ninja Solid hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja nie mam dużych wymagań. Chciałbym tylko nowego Jak & Daxter Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaraz, zaraz. Forza Motorsport 4? Co na to Polyphony? Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mass effect 3 w dodatku w rubryce sony? cos sciema. czekam tylko na info o nowym gta i darkness. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mass effect 3 w dodatku w rubryce sony? cos sciema. Niekoniecznie, jeżeli chcą zakończyć konferencję trzęsieniem ziemi jak swego czasu robiło to Microsoft. Choć w chwili obecnej to czyste S-F. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 niby mają jedną megatonę w zanadrzu od niezależnego developera - Agent od Rockstar zapowiedzieli rok temu... ja obstawiam GTA5 czasowy eksluzyw, serię Mass Efect na ps3 lub ekskluzyw od Bungie (oczywiście nie Halo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mass Effect w końcu na PS3, zapowiedź KZ3, Uncharted 3, MotorStorm 3 i może resis 3 albo nowe IP od inso, lbp2 o datowane GT5 i LastGuardian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja czekam tylko na K3 Byle z większą destrukcją otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaraz, zaraz. Forza Motorsport 4? Co na to Polyphony? przecież to ściema, możecie sobie też zrobić w wordpadzie taką tabelkę, walnąć foto i później mówić, woow fm4 - za szybko me3 - już został zapowiedziany na x360/pc a tutaj jest tylko na ps3 battletoads i fahrneheit 2 - zarówno rare jak i ci od heavy rain mówili że nie będą wracać teraz do swoich wcześniejszych IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jeśli o mnie chodzi to mi wystarczy, że zapowiedzą: - Killzone 3, a w nim powrót Lugera i Hakha, możliwość przejścia misji innymi postaciami tak jak to miało miejsce w pierwszym Killzone, powrót do odgłosów broni z pierwszej części i mi to w sumie wystarczy. -Zone of Enders 3, przydałaby się jakaś dobra gra z mechami -Uncharted 3, mniej strzelania, za to więcej eksploracji i zagadek. Najlepiej jakby tym razem Nathan szukał Atlantydy -Yakuze 4 na rynki zachodnie -Team ICO Collection -Mass Effect 1 i 2 na PS3, chyba jedyny tytuł z x360 jaki chciałbym mieć -Persona 5 na PS3, jeśli to ogłoszą to będzie to dla mnie najlepsza wiadomość z tegorocznych targów -konkretna data wydania GT5 No ale to tylko moje marzenia i raczej wątpliwe, że chociaż większa połowa z tego zostanie ogłoszona na E3. Ale pomarzyć dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Liczę że pokażą gameplay FF Versus XIII choćby przez jakieś kilkanaście sekund ale pewnie się przeliczę i w najlepszym razie puszczą teaser z ostatniej Jump Festy. Poza tym z tego co przychodzi mi do głowy to The Last Guardian, Vanquish, Marvel vs. Capcom 3 i jestem ciekaw MGS Rising ale się nie napalam. W ostatnich latach oferta konsol stacjonarnych stała się dla mnie nieco monotematyczna. Co prawda trochę się poprawiło, ale skupiam uwagę bardziej na handheldach i sporo oczekuję po tegorocznym E3 w tym względzie (3DS, może PSP2, niektóre gry z PSP). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) PSP 2 z dwiema wciskalnymi gałkami analogowymi i namacalnym ekranem, R2 L2 oraz z emulacją PS2 ;P a tak wykraczając po za sferę marzeń to ujrzałbym : KZ3 w klimatach tropikalnych Uncharted 3 i odkrywanie tajemnic PRL-U ( co kolwiek zrobią bedzie cacy ) Resistance 3 tym razem nie na ziemi lecz na planecie najeźdźców spin off God of War oraz GT5 data wydania Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Sadzikkk Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie wierzę że kilku z Was w ogóle na poważnie rozważyło prawdziwość tego. No mam nadzieję, że nie Wrzuciłem to tu dla jaj, jasne, że to fake ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi