McDrive 3 079 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Co to (pipi) jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 No próba adaptacji Discworldu Pratchetta. BBC chciało swoje własne Doom Patrol/Umbrella Academy/inny przykład pojebanej ekipy, a co wyjdzie czas pokaże. Niemniej paskudnie sklecony trailer. Ale beka w internetach i tak z innego powodu: Spoiler No kurwa, nie dogodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Dexter wraca z 10 odcinkową mini serią. W sumie gdyby nie ostatni sezon i zakończenie to był to jeden z lepszych seriali tamtych lat. https://deadline.com/2020/10/dexter-showtime-reboot-limited-michael-c-hall-clyde-phillips-1234597514/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Właśnie miałem wklejać. Jaram się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 w tym roku sobie odswiezalem akurat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Król od Canal Plus to chyba jedno z największych zaskoczeń serialowych w moim życiu. Po postaci reżysera spodziewałem się conajmniej dobrego serialu, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Warszawa końcówki lat 30, klimat przaśności polskiej ulicy połączony z intrygami gangstersko-politycznymi jest wybuchową mieszanką. Cała plejada kreacji aktorskich zapierających dech w piersiach z podziwu (Szapiro) czy przerażenia (Radziwiłiek) sprawia że serial to coś o wiele więcej niż "polskie Peaky Blinders" - czego tak mocno się bałem. Kurde, nie pamiętam kiedy miałem tak, że jeden odcinek serialu oglądałem po 2-3 razy w oczekiwaniu na następny. Kilka scen w serialu (walka bokserska w drugim odcinku czy poznanie "brata" Pantaleon) są tak sprawnie zrealizowane że wracam do nich jak mogę. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 14 godzin temu, Kalel napisał: Król od Canal Plus to chyba jedno z największych zaskoczeń serialowych w moim życiu. Po postaci reżysera spodziewałem się conajmniej dobrego serialu, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Warszawa końcówki lat 30, klimat przaśności polskiej ulicy połączony z intrygami gangstersko-politycznymi jest wybuchową mieszanką. Cała plejada kreacji aktorskich zapierających dech w piersiach z podziwu (Szapiro) czy przerażenia (Radziwiłiek) sprawia że serial to coś o wiele więcej niż "polskie Peaky Blinders" - czego tak mocno się bałem. Kurde, nie pamiętam kiedy miałem tak, że jeden odcinek serialu oglądałem po 2-3 razy w oczekiwaniu na następny. Kilka scen w serialu (walka bokserska w drugim odcinku czy poznanie "brata" Pantaleon) są tak sprawnie zrealizowane że wracam do nich jak mogę. Gdzie to można obejrzeć po ludzku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Player.pl Nie ukrywam, że ciekawi mnie co z tego wyszło, aktorzy i trailer jakoś mnie nie powalili na kolana. Wypadałoby sie w końcu zabrać za Królestwo Twardocha, może serial mnie nakręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 https://naekranie.pl/recenzje/gangs-of-london-sezon-1-recenzja-serialu No to mam nowy serial do wciągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Godzinę temu, Masorz napisał: https://naekranie.pl/recenzje/gangs-of-london-sezon-1-recenzja-serialu No to mam nowy serial do wciągnięcia. Oglądałem, sceny walki, strzelanie, wybuchy to jest next level, ale jako historia serialu to troche zawód ogólnie rzecz biorąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dziś jest taki wysyp zajebistych niusów, że po prostu odsyłam Was tu na główną stronę: https://naekranie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 W dniu 27.11.2020 o 19:20, Kalel napisał: Król od Canal Plus to chyba jedno z największych zaskoczeń serialowych w moim życiu. Po postaci reżysera spodziewałem się conajmniej dobrego serialu, ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Warszawa końcówki lat 30, klimat przaśności polskiej ulicy połączony z intrygami gangstersko-politycznymi jest wybuchową mieszanką. Cała plejada kreacji aktorskich zapierających dech w