Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 245 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Odcinek beznadziejny, nudny i bezplciowy. Nowa grupa meh, walka z zombiadkiem na złomowisku meh, konflikt między zbawicielami a świtą króla mocno naciągany. Chyba jednak nie doczekamy się all out war w tym sezonie bo tępo jest slamazarne.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

nareszcie doczekałem się chyżwara na ekranie.

Opublikowano

nie nie, walking dead ogladam  w pracy.

Prasuje raczej przy rewatchach, ostatnio obie planety małp na raz.

Opublikowano

Mieszane uczucia mam po ostatnim odcinku.

Znowu ogromna nuda ale Negan i akcja z piecem troche rozruszaly ten odcinek. Jestem ciekawy czy jajoglowy podporzadkowal sie wlasnie ze strachu czy raczej wlasnie takiego miejsca poszukiwal - jak nie patrzec to jest powazany i wreszcie jest kims ''waznym''. U Ricka byl raczej nikim, ani nie umial walczyc ani za bardzo nie korzystanu z jego pomyslow czy innych wynalazkow. Oczywiscie Negan nie ma problemow z zastapywaniem swoich ulubiencow wiec ciekawe ile ta sielanka potrwa.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czyli tradycja zachowana?

całkiem dobry początek sezonu, a potem 2/10, żeby dać nadzieję ostatnim epem? 

Dajcie znać smsem jak będzie coś ciekawego

Opublikowano

warto wracać do tego ? skończyłem na 5 sezonie, 8 odcinkiu śmierci

beth.

+ Dodał MODERATOR
Nie warto było spoilerować, nie
Opublikowano

Nie warto, ja wróciłem i to jest po prostu już straszliwy kupsztal. Krytykowana farma to była w porównaniu do tego co mamy teraz wartkie, dynamiczne, logiczne kino.

Opublikowano

Poprzednie 2 odcinki były tragiczne ze słabymi momentami, ale ten najnowszy już bardzo okej.

Coraz bardziej się utwierdzam w tym, że na te 'fillerowe' epizody oni mają chyba inną ekipę od realizacji i reżyserów.

Ten z poniedziałku dużo lepiej nakręcony, zmontowany, nawet McCreary'emu się bardziej chciało podkreślić klimat muzyką.

Negan i jego maniery mi się chyba nigdy nie znudzą.

Opublikowano

nie kumam niektórych, jedenz  przyjemniejszych i  ciekawszych odcinków tego sezonu.

Opublikowano

Bo z walking dead to jest taki problem, że człowiek to ogląda co tydzień i wyobraża sobie jaki ten serial by był dobry, gdyby nie był taki zły.

W tym sezonie to najlepiej się ogląda wszystko co nie dzieje się w Aleksandrii. Rick i ekipa są dla mnie już tacy nudni, że dobrze się bawię tylko na odcinkach, w których ich nie ma. No oprócz tego z Tarą czy jak ma na imię ta grubaska co była u tych amazonek, które zupełnie przypadkiem miały wielki arsenał, a teraz nasi bohaterowie usilnie potrzebują dużej ilości broni.

Opublikowano

Ta ekipa ze śmietniska i ich dowódca to żenada, że o ja cię ostro p....

Opublikowano

wlasnie ogladam 10. odcinek i nie chce mi sie sprawdzac kto to rezyserowal, ale odcinek jest zrealizowany w stylu filmow z lat 80, te kadry, te dialogi, zblizenia na twarze, jakbym ogladal jakies post-apo z lat 80, do tego ogladam na glosnikach z laptopa wiec dzwiek tez jest nienajlepszy, wiec juz w ogole feeling i immersja

Opublikowano

dobra obejrzałem 6 sezon i 3 odcinki 7, z przewijaniem nudnych momentów sielanki, Carol i moralizatorskich tekstów kołczingowych nawet dało się oglądać.

Opublikowano

No muszę przyznać, że ten cgi jeleń to było małe mistrzostwo.

Opublikowano

No muszę przyznać, że ten cgi jeleń to było małe mistrzostwo.

ciekawe czy go robili na teraflopach z ps4 amator, pro czy ps5, a może scorpio xbox one two. Dzisiaj kilka niezbyt interesujących postaci, Lesba, Gej i Ksiundz, byli w dzień dobry tvn i powiedzieli tyle ciekawych rzeczy, że można by obdzielić ze dwa sezony... czyli de facto nie powiedzieli nic ciekawego

Opublikowano

No i znowu bardzo słaby epizod. Robienie dramy w sytuacjach kompletnie z dupy i to popartych tzw 'questionable choices' w wykonaniu Ricka oraz Michonne.

Niech coś zrobią z tym serialem bo gdyby nie Negan to byłby najgorszy sezon od czasów czwartego.

Opublikowano

Sezon 4 był zły ? Nie pamiętam :P no ogólnie to ja tam neutralnie do tej sytuacji jestem nastawiony ale rzeczywiście w internetach sieje się w(pipi) jesli chodzi o Ricka I Michonne :P

Drzwi CAL Poznań

Edytowane przez maksiu432

Opublikowano

najlepsze jest to że gdzieś w poprzednich sezonach chowali się za murami w strachu przed walkerami a teraz sobie łażą ot tak solo albo robią pikniki 

I jeszcze sobie poyślałem że skoro niby tak daleko się zapuszczają w poszukiwaniu broni i jedzenia to czy nie mogą po prostu spier.dolić? Przecież Nygus nie ma we władaniu całych stanów tylko jakiś teren i dziwne też że nie ma innego zagrożenia ponad Negana

co do samego odcinka to beka że oreo w dwójkę wycinają dziesiątki zombii, plus targają broń i jedzenie do tych melept ze złomowiska i a tym wciąż mało. Jak oni poza tymi swoim zmulonym zje.bami nie mają kompletnuie nic do zaoferowania XD 

Rysiu powinien wyciągnąć wnioski z walki z panzerwalker i zrobić armię takich. Bardziej opłacalne niż interesy z muntantami ze złomowiska.