Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 243,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano

ale wypas...Beyond God and Evil HD na ps store w nowym roku - świetna , po prostu świetna nowina :)

Opublikowano

ale wypas...Beyond God and Evil HD na ps store w nowym roku - świetna , po prostu świetna nowina :)

Bierzemy :) 

Zwłaszcza że mnie ten tytuł na ps2 ominął...

Opublikowano

odnosnie przyszłych premier na październik.... ololol.. 6 gier, które mnie interesują >.<

na jedną złozyłem preordera ale co z reszta? ciekawe czy portfel studenta to wytrzymie xD

Opublikowano

odnosnie przyszłych premier na październik.... ololol.. 6 gier, które mnie interesują >.<

na jedną złozyłem preordera ale co z reszta? ciekawe czy portfel studenta to wytrzymie xD

A to i tak tylko najciekawsze tytuły. Jeszcze trzeba doliczyć gry na Move (m.in. Shoot) oraz gry z cyfrowej dystrybucji (m.in. Dead Nation, echochrome II czy PJ: Shooter 2).

W listopadzie choć premier jest mniej, ale za to JAKICH: GT5, Black Ops, AC: Brotherhood, N4S: Hot Pursuit. Nie dziwi zatem że przed taką czwórką reszta tytułów ucieka do przyszłego roku. I bardzo dobrze Sony zrobiło że przerzuciło LBP2 na styczeń, bo sprzedaż byłaby faktycznie marna.

Edytowane przez MBeniek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale październik wypadł obficie :D najpierw dead rising2, potem castlevania teraz enslaved a maniacy fpsów(ja nim nie jestem), mają nowego Medala, gdzies tam po droszę death spank 2(mniam) i nowa lara croft... Listopad prezentuje się również obficie (ciekawe co z tym GT5) :)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

A co ma być ? :P Nie wiadomo kiedy będzie, ale napewno nie w listopadzie :D A listopad to Black Ops :D 

Opublikowano

Pytanie... Czy gry z PS ONE są jakoś poprawiane i coś z nimi robione, czy też po prostu odpalam starego hiciaka tyle że na ps3 i NIC więcej, żadnej różnicy od podłączenia do tego samego tv szaraka z tą gierką. Pytam bo nie wiem co się czasami lepiej opłaca - gierka na szaraka czy ps store. Dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

niestety nie... sam się nadziałem kupując ff7,8,9(tu jeszcze ujdzie ) i na 42 calach nie da się w to grać...

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

No właśnie mam taki problem... bo do takich gierek lepiej mieć stary telewizor crt - lepszy klimat tamtych lat i gier :)

Bylem ciekaw bo szkoda mi nawet tych 20 zł by sprawdzić jakąś gierkę na moim ekranie ( choć am tylko 32 cale ).

Opublikowano

niestety nie... sam się nadziałem kupując ff7,8,9(tu jeszcze ujdzie ) i na 42 calach nie da się w to grać...

CTR, RE i MGS wyglądają bardzo dobrze na dużym ekranie. Grafika w ogóle nie razi w oczy. Tylko ta czarna ramka wkurza :confused:

Opublikowano

Mam pytanie: Jeśli usune gre z dysku to znikną też trofea z niej czy one zostaną??

Opublikowano

Mam pytanie: Jeśli usune gre z dysku to znikną też trofea z niej czy one zostaną??

Oczywiście, że zostaną ;].

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko kiedy dowiemy się, że to plotka. Francuski Amazon na swojej liście produktów umieścił bowiem Uncharted 3: World of Deceit. Ciekawostką jest jeszcze ta strona, na której mamy kilka artworków.

Sprawdźcie to koniecznie. Prawda czy fake? W końcu od premiery Among Thieves minęło już sporo czasu.

Artworki poniżej:

Uncharted3_final_2print+2%28s%29.jpg

Uncharted3_final_1Print%28vines%29+2%28s%29.jpg

Uncharted3_final_2print_2_3-4_view%28s%29.jpg

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Takie informacje (z sklepów internetowych) są bardzo często prawdziwe, więc...

:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

Opublikowano

Kurde niech już nas nie trzymają w niepewności oficjalnie zapowiedzą nową część przygód Drake'a :whistling:

Opublikowano

.... Musze się przyznać ze w żadna część nie grałem. Wiem, wstyd. Nic jak tylko nadrobić. Wszędzie same przednie oceny, tylu fanów wiec coś musi być na rzeczy. Tylko kiedy znajdę na to czas :/

Opublikowano

Ruszył nowy projekt twórców Enslaved

...

Po tak słabej spredazy Enslaved mało prawdopobne( a raczej niemożliwe) jest, że powstanie druga część. Ja osobiście liczę na sequel przygód Nariko :thumbsup:

Opublikowano

Ruszył nowy projekt twórców Enslaved

...

Po tak słabej spredazy Enslaved mało prawdopobne( a raczej niemożliwe) jest, że powstanie druga część. Ja osobiście liczę na sequel przygód Nariko :thumbsup:

Też za słaba sprzedaż i do tego decyzja należy do SONY

Opublikowano

Ciekawe kiedy my się doczekamy takich spotów TV :thumbsup:

Świetne po prostu.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Castle Crashers 3 listopada w europie!! link no nareszcie. Jeszcze niech podaja date wydania Dead Nation i nic mi wiencej nie potrzeba :woot:

Opublikowano

Jakby co to na PSS US od wtorku można ściągać pierwszy epizod The Tester 2.