piersiach z podziwu (Szapiro) czy przerażenia (Radziwiłiek) sprawia że serial to coś o wiele więcej niż "polskie Peaky Blinders" - czego tak mocno się bałem. Kurde, nie pamiętam kiedy miałem tak, że jeden odcinek serialu oglądałem po 2-3 razy w oczekiwaniu na następny. Kilka scen w serialu (walka bokserska w drugim odcinku czy poznanie "brata" Pantaleon) są tak sprawnie zrealizowane że wracam do nich jak mogę. Wsio potwierdzam. Cudowny serial. Bardzo polecam. Oglądaj kto może. Co fajne to Canal+ kupił też prawa do jego drugiej książki, czyli „Królestwa”. Mam nadzieje, że nie trzeba będzie jakoś długo na to czekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Nowy Strażnik Teksasu: https://naekranie.pl/recenzje/walker-sezon-1-odcinek-1-recenzja Spoiler 2/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zajawka serialu, za który odpowiada jeden z ludzi od Fringe, który uwielbiam. Jeśli będzie choć tak dobry jak wcześniej wspomniany serial to może wyjść z tego coś naprawdę dobrego. Mam nadzieję, że dotrze do nas w jakimś normalnym terminie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 https://niestatystyczny.pl/2021/01/27/premiera-telewizyjnego-kajka-i-kokosza-juz-w-przyszlym-miesiacu/ Jako fan przygód K&K jestem zainteresowany, oby kreskówka choć odrobinę trzymała poziom komiksów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 2 godziny temu, mitra napisał: Zajawka serialu, za który odpowiada jeden z ludzi od Fringe, który uwielbiam. Jeśli będzie choć tak dobry jak wcześniej wspomniany serial to może wyjść z tego coś naprawdę dobrego. Mam nadzieję, że dotrze do nas w jakimś normalnym terminie. U mnie jarańsko jak skurwensyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Pierwsza fajna głupota już po 2 sek. traileru Spoiler cokolwiek jebnęło w ziemię i zrobiło taką falę w troposferze powinno zmienić klimat na Ziemi, a przynajmniej zostawić krater wielkości sporego miasta, a tymczasem po 7 sekundach widzimy jajko i krater na 2m xD no ale kij z tym Pytanie czy nie będzie jak z Fringe i fajny pomysł nie polegnie pod brakiem sensownego zakończenia. Pierwotnie Fringe był duchowym następcą X-Files i przez pierwsze sezony to się sprawdzało ale finalny wątek Spoiler Obserwatorów wg mnie kompletnie zaburzył całość. Nie wiem czy chcę się bawić w wykręcony serial, który pewnie nawet nie ma określonego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Komediodramat o kosmicie próbującym się dostosować do ziemskich warunków. Kurde, już dla samego Alana Tudyka to BIORĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) On 1/24/2021 at 3:09 PM, Masorz said: Nowy Strażnik Teksasu: https://naekranie.pl/recenzje/walker-sezon-1-odcinek-1-recenzja Reveal hidden contents 2/10 Juz chyba lepiej obejrzec oryginal Zeby nie bylo offtopu, polecam niedawno wydane Earth In Night In Color. Jak to prawda ze po raz pierwszy mozna zobaczyc zwierzeta w nocy to gratulacje, widzialem odcinek z wyrakami i naprawde polecam Edytowane 15 Lutego 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Niektorzy ostatnio jarali sie Krolem od C+ (imo C+ a juz napewno HBO robili lepsze seriale u nas) a tu juz pod koniec marca wlatuje kolejny serial z Panem AKTOREM Jakubikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 No muszę przyznać, że kupili mnie tym trailerem, ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Klangor dzisiaj o 21 startuje na c+ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 No po 3 odcinkach to niezły jest ten Klangor Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zacząłem oglądać INVINCIBLE od Amazona. Kiedyś czytałem komiks i był zayebisty. Seria jest mega. Świetna animacja, brutalny, bez owijania w bawełnę. Jest kilka różnic między komiksem a wersją TV, ale generalnie nie odbiega daleko od oryginału. Fajne, animowane i dość dojrzałe podejście do tematu. Jak ktoś lubi te klimaty to koniecznie trzeba nadrobić. Nowe odcinki wychodzą co piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi