Opublikowano 17 października17 paź Wrzucam tutaj:Jest demo na Steam, ale optymalizacja tragiczna (grałem w CP2077 na High w 60fps a to nawet na low ledwo trzyma 30).
Opublikowano 22 listopada22 lis Nie lubię twórczości AI, ale wrzucę, bo tutaj tylko oprawa wizualna jest sztuczna, a babka śpiewa sama. Dodam, że to Polka.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jak ktoś przegapił, to chwilowo trwa powtórka bundla z komiksami ST. Naprawdę bardzo dużo pozycji, niektóre całkiem dobre.Humble BundleHumble Comics Bundle: Star Trek Comics MegabundlePay what you want for <<<product>>> and support a charity of your choice!A przy okazji, jakże "zachęcający" plakat Star Trek 90210.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dwa sezony ,,Star Trek: Discovery" za mną... Pierwszy mogę ocenić, krótko, na: 8/10... mimo iż ,,trekowcem" jakimś totalnym nie jestem. Po raz drugi ,,krótko!", dodam, sezon drugi natomiast: tu wystawię notę: 9/10 - sporo zamieszania w fabule, w tym sporo dziwnych interpretacji naukowych, różnego rodzaju elementów z trzonu gatunku serialu: ,,science" (science-fiction), w tym troszku paradoksów czasoprzestrzennych i technologii opartych na mechanice kwantowej. Jednak ostatecznie i wizualia, także fabuła dały radę, a Pike... huhu ,,Pan Kapitan" spisał się rewelacyjnie, główna ,,MC" nie do końca, Michelle Yeoh... rzecz jasna na plus! 9 godzin temu, Suavek napisał(a):Jak ktoś przegapił, to chwilowo trwa powtórka bundla z komiksami ST. Naprawdę bardzo dużo pozycji, niektóre całkiem dobre.Humble BundleHumble Comics Bundle: Star Trek Comics MegabundlePay what you want for <<<product>>> and support a charity of your choice!A przy okazji, jakże "zachęcający" plakat Star Trek 90210.Na ,,trekowe świętości"... nie mam nic do ,,młodzieżowości" w tematach science-fiction (np. serial ,,The 100" - świetny, polecam), no ale ten jakiś LGBTQ 90210 nurt w tak zacnym Uniwersum - po co to komukolwiek jest potrzebne? Jak taki serial ma rozszerzać Uniwersum ST?