May 4, 201016 yr Cześć. chciałbym się pochwalić strona z w miarę dobrymi Skorkami, które znajdziecie w linkach poniżej: http://www.ps3-themes.com/gaming/psx.html http://www.allps3themes.com/ A może macie jakieś swoje ulubione? zapraszam do dyskusji ;P pozdrawiam...
May 4, 201016 yr Większość z tych themów to szmelc, jak np. ten wyżej przytoczony przez Ciebie. Sorry. Mnie się podoba np. Cell Project (czarny, bo biały nieczytelny). I skandalem jest, że dynamicznych nie można robić samemu...
May 4, 201016 yr Większość themów jest tu słabych...przynajmniej te co mnie interesowały. Wole oficjalne...świetny jest z Batmana Arkham Asylum gdzie w tle mamy Jokera ....polecam Edited May 4, 201016 yr by MYSZa7
May 4, 201016 yr Fajny ale jak się cofa to Joker drze ryja i trochę denerwuje mnie to. Ja mam dynamic z Heavy Rain. A oprócz tego te z BFBC2 mi się podobają.
May 4, 201016 yr Akurat ten jego śmiech jest kozak Z BF-a fajne themsy ....wkurza mnie tylko ta niebieska ramka powiadamiania (obecność znajomych online czy otrzymanie wiadomości)
May 4, 201016 yr kwestia uznania, chodź sam przyznam, ze jeszcze z żadnego nie skorzystałem. -fallout 3 BOS -Gaze, ver. 1.0 Von Chrono aktualnie użytkowane z Ps'Store. Czesc.
May 4, 201016 yr Ja mam temat z Flowera z PSS ale z własnym przyrodniczym tłem. Ma fajne ikonki, a do tego super dźwięki. Myśle o zakupie Flower Dynamic. A tak btw to popraw nazwe tematu.
May 4, 201016 yr Akurat ten jego śmiech jest kozak Z BF-a fajne themsy ....wkurza mnie tylko ta niebieska ramka powiadamiania (obecność znajomych online czy otrzymanie wiadomości) Ja jemu prawie konsole zepsułem jak non-stop cofałem i do przodu przewijałem opcję, żeby zrobić 'łańcuszek śmiechu'. Ja mam ten z Fifą 10, ogólnie to themy są takie se, nie powinny zasługiwać na oddzielny temat.
May 4, 201016 yr I dodaj ktoś to nieszczęsne "e" na końcu, bo razi : E Żeby nie było ---> http://www.psu.com/
May 5, 201016 yr Aniom New PSN Poprzednio chodziło mi o 'PSN Theme', ale nie mogę go coś znaleźć. Nie wiem czy on nie jest z PSS. Edit: Burnout Sfere Sudi K2 SA Killzone 2 ten ma ciekawe ikonki. Nie pamiętam co tam mam jeszcze na konsoli, jak co to później wrzuce. Edited May 5, 201016 yr by Square
May 6, 201016 yr Można znaleźć na prawdę ciekawe i ładne Theme na tej stronie .allps3themes Sporo jest fajnych them tylko trzeba je wyszukać,pośród tych nędznych i badziewnych czyli co trzeci them Potem wkleje tutaj najciekawsze themy które tam znalazłem,o różnej tematyce.
May 6, 201016 yr Theme z Gran Turismo.Bardzo ciekawe ikony,widac,ze ktos myslal,a nie wpieprzyl obrazki z gry w miejsce ikon(czesty przypadek niestety.) Tutaj seria themow z Okami.Swietnie oddany klimat gry,ikony pasuja do tapety i tez sa klimatyczne. Theme mocno sredni-Metal Gear Solid .ale autor wlozyl mnostwo pracy w ikony(nie sciagnal ich od nikogo,mial pomysl,nie poszedl na latwizne) Tutaj natomiast mamy typowy theme-crap z Tomb Raidera.Nedza do potegi. Edited May 6, 201016 yr by Ken Marinaris
May 6, 201016 yr Szkoda, że ten z GT to e404 ;] Niektóre themy są fajne, ale zabija je tapeta. Dobrze, że samemu można zmieniać i/lub edytować.
May 8, 201016 yr "(..)świetny jest z Batmana Arkham Asylum gdzie w tle mamy Jokera ....polecam " Cześć. całkowicie sie z tobą zgadzam, ponieważ: - posiada świetnie wyrazistą/dopasowaną kolorystykę, - nafaszerowana detalami tapetę, - efekty dźwiękowe - miodzio, - dostępny bezpłatnie - gdzie większość płatnych = wyzysk. P.S nie wszystko dobre, co odpłatne. takich "Theme'ow" własnie szukam, a ktoś tu pisał, ze temat jest zbyteczny. mnie się tak nie wydaje...
May 8, 201016 yr - dostępny bezpłatnie - gdzie większość płatnych = wyzysk. a gdzie za darmo mozna tego jokera dorwac? akurat chwilowo uzywam z hevy raina, bo dodali go do gry
May 8, 201016 yr No na polskim PSS jest ten z batmanem/ jokerem. Na amerykańskim jest theme z Uncharted DF. Ikonki ma fajne nawet. Takie klimatyczne bardzo. Edited May 8, 201016 yr by schab0795
May 8, 201016 yr na deviantarcie tez jest sporo ciekawych themeow ;] http://tsaiwolf.deviantart.com/art/PS3-Theme-DaSkruff-112658359 - wilczek LittleBigPlanet PS3 Theme 6 - lbp Wooden PS3 - czysty ladny theme Star Wars PS3 Theme - dla fana starwarsow ;> jest tez kilka ciekawych themeow z serii hyperdesk ale one, o ile dobrze pamietam, sa platne wiec linkow nie podam ;]