Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Featured Replies

Opublikowano

Teraz to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego pokazu rozgrywki we wtorek :DFajnie, że chyba znowu będzie jakieś miasto (fragment ze skokiem) bo te w U2 im wyszło zaj_ebiście.No i mamy nową broń - ten mały kałasz.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 391,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

AK74u,kiedyś czytałem że organizm w gorących warunkach,przed przegrzaniem broni się opuchlizną,może wkomponują jakoś do gry fizjologie.

Opublikowano

Teraz to jeszcze bardziej nie mogę się doczekać tego pokazu rozgrywki we wtorek :DFajnie, że chyba znowu będzie jakieś miasto (fragment ze skokiem) bo te w U2 im wyszło zaj_ebiście.No i mamy nową broń - ten mały kałasz.

A to nie jutro miał być ten pokaz?

Opublikowano

Na polskim PS Store jest już osobna zakładka "Uncharted 3" :) Można kupić dynamiczny motyw i avatar, a z darmowych rzeczy jest trailer i tapeta!

@Edit:

Trailer jest z polskimi napisami. :)

Edytowane przez zalef88

Opublikowano

Na polskim PS Store jest już osobna zakładka "Uncharted 3" :) Można kupić dynamiczny motyw i avatar, a z darmowych rzeczy jest trailer i tapeta!

Dzięki za cynk! :D

Co do trailera...świetny po prostu. Gameplay robi wrażenie. Nic tylko czekać.

Opublikowano

Również dziękiii za cynk.

Theme i avatar kupione ;], theme zaje.bistyyy lepszy niż ten z śnieżny z dwójki.

No i trailer w HD :wub:

Opublikowano

Kapitalny, juz same urywki gameplay mnie przekonały - a w sumie to nawet bez nich nie miałem zadnych watpliwosci dco do jakosci tej Gry

Opublikowano

Super, wyjdzie Uncharted 3! :)

Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć :(

I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat.

Opublikowano

Gra zapowiada się kapitalnie i do tego premiera za nie cały roku :biggrin:. Teraz czekam tylko na zapowiedź edycji kolekcjonerskiej.

Opublikowano

Theme i avatar kupione ;]

Jak ten theme wygląda, co się tam dzieje? Nie mam ani grosza na PS Store żeby kupić, muszę dopiero doładować konto.

Opublikowano

Theme faktycznie lepszy niz ten z dwojki, ale i tak WARTO miec oba :)

Zaraz co drugi znajomy bedzie mial avatar Drake'a w profilu ;)

Uncharted 3: DD - GOTY ;)

Ale tak mowiac calkiem serio, to cholernie wyrownana walka o ten tytul zapowiada sie w 2011. I choc kazdy bedzie mial swojego zwyciezce, o nasze uznanie bedzie toczyc sie cholernie wyrownana walka ;)

Szczurek - akurat Uncharted to nie jest uniwersum, ktore wymaga i ma zakonczyc sie na trylogii. Z otwartymi rekoma przywitam piata, czy szosta czesc ;)

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

1.11.11

Muzyka + rzut kamerą na pustynię + końcowy gameplay - ucieczka przed wodą = zafajdane gacie.

Ciężko to opisać słowami.

Ale odnośnie trailera zauważyliście podczas sceny Nathana z Sullym, Drake ma normalną twarz tą z dwójki. Czyli całkiem możliwe, że ta spuchnięta to tylko na pustyni po wypadku z samolotem. Poza tym trailer znowu wskazuje, że może będziemy mieli porozrzucane czasowo rozdziały/fabułę jak w dwójce.

Martwi mnie tylko brak Chloe ale to w końcu pierwszy trailer ;].

No i jeszcze te 3 czy 4 paski z gameplayem na końcu. UCIECZKA PRZED WODĄ i na samym początku jakiś skok czyli szykuje się rozje.bongo z dwójki.

Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co za akcje smażą nam geniusze z ND.

Bardzo to przypomina ten motyw z dwójki gdzie uciekał przed pojazdem ostrzeliwując go jednocześnie.

Fajny jest ten motyw jak idzie i wyrywa kałacha jakiemuś przysypanemu trupowi i za chwilę pojawia się ręka.

Opublikowano

Nie super, bo wyjdzie pod koniec przyszłego roku, ja jadę na studia, więc nie zdążę ograć :(

I czy ktoś jeszcze zauważył, że Nathan wydaje się być inny niż w dwójce? Mam wrażenie, że go postarzali o kilka lat.

Drake to ogólnie się sporo zmienia:

uncharted_1_vs_uncharted_2_by_gtone339-d34pqrk.jpg

5244820772_2926be8cdf_z.jpg

Opublikowano

No ale właśnie na tej scence z Sullym wygląda tak samo jak w dwójce.

@Zwyrol

Noo to samo pomyślałem z tą wodą. Jestem tylko ciekaw czy przebiją akcję z helikopterem w budynku i początkiem wspinaczką po wagonie.

Nawet jak nie przebiją to pewnie dorównają co i tak dyskwalifikuje jakąkolwiek konkurencję jeżeli chodzi o opad szczeny.

Opublikowano

Design Drake'a z U3 bardzo mi się podoba. Taki doświadczony przez życie i przygody człowiek, nie żaden lizus czy nie wiadomo jaki emo ciołek jakich obecnie coraz więcej w każdej branży. Choć ten w U2 też był bardzo udany. Jak się patrzę na ten pierwszy screen to naprawdę nie wyobrażam sobie Drake'a z takim designem. Wygląda strasznie nijako, taki typowy burgerowy nastolatek...

Opublikowano

11111 Mozna to interpretowac na rozne sposoby, wiec ja sobie mysle ze to napewno bedzie

11. 1 . 11 Juz w styczniu U3 :D

Opublikowano

Z każdym nowym wcieleniem ma coraz mniejsze oczy :potter:

Ale powyższe obrazki pokazują jaki postęp można osiągnąć w ciągu 3-4 lat ;P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

11111 Mozna to interpretowac na rozne sposoby, wiec ja sobie mysle ze to napewno bedzie

Marzenie...

Opublikowano

przeciez chyba nawet na trailerze są kropki i widac 11.1.11, tyle że w usa date zapisuje sie tak ze najpierw jest miesiąc a potem dzien, wiec chodzi o listopad

Opublikowano

Przecież to była tylko taka ironia ;]