Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Black Ops

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Przecież nikt nie karze ci malować twarzy twojego wojaka, możesz to całkowicie olać i skupić się na grze. Serio panowie, płaczecie jak małe dziewczynki, tak jakby customizacja była obowiązkowa.

Ja nie bede robil ale bede widzial takie głupoty na ekranie i bede podnosił po jakimś nastoletnim kretynie żołto niebieski m16 :F

takie o "wynalazki" pokazują tylko do kogo kierowana jest gra, żal mi ludzi którzy wydadzą na ten chłam 200zł

• Odpowiedzi 601
  • Wyświetleń 75,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale głupoty gadacie panowie. W Black Opsie nie ma nic porównywalnego z nawiedzonymi ludźmi grającymi ze stopping power/marathon/akimbo. Nie ma też latającego co 5s ustrojstwa nad mapą, źle zbalansowan

• Takie Call of duty i tak w call of duty dużo osób gra niestety , osobiście nienawidzę takich osób nadmiernie używających Quick scope'ów i później chwalących się montażem zrobionym z kilkunastu meczy,

• Call of Duty: Black Ops – Xbox 360 vs PS3: http://xboxcenter.pl/2010/11/13/call-of-duty-black-ops-xbox-360-vs-ps3/

Opublikowano
Przecież nikt nie karze ci malować twarzy twojego wojaka, możesz to całkowicie olać i skupić się na grze. Serio panowie, płaczecie jak małe dziewczynki, tak jakby customizacja była obowiązkowa.

Wrócimy do tematu za jakiś czas - po premierze, kiedy "w modzie" będzie jęczenie jaki ten CoD jest niedopracowany, jak dużo w nim błędów i absurdalnego sprzętu. Wówczas przypomnę się tu ze swoim flagowym stwierdzeniem, które sprawdziło się już nie raz: szkoda że autorzy poświęcali czas na "misiowe wycinanki" i inne tego typu dziadostwo, zamiast porządnie dopracować rdzeń gry. Oczywiście chcę by tym razem było inaczej, ale ostatnie trailery nakazują mi spodziewać się niezłego bałaganu.

Opublikowano

W cod gram 3 lata...

Ja też. W CoD4 :D

Opublikowano

Bardzo fajna sprawa, tylko mam nadzieje, ze nie bedzie to strasznie uciazliwa rzecz, tzn: jeden zamyka, a drugi co chwila otwiera, albo bawi sie ta cala interakcja, nie koniecznie dla dobra druzyny, zobaczymt jak to wyjdzie w praniu, ale juz widac, ze bez wlasnego party na niektorych mapkach moze byc wesolo :) ps. Ostatnia taka gra w jaka gralem gdzie sie otwieralo rozne rzeczy, to bylo chyba Enemy territory i mapka seawall batterry :)

Opublikowano

Zombie będzie wymiatać tylko aby dali w podstawowej wersji z 2,3 mapki z Zombie a nie jak w cod WaW zrobili 1 i to nadodatek nudną (i aby zombie nie mniało malowanej twarzy)

Opublikowano

gdzies czytalem ze w normlanej wersji bedzie 1 mapka natomiast w tych 2 pozostalych 4 ;)

Opublikowano

i ko*** znowu się nie pogram na nich ponieważ mam konto na Niemcy i jak w cod WaW chciałem se zombi kupić za 800 Mp to ja mniałem je za 600 ponkto ale nie było mapek zombie oby teraz tak nie było !

Opublikowano

Na 101% tak będzie bo niemyc mają cenzurowane wszystko co wiąże się z dużą przemocą i nazizmem .

gdzies czytalem ze w normlanej wersji bedzie 1 mapka natomiast w tych 2 pozostalych 4 ;)

Czyli żadna nowość ,"normalna" polityka Activision .Dodatkowe mapki do Zombi bedzie można kupić za jedyne 1200msp :D

Opublikowano

Kto zakłada konto XBL na Niemcy? LoL

Mam nadzieję że w tych kolekcjonerkach stare mapki będą jako kod, które będą masowo opylane na Allegro i Ebayu.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

tez wlasnie na to licze, no ale jak nie to w ostatecznosci wezme ta drozsza edycje ;)

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Heh to po prostu w multi to będzie mw 2 tylko z paroma dodatkami i nowymi mapami ale co mnie to bardzo cieszy ze nie ciągna tej 2 wojny światowej i jest tańsze o te kilka groszy co mw2 było na premierze (to jest mały plusik) :D

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby było taniej niż w przypadku MW2,które kupiłem w dniu premiary za 149 zł z tego co patrzyłem ceny normalne czyli 190 zł-200 zł...

Opublikowano

W Realu w dniu premiery była za 159zł, a w Tesco chyba 149zł, jak dobrze pamiętam (X360/PS3).

Opublikowano

Nowe Filmiki:

Kowloon Single Player

http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd'>http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd

Jungle Multiplayer Map

http://g4tv.com/videos/49177/Call-of-Duty-Black-Ops---Jungle-Multiplayer-Map-Exclusive/?quality=hd

Opublikowano

heh, po obczajeniu nowego MoH czekam wylacznie na BO. Juz po filmach mozna sie zorientowac, ze to bedzie o wiele lepsza i ladniejsza szpila. Jestem mega fanem HALO, ale gra w COD'a zawsze dawala mi duzo radosci. Juz sie nie moge doczekac !

Opublikowano

@easye - uważaj z tym entuzjazmem, bo Cię tu co niektórzy zjedzą. Dobra rada :whistling:

Edytowane przez Mefi23