Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 150 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

No próba adaptacji Discworldu Pratchetta.

BBC chciało swoje własne Doom Patrol/Umbrella Academy/inny przykład pojebanej ekipy, a co wyjdzie czas pokaże. Niemniej paskudnie sklecony trailer. Ale beka w internetach i tak z innego powodu:

Spoiler

No kurwa, nie dogodzisz.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Król od Canal Plus to chyba jedno z największych zaskoczeń serialowych w moim życiu. Po postaci reżysera spodziewałem się conajmniej dobrego serialu, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Warszawa końcówki lat 30, klimat przaśności polskiej ulicy połączony z intrygami gangstersko-politycznymi jest wybuchową mieszanką. Cała plejada kreacji aktorskich zapierających dech w piersiach z podziwu (Szapiro) czy przerażenia (Radziwiłiek) sprawia że serial to coś o wiele więcej niż "polskie Peaky Blinders" - czego tak mocno się bałem. Kurde, nie pamiętam kiedy miałem tak, że jeden odcinek serialu oglądałem po 2-3 razy w oczekiwaniu na następny. Kilka scen w serialu (walka bokserska w drugim odcinku czy poznanie "brata" Pantaleon) są tak sprawnie zrealizowane że wracam do nich jak mogę.

Opublikowano
14 godzin temu, Kalel napisał:

Król od Canal Plus to chyba jedno z największych zaskoczeń serialowych w moim życiu. Po postaci reżysera spodziewałem się conajmniej dobrego serialu, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Warszawa końcówki lat 30, klimat przaśności polskiej ulicy połączony z intrygami gangstersko-politycznymi jest wybuchową mieszanką. Cała plejada kreacji aktorskich zapierających dech w piersiach z podziwu (Szapiro) czy przerażenia (Radziwiłiek) sprawia że serial to coś o wiele więcej niż "polskie Peaky Blinders" - czego tak mocno się bałem. Kurde, nie pamiętam kiedy miałem tak, że jeden odcinek serialu oglądałem po 2-3 razy w oczekiwaniu na następny. Kilka scen w serialu (walka bokserska w drugim odcinku czy poznanie "brata" Pantaleon) są tak sprawnie zrealizowane że wracam do nich jak mogę.

Gdzie to można obejrzeć po ludzku?

Opublikowano

Player.pl

Nie ukrywam, że ciekawi mnie co z tego wyszło, aktorzy i trailer jakoś mnie nie powalili na kolana. Wypadałoby sie w końcu zabrać za Królestwo Twardocha, może serial mnie nakręci. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 27.11.2020 o 19:20, Kalel napisał:

Wsio potwierdzam. Cudowny serial. Bardzo polecam. Oglądaj kto może.

Co fajne to Canal+ kupił też prawa do jego drugiej książki, czyli „Królestwa”. Mam nadzieje, że nie trzeba będzie jakoś długo na to czekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajawka serialu, za który odpowiada jeden z ludzi od Fringe, który uwielbiam. Jeśli będzie choć tak dobry jak wcześniej wspomniany serial to może wyjść z tego coś naprawdę dobrego. Mam nadzieję, że dotrze do nas w jakimś normalnym terminie.

Opublikowano
2 godziny temu, mitra napisał:

Zajawka serialu, za który odpowiada jeden z ludzi od Fringe, który uwielbiam. Jeśli będzie choć tak dobry jak wcześniej wspomniany serial to może wyjść z tego coś naprawdę dobrego. Mam nadzieję, że dotrze do nas w jakimś normalnym terminie.

U mnie jarańsko jak skurwensyn.

Opublikowano

Pierwsza fajna głupota już po 2 sek. traileru :notbad:

Spoiler

cokolwiek jebnęło w ziemię i zrobiło taką falę w troposferze powinno zmienić klimat na Ziemi, a przynajmniej zostawić krater wielkości sporego miasta, a tymczasem po 7 sekundach widzimy jajko i krater na 2m xD no ale kij z tym

Pytanie czy nie będzie jak z Fringe i fajny pomysł nie polegnie pod brakiem sensownego zakończenia. Pierwotnie Fringe był duchowym następcą X-Files i przez pierwsze sezony to się sprawdzało ale finalny wątek

Spoiler

Obserwatorów

wg mnie kompletnie zaburzył całość. Nie wiem czy chcę się bawić w wykręcony serial, który pewnie nawet nie ma określonego zakończenia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Komediodramat o kosmicie próbującym się dostosować do ziemskich warunków.

Kurde, już dla samego Alana Tudyka to BIORĘ.

Opublikowano
On 1/24/2021 at 3:09 PM, Masorz said:

Nowy Strażnik Teksasu:

https://naekranie.pl/recenzje/walker-sezon-1-odcinek-1-recenzja

Reveal hidden contents

2/10

:pawel: :rotfl: :pawel:

Juz chyba lepiej obejrzec oryginal :gayos:

Zeby nie bylo offtopu, polecam niedawno wydane Earth In Night In Color. Jak to prawda ze po raz pierwszy mozna zobaczyc zwierzeta w nocy to gratulacje, widzialem odcinek z wyrakami i naprawde polecam :D 

Edytowane przez Sven Froost

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektorzy ostatnio jarali sie Krolem od C+ (imo C+ a juz napewno HBO robili lepsze seriale u nas) a tu juz pod koniec marca wlatuje kolejny serial z Panem AKTOREM Jakubikiem.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem oglądać INVINCIBLE od Amazona. Kiedyś czytałem komiks i był zayebisty. Seria jest mega. Świetna animacja, brutalny, bez owijania w bawełnę. Jest kilka różnic między komiksem a wersją TV, ale generalnie nie odbiega daleko od oryginału. Fajne, animowane i dość dojrzałe podejście do tematu. Jak ktoś lubi te klimaty to koniecznie trzeba nadrobić. Nowe odcinki wychodzą co piątek.